Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2021

    Jakość na wysokości! Wiele funkcji, wszystkie po rosyjsku i wskazania głosowe też! Działa na wifi i 2g! Naprawdę przemyślany produkt bezpieczeństwa, był z Xiaomi, bo nie było w porządku! Działa wyraźnie, piorun szybki, autonomiczny, może unosić się na górze czujników, podzielonych na strefy bezpieczeństwa. Krótko mówiąc, bardzo poważne urządzenie! Wszystko jest jasne nawet dla tych, którzy z techniki i angielskiego nie są mocno przyjaciółmi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Jeszcze nie testowałem, ale ogólnie jakość wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Nadal go testuję, ale działa, bardzo łatwo w konfiguracji również ze względu na brak statusu sensora. To radzi tylko w przypadku, gdy coś się stanie, nie jest możliwe sprawdzenie statusu czujnika (ex. otwarte lub nie). Kupiłem go za 24€, więc jestem nadal szczęśliwy i zadowolony teraz, zobaczmy nowe wydanie. Używam aplikacji Smartlife.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Doskonały system alarmowy w cenie nie można wymagać bardziej reagujących i z funkcjami zapasowymi, takimi jak karta GSM i bateria może łatwo chronić dom i kontrolować dostęp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Bardzo przydatny zestaw. Integruje się z aplikacją Tuya / smartlife i umożliwia do 99 urządzeń RF. Ma on zbędny dostęp (Wi-Fi i gsm) w przypadku utraty mocy lub połączenia z Internetem. Jest również ze zintegrowaną baterią. Świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Not tried out yet but came well packaged, as all BlitzWolf products do. Looks like it will do the job!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Praca doskonała z app tuya lub z Alexą 💓💓💓

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Świetny produkt szybka wysyłka, thxs!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Otrzymane, zobacz jak to jest

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Wszystko zgodne, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 116
    • Ft14 529
    • Ft9 079
    • Ft26 638
    • Ft24 519
    • Ft2 722
    • Ft7 868
    • Ft2 419
    • Ft16 042
    • Ft7 566