Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/05/2021

    this is the second of the stand i bought. Its fits any of my devices. Mobile Phone, 7inch Tablet or my Alldocube iplay 40 with 10.4inch. Will give the second away AS a Gift. shipping Takes from CZ Warehouse only 4 days. Bought in a flash Deal for only 16,30€. Thx BG for their Service and prices. I realy can recommend this device.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Produkt robi bardzo cenne wrażenie. Na pierwszy rzut oka wygląda na bardzo wysoką jakość. Nie przechyla się, utrzymując swoją pozycję. Mechanizm jest napięty, ale wciąż łatwy do regulacji. Ciężej niż myślałem. Stoi dobrze i stabilnie. Wygląda świetnie, nie taki tani plastik za kilka dolarów. Poleciłbym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Właśnie dostałem zamówienie. Czuję się świetnie i warto. W trybie krótkim jego 30cm wysokości (bez urządzenia) W trybie długim jego 50cm wysokości (bez urządzenia). Spróbuję mojego Alldocube iplay'a 40 i IT pasuje do AS you See at the Pictures. Nawet mój telefon komórkowy pasuje idealnie. Wewnątrz małej karty jest napisane 18 miesięcy gwarancji producenta (Not Bad). Możesz obrócić urządzenie tak, jak chcesz. Informatyka dotarła tu do Niemiec z magazynu CZ w 5 dni. Kolor jest biały/srebrny. Mogę polecić to urządzenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    ...jedną z najlepszych baz wsparcia, jakie kiedykolwiek miałem w rękach... Bardzo dobra jakość materiałów... Nienaganny design i ergonomia!! Nic przypadkowego od Blitzwolfa... .. Bardzo szybka wysyłka z Czech!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Tak się cieszę z tego przedmiotu. Jest trochę ciężki, więc jakość materiałów tu używanych jest miła. Jest łatwy w montażu i bardzo komfortowy w użyciu. Lubię, kiedy spróbować umieścić mój tablet i nadal uchwyt jest ciasny i ładny. Thx Banggood do szybkiej wysyłki tylko 10 dni 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Jest to najlepszy stojak, który można kupić na iPada, na zdjęciach wydaje się mniej jakości, ale osobiście jest bardzo ładny i dobrze zbudowany. Podstawa ma wagę, dzięki czemu nie odpadnie, może być wydłużona i wysuwana, jest miła... I jest tanio. Gorąco polecam. Odkupiłbym ją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    ...co mogę powiedzieć o tym produkcie... Zainspirował go producent. Wszystko zgodnie z opisem produktu. Dobre materiały i wzornictwo!!! .. Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Stojak na wysokiej jakości. Wykonane z aluminium i tworzywa sztucznego. Wspaniała, solidna budowa. Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość. Bardzo wytrzymały i ciężki, co potrzebne do stałej podstawki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Świetna jakość, to sposób tony i utrzymuje mój tablet bezpieczny, mogę go swobodnie poruszać bez obaw, czy upadnie moje urządzenie, czy nie, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.19
    • US$60.49
    • US$9.99
    • US$9.99
    • US$22.54
    • US$35.19
    • US$23.99
    • US$18.69
    • US$31.89
    • US$26.55