Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/06/2022

    Podoba mi się, przełącznik naprawdę lekki, trochę luźny, trochę hałaśliwy, ale z dobrym modem będzie lepiej, jeśli będzie miał uchwyt większy 30 cm. Dla trudnego cena, aby znaleźć lepiej być tkl.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    A really good keyboard and if you are a linear key person, you will definitely love it with the Optical yellow switches. The travel is buttery smooth and the sound is so good. The built is sturdy and doesn't move around while typing or gaming. I received the package in 20 odd days and it came in perfect condition. And no, I didn't pay any customs fee :) If you want to read the in-depth review - https://meshpie.com/blitzwolf-bw-kb2-review/ If you want to check out the sound test - https://youtu.be/pMd-C6Z3OZI If you have any other question, do let me know I will try to respond :) Happy shopping!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2022

    Zwariowane gorące klawiatury!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2022

    Zawsze doceniałem produkty BlitzWolf, ta klawiatura odpowiada moim oczekiwaniom. Świetnie zbudowany w jakości i czuje się solidnie. Dźwięk klikania tho jest niesamowity. Nie mogę skończyć, jeśli bym wszystko opisała. Zostawię to dla ciebie, żebyś sam to sprawdził. Klawiatura taka jak w tym zakresie nie można znaleźć lepiej. Również przybył w mniej niż 15 dni (Maroko), więc nie mogę narzekać. Dzięki BLITZWOLF ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Produkt przybył z uszkodzonym opakowaniem. Testowany natychmiast pod kątem integralności, okazał się być bardzo wartościowym klawiaturą. Jednak biorąc pod uwagę stan opakowania, nie mogę dać go w prezencie, jak planowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Llevo usándolo 9 días y realmente me está gustando el teclado. Los sistemas de grabado para la iluminación, la sensación al pulsar las teclas y su poco tiempo de respuesta. Cambiaré en un futuro los Keycaps porque negros personalmente no me gustan. Volveré cuando tenga más tiempo usándolo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2022

    Bardzo dobry polecam każdemu, kto jest Brazylijczykiem, który można kupić będzie wyjątkowym doświadczeniem, że klawiatura i więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    Very Good!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Klawiatura była dość dobra, zaprojektowała i udoskonaliła produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2022

    Produkt dotarł bez pokrywy gniazda USB-C pokazanego na zdjęciu. Podczas pisania klawiatura robi bardzo nieprzyjemny plastikowy klamka. Poza tym jest ok, warte swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$57.99
    • US$49.99
    • US$69.99
    • US$45.99
    • US$69.99
    • US$89.99
    • US$58.99
    • US$12.99
    • US$10.99
    • US$9.99