Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(726)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(726)
    • 5 Star(709)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2021

    Szybka dostawa z Fedex z GBrytina pomimo świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku. Bardzo przydatny powerbank. Istnieją 2 wyjścia portu USB szybkie ładowanie. Galaxy A50-9V, 1,6A, mikro i typ C dla wejścia 2A. To było 100% w pełni naładowane -5,5V. Nie próbowano go uruchomić, ale inne recenzje zrobią zadanie. Użyję go, by uruchomić 1 800 benzyna. Wodoodporny, solidny, niezły boks!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Przenośny powerbank BlitzWolf 12000 mAh BW-JS1 jest wyposażony w maksymalny prąd 800 A i dużą pojemność 12000 mAh do uruchamiania pojazdów 12V (do 4,5L Gaz lub 3,0L Diesel) w sekundach. Akumulator rozrusznika samochodowego nadaje się do samochodów, ciężarówek, skuterów śnieżnych, łodzi naftowych, jachtów i innych. Wodoodporne, pyłoszczelne i opadowe, -20°C ~70°C, mogą być również stosowane w deszczu lub śniegu, konieczne do aktywności na świeżym powietrzu. Tryb pochodni, tryb SOS, tryb stroboskopowy. Niezbędne narzędzie do kempingów na świeżym powietrzu, pikników i wycieczek przygodowych. Dobrej jakości produkt. Zalecane do profesjonalnego i hobbystycznego użytku.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Nie miałem czasu na testy w samochodzie, ale przetestowałem go w trybie ciągłym 10v i użyłem go jako powerbanku, żeby wyssać więcej baterii.... Nawet przy 75%, ładowanie trwało dość długo, w oparciu o inny rozrusznik/ powerbank, było oczekiwane. Odcisk z Ampere, ten ładunek 2780 potrzebował około 20-30 sekund.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Bardzo dobra, solidna walizka, a gumowa warstwa... wydaje się odporna na chlapnięcie. (na wszystkich zewnętrznych częściach są gumowe gromety..Wewnętrzna bateria jest wykonana z czterech jednostek litu.. klipsy mają 70(tak, tak, prawo) Ampere kontaktor, a nie tyrystory. Szybkie ładowanie z „cegieł" nie ma 9 volt-8.7 to co ja mam.. Latarka jest dość jasna, ma 3 tryby ciągłe, SOS i szybkie mruganie..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Wygląda i wygląda jak dobry pakiet startowy. Ale „12000mAh" nie jest w porządku, to 4S Lipo z 3000mAh (4*3000=12000). Nic wielkiego dla mnie! Nie podoba mi się, że jest naładowany 15,68V (~3,9V na komórkę).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    To bestia! Większa niż oczekiwano, ale wypełnia solidną i jakość. Nie testowałem jeszcze na samochodzie, ale jestem pewien, że to będzie łatwe. Szybkie ładowanie i latarka świetne funkcje.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Powinni poprawić transport produktów, ponieważ za każdym razem, gdy pudełka wydają się prowadzić wojnę. Jednak jeśli chodzi o produkt jest bardzo ładny bardzo solidny, wstawiłem złącze połączeń dla baterii i wydaje się działać nawet jeśli nie próbowałem zrobić zapłonów. Blitzwolif powinien mieć również trochę większą ostrożność w pakowanie swoich produktów, złącze baterii i wszystko zniszczone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Urządzenie jest wystarczająco kompaktowe, aby zmieścić się w schowku i dać rozwiązanie do odpalenia pojazdu w razie nagłego wypadku. Jeszcze nie testowany na samochodzie, ale wygląda dobrze!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    απίστευτος εκκινητης ,το προτείνω σε όλους.θα πάρω και άλλα για τα αδέρφια μου και τον πατέρα μου

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Dobry wzmacniacz, jak tylko dotarł, poszedłem go wypróbować bez ładowania, włączyłem wzmacniacz bezpośrednio bez baterii i włączyłem pierwszy bez problemów, na pewno nie zostanę na nogach, kiedy mam problemy z baterią

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24,432
    • Ft20,051
    • Ft24,370
    • Ft19,125
    • Ft22,210
    • Ft27,486
    • Ft31,559
    • Ft20,359
    • Ft18,508
    • Ft16,349
    • Ft21,593
    • Ft16,287
    • Ft13,572
    • Ft23,753
    • Ft3,730
    • Ft26,530
    • Ft15,423
    • Ft6,167