Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(98)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(98)
    • 5 Star(90)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2020

    Kupiłem akcje, trochę opóźniłem dostawę. Jeszcze nie próbowałem, plastik, wysokiej jakości, instrukcje są dołączone, mówię ci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Doskonały wybór, Blitzwolf. Jak zawsze. Opakowanie jest trochę zużyte. Łatwy montaż.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    W porównaniu z ceną, wykazuje podobne wartości w porównaniu z innymi termometrami. Mam brak kontaktu, a jeśli jest coś, co przerwie połączenie, to nie oszczędza temperatury. Ostatnia zmierzona temperatura wypełni lukę w oprogramowaniu (Smart Life).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    have not tried yet but seems good. fyi, coin battery installed instead of rechargable unit like other zigbee products from blitzwolf. good size though

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    works as described, sadly I didn't read that I need a zigbee bridge for this to work, but now it does. Glue on the backside sticks brutaly, I tried to place it on an other location in my room and the battery lid broke off, cause the glue was that tight. Anyways, fixed with Tape and still works. I would buy again, recommended 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Mivel új, friss fejlesztésű termék kíváncsiságból rendeltem egyet. Előrendelés miatt kicsit várni kellet, de az ígért harárídőre megérkezett. Kicsí kompakt, minőségi megjelenésű és jól müködik. Conbee II. -vel is megy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Do tego potrzebne jest dobre przetwarzanie zigbee3.0 gataway, o którym nie wspomniano w preorderze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Kupiłem go do kontroli wrzosowiska w pokoju dziecięcym działa bardzo dobrze, podoba mi się to, jest bardzo lekkie,, wkładam to w łóżku pokoju i działa idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Ładna, mała temperatura czuje, że powinno działać

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Niezawodność technologii Blitzwolf, łatwe połączenie, dokładne ZALECANE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 116
    • Ft2 419
    • Ft3 472
    • Ft4 841
    • Ft12 800
    • Ft1 508
    • Ft8 080
    • Ft5 749
    • Ft4 689
    • Ft5 940