Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/06/2022

    Dobra klawiatura, najsilniejszym punktem są przełączniki hot swap. Miła, zwarta i ciężka. Produkt jest solidny i wytrzymały. Może skonfigurować do 3 urządzeń bluetooth lub używać kabla USB C. Z pudełka Outemu przełączniki brzmią tylko ok, nie zmodyfikowałem jeszcze klawiatury. Stabilizatory wokół klawiszy przesunięcia i spacji są smarowane z fabryki. Mimo to brzmią dobrze, zwłaszcza spacja może wymagać dalszej modyfikacji. Niektóre klawisze wydają metaliczny dźwięk, przełączniki również muszą być smarowane. Oprogramowanie jest również w porządku, można dostosować kolory kluczy. Istnieje tryb gry, który pozwala zapalić tylko niektóre klawisze (np. WASD lub inne). Istnieją inne efekty świetlne, które można również aktywować z klawiatury. Pakiety mają typowy design Blitzwolf stosuje się do wszystkich swoich produktów. Zawiera klawiaturę, wciągnik kluczy, wciągnik przełącznika i kabel USB C (około 1,60m). W porównaniu z poprzednim BW-KB1, tracisz połączenie (poprzednia wersja obsługuje do 5 urządzeń Bluetooth), ale wygrywasz bardziej standardową klawiaturę ANSI, nowe efekty świetlne i dostosowywanie przełączników. Dla mnie te nowe cechy uzasadniają ulepszenie. Nadal trzeba przetestować baterię, spróbować jeszcze kilka przełączników i wykonać modding, ale na razie doświadczenie jest bardzo dobre 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Działa dość dobrze, smarowałem przełącznik i stosuje mod taśmy i piankę, a teraz brzmi bardzo dobrze, oprogramowanie działa dość dobrze, to jest proste, ale funkcjonalne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2022

    Bardzo wysokiej jakości produkt, piękniejszy jeszcze osobiście, a dźwięk jest bardzo dobry! To jest w 100% warte, podobało mi się. Kupuj bez obaw, ❤️ przybył dużo wcześniej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2022

    Naprawde swietna jakosc! Przełącznik bardzo miękki i czysty podczas pisania, gra... Rgb bez wad! Jeden z najbardziej niesamowitych, jakie widziałem! Zamówienie przyszło w ciągu 15 dni, co moim zdaniem było bardzo szybkie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Po prostu niesamowite Klawiatura jest najlepszą rzeczą i testowane dla ceny. Dostarczone również w tydzień po złożeniu zamówienia I mieszkam w Meksyku. I to jest bardzo szybko Na pewno kupię go ponownie jako prezent.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2022

    Właśnie otworzyłem paczkę i wygląda na to, że niebieski wyłącznik, który zamówiłem, i jest poprawny. Dostawa była punktualna. Jeszcze jej nie używałem, ale w razie problemów skontaktuję się z tobą. Ale z tego, co dotknąłem, jest świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2022

    produkt przybył w doskonałym stanie, w moim przypadku jestem z Meksyku i trwa około 20 dni, aby dotrzeć 100% zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2022

    Dziękuję imilie za pomyślną dostawę i w doskonałym stanie i dziękuję za powiadomienie, dostawa została wykonana wcześniej niż oczekiwano. Klawiatura jest moim zdaniem najlepszym w swoim przedziale cenowym konkurującym z droższymi klawiszami, dźwięk jest bardzo ładny, a klawisze generują bardzo przyjemny dźwięk bardzo dobry uczucie, że konstrukcja jest solidna, a biały odcień jest prawie elegancki. Hotswap przełączniki są idealne dla wszystkich typów użytkowników, jest bardzo wyważona klawiatura we wszystkich aspektach, jeśli jest to twoja pierwsza klawiatura, nie musisz próbować więcej w tym zakresie cenowym, w krótkim czasie użytkowania pracował idealnie i przekroczył moje oczekiwania, Zmień klucze dla estetyki, ale te fabryczne mają ładniejszy dźwięk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2022

    Klawiatura o świetnej konstrukcji, led są bardzo ładne. Nie miałem jeszcze czasu na testowanie, po kilku miesiącach użytkowania jestem aktualizowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2022

    W dniu urodzin 2019 r

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$57.99
    • US$49.99
    • US$61.99
    • US$69.99
    • US$69.99
    • US$10.99
    • US$58.99
    • US$78.99
    • US$77.99
    • US$16.99