Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/05/2022

    .. ήρθε γρήγορα!! δίχως φθορά!!!! ..είμαι οπαδός της BlitzWolf...και γι αυτό δεν λέω τίποτα... ... όλα σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος. . καλή ποιότητα υλικών και σχεδίαση!! .. καλή τιμή!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    .... Wspaniały kapelusz, z logo BlitzWolf... .. Dobrej jakości materiały i wzornictwo. ... Wszystko zgodnie ze specyfikacją produktu...... ... /Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    .. ήρθε αρκετά γρήγορα!! .. είναι το δεύτερο γι τον άλλο υιό.. .. καλή ποιότητα υλικών και σχεδίαση!! .. όλα σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος!! ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2022

    Nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    /Bardzo dobrze./!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    excelente producto de buena calidad y muy bonita la gorra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Produkt otrzymany i wygląda jak opis. Dobra jakość.Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Wszystko poszło dobrze! 😍😍 Dziękuję bardzo, Banggood i BlitzWolf za piękne prezenty! Jestem fanem was obu ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2020

    Losowania przeprowadzone przez Banggood Brazylia w lipcu i byłem jednym z tych szczęśliwców, 😍😍😍 Pierwsze wrażenia: Są to produkty wysokiej jakości. Zarówno torebka, jak i czapka ma dobrze wykonane wykończenie i szwy. Wydaje mi się, że materiał jest trwały. Jeszcze jej nie przetestowałam, ale torebka wydaje się być wodoodporna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Losowania przeprowadzone przez Banggood Brazylia w lipcu i byłem jednym z tych szczęśliwców, 😍😍😍 ZALECENIE: Tak Pierwsze wrażenia: Są to produkty wysokiej jakości. Zarówno torebka, jak i czapka ma dobrze wykonane wykończenie i szwy. Wydaje mi się, że materiał jest trwały. Jeszcze jej nie przetestowałam, ale torebka wydaje się być wodoodporna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$37.99
    • US$36.74
    • US$23.99
    • US$25.99
    • US$219.99
    • US$69.99
    • US$209.99
    • US$18.99
    • US$6.29
    • US$12.99
    • US$25.29
    • US$13.99
    • US$15.99
    • US$6.30
    • US$19.54
    • US$19.62
    • US$299.99