Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2292)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(2292)
    • 5 Star(2110)
    • 4 Star(163)
    • 3 Star(19)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2020

    Szybka wysyłka do Grecji.Jakość słuchawek jest niesamowita.Nie czuć się tanio.Opakowanie było świetne.Superszybka para ze smarthone. Naprawdę dobry. Polecam na pewno

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Najlepsza słuchawka jaką kiedykolwiek miałem, wysokiej jakości dźwięk bez piszczenia w ostatniej głośności. Bardzo dobrze zbudowany, bez zakłóceń, poważne i ostre węzły. Gratulacje Blitzwolf za doskonałej jakości i niedrogie produkty. Przepraszam, że nie powiedziałem, że bębny są dobre, to był więcej niż dzień muzyki i nadal 50% zostało, 👏👏👏👏

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    Doskonały i dobrze zbudowany telefon, lekki i wygodny, posiada wiele funkcji z muzyką mijania i powrotu, zwiększa i zmniejsza głośność, odtwarzanie i pauza, obsługa karty pamięci, w przypadku gdy kończy się bateria i mikrofon prosto z telefonu. Bluetooth: kiedy jest włączony przez bluetooth, ciężka staje się niekwestionowana, nośnik jest trochę zdezorientowany, z powodu silnych, ostrych nie są silne i kręcone i są dobrze wyważone, nieużywanie głośności w 100% pomaga poprawić jakość muzyki, Ogólnie jest super, bateria działa zbyt długo. Nie testowałem odległości, którą wspiera bardziej wydaje się być dobry i nie jest łatwo przy tym połączyć. W drucie: bas trochę się zmniejsza, nośnik wraca do pracy idealnie, ogólnie każde ucho z drutu będzie miało więcej jakości niż bluetooth, bez skargi przewodu słucha się wszystkiego, co ma muzyka, plus, Nie muszę włączać telefonu i używać baterii. Ładna i wysuwana słuchawka, aby utrzymać łatwy w plecaku lub gdziekolwiek, jest trochę duży, nic, co stanie na drodze, jego pianka jest bardzo wygodna i świetnie pasuje do ucha izolując prawie cały hałas z zewnątrz, Ściska trochę, aby dobrze wyizolować dźwięk, ale tylko po dobrym czasie użytkowania, ogólnie jest prawie idealny, ale nadal cena, którą płaci się za tak wiele funkcji jest warta więcej niż niektóre jak JBL, Sony Philips i inne.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Telefon dotarł w mniej niż 12 dni. Jest odpowiednio głośno, ale dla tych, którzy lubią poważne liście do życzenia, używając funkcji karty pamięci czułem się trochę lepiej w audio... Mikrofon jest dobry, dobrze odbiera dźwięki, ale brzmi trochę, jakbyś był w pudełku. Myślę, że moja ocena była trochę zaburzona, ponieważ mam już blitzwolf fye7, więc stworzyłem trochę więcej oczekiwań, ale w całości nie pozostawia to do życzenia. Podobało mi się to i wskazuje, ale zostawiam kilka minimalistycznych skarg. Uważam, że jest to wspaniały produkt.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Produkt został dostarczony w kolejności bez uszkodzeń i komplikacji. Szybkość dostawy była bardzo dobra (15 dni). Opakowanie produktu było idealne. Bardzo szybkie i łatwe połączenie słuchawek ze smartfonem i laptopem. Waga słuchawek jest akceptowalna i słuchawki mają bardzo ładny design. Wykonanie jest naprawdę wysokiej jakości, a materiały są przyjemne w dotyku. Pakiet zawiera również kabel do ładowania i podłączenia do urządzenia (3.5 Jack). Jakość dźwięku jest dobra, a bas jest wystarczający. Dźwiękoszczelność jest zaskakująco dobra. Czas pracy na baterii również miło zaskoczył mnie jak długo używam ich przez Bluetooth. Ogólny dobry stosunek jakości do ceny. Do tej pory (po 3 tygodniach stosowania) jestem bardzo zadowolony z produktu. Mogę tylko polecić produkt i sprzedającego. Kciuk w górę!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Wygląd jest elegancki. Przy odpowiedniej jakości muzyki, brzmi nieźle. I to ma naprawdę długą drogę. Ale ma problemy: ma tylko jeden przycisk dotykowy, prawy i środkowy. Przyciski stopnie/objętość działają po prawej stronie płyty (mechaniczne, kliknięcie), ale musisz dowiedzieć się, gdzie jest punkt nacisku, nie czujesz go palcami. Jeśli spróbujesz w złym miejscu, zepchniesz słuchawki z ucha, albo twój palec wjedzie w obszar dotykowy. Słuchawki są zamknięte, prawie nie wolno hałasować, jeśli próbujesz wcisnąć stopień lub głośność w złym miejscu (dlatego jest trudniej) i membra głośnika pęka/klika. Skórzana okładka jest przyjemna, bardzo delikatna - ale jeśli ją obrazisz, to tylko w pewnych warunkach: w domu, pociągu, autobusie, samochodzie - ale nie na trudniejszą wycieczkę, i myślę, że tak po prostu, Nawet nie warto go wkładać do plecaka/torbu. Połączenie slotu na kartę (microSD) i kabla (jack) są bardzo praktyczne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    O mój Boże, to jest to. To niesamowity produkt, gdzie robię początek!!! (Mam bity i słuchawki) Bardzo ważne: Bardzo miękka pianka nad uchem, która izoluje cię od zewnętrznych hałasów Dźwięk jest bardzo głośny i wyraźny (nie można stać na maksymalnej głośności) Dźwięk 3D. Dostaje kartę TF. 10 Możesz podłączyć kablem, jeśli nie masz baterii. Trwała bateria. I więcej pozytywnych cech Dzięki Blitzwolf za technologię oferuje nam w bardzo dobrych cenach. Jako ITT: Nie myśl o tym, tylko weź je z zamkniętymi oczami

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Bardzo dobry produkt. Prawdopodobnie jeden z najlepszych zakupów, jakie do tej pory dokonałem. Dobry bas, doskonałe duszenie dźwięku, co najwyżej słuchawki, aż „namaluje" trochę w uchu. To nie jest za wielkimi znakami. Uwielbiam to. Dziękujemy Bangood za wykonaną usługę i za szybką dostawę produktu ( 4 dni dla Portugalii )...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Czekałem trochę na recenzję i każdego dnia jestem bardziej pewny, że wybrałem świetny telefon. Doskonała jakość dźwięku, doskonały wystrój i komfort, waga nie przeszkadza, doskonała jakość materiału, doskonała bateria, nie trudzi się używaniem okularów. Tylko negatywne punkty: Po jakimś czasie bez dźwięku pozostaje w gotowości i qnd vc uruchamia wideo, na przykład na YouTube, uruchamianie dźwięku zajmuje około 2 sekundy, ale dźwięk nie wychodzi z synchronizacji, to nie jest coś, co tak bardzo przeszkadza. - Ponieważ gra/pauza jest dotykiem, czasami przypadkowo pauzę i kończy się pauzą muzyki lub wideo. - Mikrofon naprawdę jest dość zły, ale kupiłem świadomość tego negatywnego punktu, ustawić komputer do używania telefonu tylko jako wyjście i to już nie jest problem, szkoda, że na iphone nie mogę tego zrobić, więc nie używam do połączeń na nim. Dla wartości myślę, że te negatywne punkty nie obciążają, dlatego doskonałe korzyści kosztowe, można kupić ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    --------AMAZING PRODUCT--------- Drugi kupiec Dźwięk jest świetny Bardzo dobry bas i czysty dźwięk Miękka pianka nad uszami TF KARTA dla odtwarzacza mp3 Pauza- Play jednym dotykiem Przyciski: przód, tył, ON-off, objętość + Łącznik JABŁKA DO ŁĄCZENIA Kabel 2 POŁĄCZENIE URZĄDÓW W tym samym czasie Odizolowane przednie dźwięki zewnętrzne 3D dźwięk do gry Funkcja Wolne RĘKI MIC jest bardzo czuły i izoluje tylko dla twojego głosu Co jeszcze potrzebujemy???

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 756
    • Ft10 223
    • Ft8 813
    • Ft13 433
    • Ft20 804
    • Ft13 127
    • Ft14 104
    • Ft7 936
    • Ft7 326
    • Ft3 051