Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(776)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(776)
    • 5 Star(756)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2021

    Szybka dostawa z Fedex z GBrytina pomimo świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku. Bardzo przydatny powerbank. Istnieją 2 wyjścia portu USB szybkie ładowanie. Galaxy A50-9V, 1,6A, mikro i typ C dla wejścia 2A. To było 100% w pełni naładowane -5,5V. Nie próbowano go uruchomić, ale inne recenzje zrobią zadanie. Użyję go, by uruchomić 1 800 benzyna. Wodoodporny, solidny, niezły boks!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Nie miałem czasu na testy w samochodzie, ale przetestowałem go w trybie ciągłym 10v i użyłem go jako powerbanku, żeby wyssać więcej baterii.... Nawet przy 75%, ładowanie trwało dość długo, w oparciu o inny rozrusznik/ powerbank, było oczekiwane. Odcisk z Ampere, ten ładunek 2780 potrzebował około 20-30 sekund.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Bardzo dobra, solidna walizka, a gumowa warstwa... wydaje się odporna na chlapnięcie. (na wszystkich zewnętrznych częściach są gumowe gromety..Wewnętrzna bateria jest wykonana z czterech jednostek litu.. klipsy mają 70(tak, tak, prawo) Ampere kontaktor, a nie tyrystory. Szybkie ładowanie z „cegieł" nie ma 9 volt-8.7 to co ja mam.. Latarka jest dość jasna, ma 3 tryby ciągłe, SOS i szybkie mruganie..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Wygląda i wygląda jak dobry pakiet startowy. Ale „12000mAh" nie jest w porządku, to 4S Lipo z 3000mAh (4*3000=12000). Nic wielkiego dla mnie! Nie podoba mi się, że jest naładowany 15,68V (~3,9V na komórkę).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    To bestia! Większa niż oczekiwano, ale wypełnia solidną i jakość. Nie testowałem jeszcze na samochodzie, ale jestem pewien, że to będzie łatwe. Szybkie ładowanie i latarka świetne funkcje.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Urządzenie jest wystarczająco kompaktowe, aby zmieścić się w schowku i dać rozwiązanie do odpalenia pojazdu w razie nagłego wypadku. Jeszcze nie testowany na samochodzie, ale wygląda dobrze!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    απίστευτος εκκινητης ,το προτείνω σε όλους.θα πάρω και άλλα για τα αδέρφια μου και τον πατέρα μου

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Dostarczono mi go dzisiaj! Opakowanie nie jest w dobrym stanie, ale na szczęście produkt ma swój własny futerał. Produkty Blitzwolf dla mnie są bardzo starannie i niezawodne, Nie sądzę, że muszę powiedzieć nic więcej!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Nie przetestowałem jeszcze na start samochodu. Ale porty wyjściowe są szybkimi ładowarkami, co jest dobrą rzeczą. Lampa błyskowa nie jest mocna, ale robi swoje. Budowanie jest dobre i czuć się wysokiej jakości produkt jak w przypadku większości produktów Blitzwolf. Ufam tej marce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Dobry wzmacniacz, jak tylko dotarł, poszedłem go wypróbować bez ładowania, włączyłem wzmacniacz bezpośrednio bez baterii i włączyłem pierwszy bez problemów, na pewno nie zostanę na nogach, kiedy mam problemy z baterią

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 797
    • Ft8 322
    • Ft30 136
    • Ft17 263
    • Ft9 863
    • Ft28 363
    • Ft28 841
    • Ft7 705
    • Ft25 526
    • Ft21 981
    • Ft16 955
    • Ft24 663
    • Ft16 955
    • Ft17 880
    • Ft42 546
    • Ft16 955
    • Ft15 413
    • Ft9 611