Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(203)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(203)
    • 5 Star(195)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/09/2021

    Przybył w dobrym stanie i dość szybka dostawa przez FedEx!!Świetna cena i świetna jakość wykonane cyfrowe skakanki!Won to w darmowej próbie i nie mogłem uwierzyć, że zostałem wybrany!!!Wysoce zalecane i utrzyma Cię aktywne szczególnie za niską cenę!!!! Jest wyposażony w mały śrubokręt i instrukcja obsługi i gwarancja!!Możesz użyć tego jako zwykłej liny skokowej lub możesz użyć niewidocznych zaczepów, które są z nim, jak również!! Funkcjonalny wyświetlacz i przyciski z łatwą obsługą!!Ma wytrzymałe i wysokiej jakości obudowa linowa, a długa część liny ma ładny metalowy kabel wewnątrz trwałej obudowy!!!Ta lina powinna trwać całe życie i jest bardzo łatwa w instalacji!! Polecam i dziękuję bardzo Banggood!!! 💯👍🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    .. πολύ καλό σκηνακι γυμναστικής.... εύκολη χρήση.... αξιόπιστη μέτρηση στροφών....και καλή σχεδίαση , ποιότητα υλικών.... πολύ γρήγορη αποστολή!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    FAST DOSTAWA!! Doskonała!! bardzo dobra jakość, jak zawsze zapewnia Blitzwolf! Dodatkowa bateria i śrubokręt do zmiany w cenie!!! Dziękujemy Blitzwolf!! Dziękuję Banggood!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    To dobra lina! Nie skakałem wcześniej! Teraz skaczę codziennie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Lina jest doskonała, wysoka jakość, licznik jest zasilany baterią. Skakanka, zapasowa bateria, futerał na skakankę, instrukcje, śrubokręt. Licznik liczy liczbę skoków, czas i kalorie. Dobra lina do treningu. Możesz skakać przez linę lub używać ciężarówek. Co jest wygodne w domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    The product has great build quality. The grid is good. The counter works as expected. The rope is very long.Althought i havent use a similar product this seems perfect.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Wziąłem to jako prezent, podpiszę później. Jest bezpieczny, pudełko nietknięte. Ale dostawa była bardzo długa, poza tym tor na Rosji nie został namierzony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Szukałem czegoś takiego od lat. Dodatkowa bateria, wysoka jakość. Tak długo, jak ćwiczymy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Towar dotarł za 9 dni. Dobre przetwarzanie, zapasowa bateria, lubię kupować tę markę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Ten produkt jest świetny! (pol.). Dostawa w ciągu 3 dni roboczych w Europie! Zacząłem od 5-6 min dziennie (30 sekund skoków z 5 sek. pauzą). Uwielbiam to! Pa pa lenistwo! Używa go też moja 4-letnia córka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 279
    • Ft4 483
    • Ft4 803
    • Ft8 328
    • Ft4 162
    • Ft7 687
    • Ft1 471
    • Ft6 405
    • Ft5 178
    • Ft2 958