Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2223)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(2223)
    • 5 Star(2063)
    • 4 Star(132)
    • 3 Star(22)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/08/2021

    Świetna klawiatura, ma doskonałą budowę, ma świetne CxB, więc dostarcza jak: Switch Gateron, Full rgb, bluetooth 5.0, kabel typu C (wyjmowany) o dobrej jakości już jest szybszy od usb typu A. Naprawdę bardzo dobry, przybył średnio 15 dni do SP. Polecam klawiaturę i sprzedawcę.

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Teclado excelente, bem compacto, iluminação muito bonita, switch muito bom de clicar apesar de ser uma caraterística bem pessoal (swtich red). Não demorou para ser entregue, coisa de 1 mês e meio que é mais ou menos o tempo gasto para chegar produtos da China. Valeu a pena a compra do teclado!!!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Klawiatura jest doskonała, klawisze są miękkie, RGB jest bardzo dobry i silny, mimo że dzień, zajęło około 1 miesiąc, aby wysłać z braku zapasów, ale po jego wysłaniu przybyło w 12 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Znakomita jakość klawiatury. - Bardzo dobrze wykończone. Zajęło to dużo czasu, około 3 miesięcy, ponieważ jego akcje skończyły się. Ale kiedy ją wysłano, dostarczono ją w 20 dni, tutaj, w Brazylii. Nie opodatkowano mnie. Jedynym minusem jest połączenie z oprogramowaniem, ponieważ nie mogę się połączyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    clavier vraiment sympa, les commandes pour le rgb sont simple et sans avoir besoin de driver, les touches sont agréables au toucher, les red switchs sont de bonne qualité et le temps de input est bien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Paczka dotarła w ciągu 24 dni do Brazylii, bez żadnych podatków. Klawiatura jest fantastyczna, ponieważ obiecuje. Jedynym negatywnym aspektem jest to, że kabel USB, który otrzymałem, nie jest oryginalnym kablem, który wysyła Blitzwolf, a odrywacz kluczyków jest wykonany z tworzywa sztucznego, a nie z metalu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Zajęło to około miesiąca, ponieważ po dokonaniu zakupu aplikacja poinformowała, że produkt nie ma na stanie. Ale po tym, jak produkt był już dostępny, udało się dotrzeć z wyprzedzeniem. Klawiatura jest bardzo ładna i bardzo dobrej jakości.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Znam de Roma i znam się na klawiaturach. Klawiatura ta jest idealna poniżej 50 mniejszych, niż wydaje się do tego przyzwyczajać się wraz z układem. Do gry jest idealny z szybki i lekki czerwony Gaterons.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Doskonałe opakowanie Premium i szybki dostęp, daj 5 gwiazdek w serwisie, a panel jest obecnie w fazie testów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2022

    Mam tę klawiaturę tylko dzisiaj i jest jedną z najlepszych klawiatur, które kupiłem w tym przedziale cenowym. Kupiłem je z brązowymi przełącznikami i są naprawdę dobre. Jest bardzo przyjazny dla budżetu i brzmi niesamowicie. Również rgb jest niesamowity do patrzenia, to nie boli oczy. To zdecydowanie jest tego warte!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$53.99
    • US$59.99
    • US$46.99
    • US$58.99
    • US$69.99
    • US$57.99
    • US$27.99
    • US$46.99
    • US$31.59