Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(206)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(206)
    • 5 Star(195)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2021

    Mam jeszcze uzupełnienie dla normalnych wykrywaczy dymu, a mnie w zwykłych czasach. Połączenie działa bez problemów. Test też. Talerz może być mocowany kołkami lub podkładkami 3M. Oznacza to, że detektor można łatwo usunąć, aby wymienić akumulator. Bardzo głośny sygnał akustyczny i optyczny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Produkt jako opis. Testowany ok działa zgodnie z oczekiwaniami. Łatwe połączenie i zapisanie do aplikacji BlitzWolf. Dźwięk alarmu jest głośny i silny, ponieważ zasilacz jest wykonany z dwóch baterii AAA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Bardzo dobry przybył w dobrym stanie i działa. Więc N jest bardzo czuły, mogę palić obok detektora dymu i nie włącza alarmu. Tylko jeśli wyślesz dym prosto do niego, a to nadal nie jest pierwszy. Spodziewałem się, że q będzie bardziej czułe i q będzie miało funkcję wyłączenia alarmu w telefonie i lub odbierania tylko powiadomienia i wyciszenia alarmu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Nie jestem zadowolony. Na początku działała dobrze, ale w pewnym momencie zaczęła bić bez powodu i nadal trwa. Jedyne co mogłem zrobić, to wyjąć baterie. Kiedy je zakładam, to trwa to samo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Kupiłem dwa takie. Oto kilka wskazówek: + alarm jest bardzo głośny. To dobrze. + połączone bezproblemowo z wifi i z aplikacją BlitzWolf. + nie obsługuje Google Home, a jednostka nie pojawi się jako urządzenie w Google Home. + jest to bardzo dobra taśma dwustronna 3M, aby przykleić się do sufitu. Użyłem go i trzyma. + posiada również mały zestaw do wiercenia w sufit, jeśli wolisz. Poziom baterii + jest pokazany w aplikacji. Przydatne. Ogólne wsparcie BlitzWolf jest świetne. Polecam ich produkty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Top, jak zawsze z Blitzwolfa. Po prostu dobry i przywiązany. Tak więc z powiadomieniem również w drodze, wiem, czy dom się pali, czy moja żona znowu gotuje.;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • npxVIP5
    GR
    13/11/2020

    Dobre, ale drogie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Przybyła super szybka i dobrze zapakowana operacja idealna..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    As described, no problems, happy customer

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość, jak każdy inny Blitzwolf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 643
    • Ft2 165
    • Ft3 553
    • Ft4 798
    • Ft2 475
    • Ft6 192
    • Ft5 263
    • Ft7 741
    • Ft4 953
    • Ft16 454