Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1847)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1847)
    • 5 Star(1727)
    • 4 Star(108)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2021

    Podobał mi się produkt, mimo że jest lekki, jest dość zwarty. Jeśli chodzi o oprogramowanie, mam nadzieję, że dokonają przyszłych aktualizacji, ponieważ przedstawili kilka szalonych błędów nawet przy przywracaniu standardów fabryki. Inna funkcja, która skorzystałaby, gdyby istniała możliwość utworzenia skrótów, aby zwiększyć i zmniejszyć muzykę, na przykład. Co najwyżej muszę tylko pochwalić produkt, jest bardzo piękny i wart zakupu, POLECAM PRODUKT! Nie obciążono mnie podatkiem, ale ponieważ nie zapłaciłem ubezpieczenia od frachtu z Banggood, zajęło to prawie 2 miesiące zanim produkt dotarł do Brasilii DF. 29 cm

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2020

    10/10 Bardzo polecam, jestem naprawdę zaskoczony radykalną zmianą, jest to moja pierwsza klawiatura mechaniczna i bez wątpienia BlitzWolf® BW-KB1 spełnił wszystkie moje oczekiwania, zamówiłem go z „Gateron Red" i nie żałuję niczego, Za swoją cenę sprawia, że bardzo dobry produkt, świetne połączenie, bardzo dobra jakość budowy, dobre oświetlenie z wielu efektów, dobre przyczepność dzięki wielu gum wsparcia i dobrego kąta widzenia. Jedynym minusem jest wysokość klawiatury i w pierwszych dniach poczujesz zmiany w nadgarstkach, ale tak jest w większości klawiatur mechanicznych, to tylko kwestia przyzwyczajenia się do klawiatur membranowych.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Najlepszy koszt, jaki ostatnio znalazłem za mechaniczną klawiaturę. Układ 63% jest inny, ponieważ jest bardziej przyzwyczajony do 75% klawiatur, ale na pewno jest to kwestia zwyczaju. Przełącznik dobrej jakości i bardzo wygodne, przynajmniej wydaje się być z tym 1 tygodniem użytkowania. Moja pierwsza klawiatura mechaniczna i nie mam na co narzekać, bardzo mi się to podoba. Obs: Miałem problem z tym, i myślę, że należy komentować, zmienić tylko kolory, a nie rodzaj animacji RGB, musimy nacisnąć klawisze Fn.>

    Komentarze (26)
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2020

    Bardzo dobra klawiatura mechaniczna w tej cenie. Zalety: Bardzo szybkie i łatwe połączenie bluetooth. Stwardniały metalowy talerz z plastikową walizką. Prelubowany pas kosmiczny. Mnóstwo przyzwoitych trybów RGB. Wady: Głośność przełączników i stabilizatorów. Przeciętne klawisze. Ogólna jakość budowy jest przyzwoita, ale klawiatura wykazuje pewne wady produkcyjne.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    El teclado es bastante lindo, se nota robusto y bien construido, pero lo más importante para mí es que función bien con Linux (eligiendo English internacional tenemos la ñ y acentos lindando alt+letra en cuestión). Lo estoy utilizando con Linux mint y funciona perfectamente. Pulsando FN+TAB se elije funcionamiento con cable o bluetooth, pulsando FN+ A o FN+S modo de funcionamiento Windows o MacOS respectivamente, y entonces el comportamiento de funciones (f1-f12) cambia. Con bluetooth parece que funciona solo en modo MacOS. Antes de comprarlo los de la tienda me dijeron que no funciona con Linux, que es bastante raro porque si que funciona con Android... En fin, el teclado funciona bien y estoy contento.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Fantastyczny produkt! Jedynie drobny mankament są minimalnie luźne klawisze (bardzo minimalnie, nie miesza w doświadczeniu). Tylne światło działa w porządku. Używam praktycznie na białym, ale są jakieś efekty RGB. Pisanie jest wygodne, żadnych problemów. Ograniczony rozmiar pozwala mi go dostać w plecaku. Doskonale uzupełnia moją konfigurację Dexa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Fantastyczna klawiatura. Kompaktowa, trochę ciężka w porównaniu do innych modeli membranowych (mój stary). O dostawie: Bardzo czasochłonne i wiele opóźnień, wymagał czasu do umieszczenia w Chinach, przybył do BR szybko przez cła, bez opłat, przyszedł do RN, spędził ponad 1 miesiąc „straci" między Cajamar i Jaboatão, Po tym zsekwencjonował i przybył szybko do mojego miasta (wewnętrzne RN). Całkowity czas zakupu (27/11/2020) przybycie do punktu końcowego (09/02/2021) opóźniło się o 8 dni w terminie ustalonym przez sklep. Żądam tego czasu zakupu, bo na innych stronach i wysyłce całkowity czas jest mniej niż 20 dni... ale nieważne. Informacje o produkcie: Dobrze zapakowane, pudełko z małymi ugniataniami, ale nic, co mogłoby zaszkodzić opakowaniu. Po Umboxing przetestował już wszystko na nim, Bluetooth OK z PC, OK kable tbm. Klucze działają. Efekty RGB i OK tbm. Wciąż mam trochę na myśli siedzenia, ale przewiduję, że to kwestia zwyczaju. W końcu, moja pierwsza mechaniczna klawiatura, zmierzy się z 60%. Czy mogę to polecić? Tak, eh (gdzie jest ostre siedzenie kkkkkk) dobry produkt. Powodzenia, kto to kupi. Pełna recenzja pojawi się na moim małym kanale GAEGO Games na YT.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Klawiatura dotarła w idealnym stanie (przypadek tylko z kilkoma lekkimi uderzeniami z transportu). Warto wspomnieć, że zajęło mi to około 1 miesiąc, aby dostać się do Quintana Roo w Meksyku (co było moim zdaniem szybkie). Sam w sobie klawiatura zaskoczyła mnie, ponieważ wydaje się wytrzymała, dobra jakość, oświetlenie RGB jest dobre i jednolite. Wyświetlacze Bramion Red są miękkie i łatwe do naciśnięcia, nie wydają nadmiernego dźwięku po naciśnięciu. W sekcji Bluetooth działa dobrze, choć może być trochę mylące, jak go uruchomić po raz pierwszy, ale po jej wykonaniu będzie łatwo korzystać z niego i podłączyć go do innych urządzeń. Polecam go w 100%, jest to moja pierwsza klawiatura mechaniczna i jestem bardzo zadowolony z jakości produktu i ceny jaką płacę.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Ja przeprowadziłem zakup przez około 2 miesiące i używam go od przyjazdu, przyszedł dobrze zapakowany i na czas. Nie mam nic do narzekania na klawiaturę, jako deweloper, o klawiszach strzałek różni się od innych opcji, ledy są dość mocne, co pomaga dużo w nocy w użyciu, a nawet w ciągu dnia. Strukturalnie bez skarg, dobrze zbudowany. Klucze jakości, mimo że to nie PBT. Używam go zarówno na moim Ryzentosh i moim Windows, a czasami na bluethhoot, bez lub z kablówki, pasuje mi doskonale, bardzo dobre, duże korzyści kosztowe, polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Jest to piękna klawiatura i prawda jest fantastyczna jak do gier i zadań biurowych, nie mam żadnych skarg, ale w momencie połączenia go przez USB LED jest aktywowany w pasku przestrzeni, chociaż po pewnym czasie jest usuwany, Próbowałem już ponownie uruchomić klawiaturę i ściągnąć oprogramowanie, bez rezultatów. Jest to jedynie estetyczny szczegół, że nawet przy zakładaniu go na Bluetooth nie przechodzi tego, ale klawiatura działa prawidłowo i jest bardzo wygodna. W przypadku usługi logistycznej. Jeśli jesteś z Meksyku, daleko od centrum lub południa, będziesz trochę później niż zwykle.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18,028
    • Ft17,407
    • Ft15,230
    • Ft30,091
    • Ft19,272
    • Ft18,650
    • Ft19,148
    • Ft24,868
    • Ft5,810
    • Ft8,702