Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(96)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(96)
    • 5 Star(92)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/02/2021

    Działa w porządku, kupuję go, aby uzyskać zigbee czujnik temperatury i wilgotności, podłączam go do aplikacji Blitzwolf, ale działa też w aplikacji smartlife, Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Jest tuya oparta na bramie i ma lepszą osłonę niż moja druga tuya, ale musi być bardziej blisko routera, niż działa lepiej, obejmuje również piwnicę. Nic specjalnego, tylko zigbee hub, ale jest mały i dobrze działa z mojego tuya: czujnik wycieku wody, termometr, przyjdź do moich drzwi przez GLS, około 4 dni od zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość, jak każdy inny Blitzwolf. Działa doskonale. Łatwy zestaw z aplikacją. Szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Jak na razie było dobrze. Ma teraz dwa termometry. Używam go z aplikacją Smart Life.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Pudełko przybyło trochę rozgniecione, ale produkt w idealnym stanie, działa z aplikacją Smart Life, nie działa z czujnikami drzwi Xiaomi ani aqara

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Działa dobrze, szybko podłączane, nie w pełni testowane. Dodano urządzenia: BW-IS8 (czujnik temperatury i wilgotności) oraz czujnik temperatury i wilgotności. Nie można podłączyć BW-IS7 (wifi czujnik dymu)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Blitzwolf is great. The gateway works and with the application offers excellent control options. Too bad there was no original charger in the package.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Świetny produkt. Zawsze dużo jakości. Miałem tylko mały problem z opakowaniem, które było bardzo ugniatane...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    kiválóan működik, nincs túlbonyolítva.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Super spakowane. Szybka dostawa I pracuje aż do teraz Ustawianie jest proste

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 872
    • Ft24 663
    • Ft2 846
    • Ft2 772
    • Ft18 157
    • Ft5 238
    • Ft27 746
    • Ft4 930
    • Ft4 314
    • Ft6 163