Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1989)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1989)
    • 5 Star(1862)
    • 4 Star(114)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2021

    el producto llego aproximadamente en 1 mes, lo recibí perfectamente!, venia todo tal cual viene especificado, llevo 2 meses usándolo y hasta la fecha sigue funcionando a la perfección, vi la review del producto en youtube, el canal se llama "HIJO DE LA GUAYABA" recomiendo su contenido si te estas adentrando en el mundo de los teclados mecánicos! el producto es super recomendable! la luz rgb es brillante, es configurable tecla x tecla con el sofware, los switch brown son de buena calidad, se sienten bien al tacto, es un plus que este teclado cuente con las patitas para levantarlo, es inalámbrico y puedes configurarlo con hasta 5 dispositivos diferentes para solo switchear con un comando simple en el que lo desees usar, las teclas a pesar de no ser del mejor material son de muy buena calidad y el teclado te da la posibilidad de cambiar las teclas, incluye la herramienta para poder quitarlas, el teclado se siente rígido, pesado y resistente, y el cable es type C de muy buena calidad. Realmente si están adentrando en el mundo de los teclados mecánicos este es una muy buena opción!! yo diría que es 10/10 estoy enamorada de el hahaha y pienso en un futuro poder cambiar las teclas por unas de mejor material y mas vistosas.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Fantastyczny produkt! Jedynie drobny mankament są minimalnie luźne klawisze (bardzo minimalnie, nie miesza w doświadczeniu). Tylne światło działa w porządku. Używam praktycznie na białym, ale są jakieś efekty RGB. Pisanie jest wygodne, żadnych problemów. Ograniczony rozmiar pozwala mi go dostać w plecaku. Doskonale uzupełnia moją konfigurację Dexa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Fantastyczna klawiatura. Kompaktowa, trochę ciężka w porównaniu do innych modeli membranowych (mój stary). O dostawie: Bardzo czasochłonne i wiele opóźnień, wymagał czasu do umieszczenia w Chinach, przybył do BR szybko przez cła, bez opłat, przyszedł do RN, spędził ponad 1 miesiąc „straci" między Cajamar i Jaboatão, Po tym zsekwencjonował i przybył szybko do mojego miasta (wewnętrzne RN). Całkowity czas zakupu (27/11/2020) przybycie do punktu końcowego (09/02/2021) opóźniło się o 8 dni w terminie ustalonym przez sklep. Żądam tego czasu zakupu, bo na innych stronach i wysyłce całkowity czas jest mniej niż 20 dni... ale nieważne. Informacje o produkcie: Dobrze zapakowane, pudełko z małymi ugniataniami, ale nic, co mogłoby zaszkodzić opakowaniu. Po Umboxing przetestował już wszystko na nim, Bluetooth OK z PC, OK kable tbm. Klucze działają. Efekty RGB i OK tbm. Wciąż mam trochę na myśli siedzenia, ale przewiduję, że to kwestia zwyczaju. W końcu, moja pierwsza mechaniczna klawiatura, zmierzy się z 60%. Czy mogę to polecić? Tak, eh (gdzie jest ostre siedzenie kkkkkk) dobry produkt. Powodzenia, kto to kupi. Pełna recenzja pojawi się na moim małym kanale GAEGO Games na YT.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Podobał mi się produkt, mimo że jest lekki, jest dość zwarty. Jeśli chodzi o oprogramowanie, mam nadzieję, że dokonają przyszłych aktualizacji, ponieważ przedstawili kilka szalonych błędów nawet przy przywracaniu standardów fabryki. Inna funkcja, która skorzystałaby, gdyby istniała możliwość utworzenia skrótów, aby zwiększyć i zmniejszyć muzykę, na przykład. Co najwyżej muszę tylko pochwalić produkt, jest bardzo piękny i wart zakupu, POLECAM PRODUKT! Nie obciążono mnie podatkiem, ale ponieważ nie zapłaciłem ubezpieczenia od frachtu z Banggood, zajęło to prawie 2 miesiące zanim produkt dotarł do Brasilii DF. 29 cm

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Świetna klawiatura, ma doskonałą budowę, ma świetne CxB, więc dostarcza jak: Switch Gateron, Full rgb, bluetooth 5.0, kabel typu C (wyjmowany) o dobrej jakości już jest szybszy od usb typu A. Naprawdę bardzo dobry, przybył średnio 15 dni do SP. Polecam klawiaturę i sprzedawcę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    El teclado es bastante lindo, se nota robusto y bien construido, pero lo más importante para mí es que función bien con Linux (eligiendo English internacional tenemos la ñ y acentos lindando alt+letra en cuestión). Lo estoy utilizando con Linux mint y funciona perfectamente. Pulsando FN+TAB se elije funcionamiento con cable o bluetooth, pulsando FN+ A o FN+S modo de funcionamiento Windows o MacOS respectivamente, y entonces el comportamiento de funciones (f1-f12) cambia. Con bluetooth parece que funciona solo en modo MacOS. Antes de comprarlo los de la tienda me dijeron que no funciona con Linux, que es bastante raro porque si que funciona con Android... En fin, el teclado funciona bien y estoy contento.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Klawiatura dotarła w idealnym stanie (przypadek tylko z kilkoma lekkimi uderzeniami z transportu). Warto wspomnieć, że zajęło mi to około 1 miesiąc, aby dostać się do Quintana Roo w Meksyku (co było moim zdaniem szybkie). Sam w sobie klawiatura zaskoczyła mnie, ponieważ wydaje się wytrzymała, dobra jakość, oświetlenie RGB jest dobre i jednolite. Wyświetlacze Bramion Red są miękkie i łatwe do naciśnięcia, nie wydają nadmiernego dźwięku po naciśnięciu. W sekcji Bluetooth działa dobrze, choć może być trochę mylące, jak go uruchomić po raz pierwszy, ale po jej wykonaniu będzie łatwo korzystać z niego i podłączyć go do innych urządzeń. Polecam go w 100%, jest to moja pierwsza klawiatura mechaniczna i jestem bardzo zadowolony z jakości produktu i ceny jaką płacę.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Ja przeprowadziłem zakup przez około 2 miesiące i używam go od przyjazdu, przyszedł dobrze zapakowany i na czas. Nie mam nic do narzekania na klawiaturę, jako deweloper, o klawiszach strzałek różni się od innych opcji, ledy są dość mocne, co pomaga dużo w nocy w użyciu, a nawet w ciągu dnia. Strukturalnie bez skarg, dobrze zbudowany. Klucze jakości, mimo że to nie PBT. Używam go zarówno na moim Ryzentosh i moim Windows, a czasami na bluethhoot, bez lub z kablówki, pasuje mi doskonale, bardzo dobre, duże korzyści kosztowe, polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Jest to piękna klawiatura i prawda jest fantastyczna jak do gier i zadań biurowych, nie mam żadnych skarg, ale w momencie połączenia go przez USB LED jest aktywowany w pasku przestrzeni, chociaż po pewnym czasie jest usuwany, Próbowałem już ponownie uruchomić klawiaturę i ściągnąć oprogramowanie, bez rezultatów. Jest to jedynie estetyczny szczegół, że nawet przy zakładaniu go na Bluetooth nie przechodzi tego, ale klawiatura działa prawidłowo i jest bardzo wygodna. W przypadku usługi logistycznej. Jeśli jesteś z Meksyku, daleko od centrum lub południa, będziesz trochę później niż zwykle.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Produkt dotarł jak pokazano w publikacji i innych recenzjach YouTube, działa dobrze w trybie kablowym, ale nie byłem jeszcze w stanie skonfigurować trybu Bluetooth (zrobię to później, aby go przetestować) dostawa była szybka (12 dni do Kolumbii). Ogólnie jestem zadowolony z zakupu za cenę.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 010
    • Ft17 094
    • Ft16 484
    • Ft14 957
    • Ft19 231
    • Ft18 315
    • Ft27 475
    • Ft15 873
    • Ft24 116
    • Ft4 577