Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2828)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(2828)
    • 5 Star(2597)
    • 4 Star(193)
    • 3 Star(31)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/09/2020

    Naprawdę podobała mi się ta słuchawka. Jest wygodny i ma świetną jakość dźwięku, specjalnie dla swojej ceny. Mam również beat studio 2, które kosztowało 10x cena tej słuchawki, a jakość nie jest aż tak wysoka. (Oczywiście bity są trochę lepsze, ale nie tak dużo lepsze). Plus ta słuchawka ma bluetooth i świetną baterię. Mam go od dwóch tygodni, sporadycznie go używam i jeszcze nie naładowałem. Myślę, że teraz jest to jakieś 80%. Próbowałem go użyć do grania w PUBg na bluetooth, i choć nie jest idealny, bo trochę się spóźnia, mogę grać przyzwoicie, kiedy nie będzie zbyt długo. Kiedy podłączę go do telewizora Samsunga, gra bezproblemowo, więc nie mogę zauważyć żadnych opóźnień. Jedyny problem jaki mam to połączenie. Jeśli będę się trzymał trochę z dala od komputera/telefonu, jak w drugim pokoju, połączenie opada. To się nie zdarza za każdym razem, ale się zdarza. Podsumowując, zdecydowanie polecam tę słuchawkę, specjalnie dla tych, którzy płacą dolarami, kiedy jest to słuchawka za 30$. Dla mnie, który mieszka w Brazylii, jest trochę drogi, ale warto.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Otrzymałem produkt mniej niż 30 dni od generacji zamówień, naprawdę szybko. Będę szczery, że spodziewasz się o wiele lepszego telefonu za tyle komentowania qli, ale to nie znaczy, że telefon nie jest spektakularny. Szczególnie lubię słuchawki z silnym i bardzo głośnym dźwiękiem, to ma poważny dobry i „wysoki" dźwięk, zaleta występuje w izolacji akustycznej. Naprawdę nie słuchasz niczego z zewnątrz i nie robisz muzyki zbyt głośno. W każdym razie, telefon jest bardzo dobry, super Indica. A za tą cenę, jest wart każdego centa.

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    Doskonały i dobrze zbudowany telefon, lekki i wygodny, posiada wiele funkcji z muzyką mijania i powrotu, zwiększa i zmniejsza głośność, odtwarzanie i pauza, obsługa karty pamięci, w przypadku gdy kończy się bateria i mikrofon prosto z telefonu. Bluetooth: kiedy jest włączony przez bluetooth, ciężka staje się niekwestionowana, nośnik jest trochę zdezorientowany, z powodu silnych, ostrych nie są silne i kręcone i są dobrze wyważone, nieużywanie głośności w 100% pomaga poprawić jakość muzyki, Ogólnie jest super, bateria działa zbyt długo. Nie testowałem odległości, którą wspiera bardziej wydaje się być dobry i nie jest łatwo przy tym połączyć. W drucie: bas trochę się zmniejsza, nośnik wraca do pracy idealnie, ogólnie każde ucho z drutu będzie miało więcej jakości niż bluetooth, bez skargi przewodu słucha się wszystkiego, co ma muzyka, plus, Nie muszę włączać telefonu i używać baterii. Ładna i wysuwana słuchawka, aby utrzymać łatwy w plecaku lub gdziekolwiek, jest trochę duży, nic, co stanie na drodze, jego pianka jest bardzo wygodna i świetnie pasuje do ucha izolując prawie cały hałas z zewnątrz, Ściska trochę, aby dobrze wyizolować dźwięk, ale tylko po dobrym czasie użytkowania, ogólnie jest prawie idealny, ale nadal cena, którą płaci się za tak wiele funkcji jest warta więcej niż niektóre jak JBL, Sony Philips i inne.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Szybka wysyłka do Grecji.Jakość słuchawek jest niesamowita.Nie czuć się tanio.Opakowanie było świetne.Superszybka para ze smarthone. Naprawdę dobry. Polecam na pewno

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Czekałem trochę na recenzję i każdego dnia jestem bardziej pewny, że wybrałem świetny telefon. Doskonała jakość dźwięku, doskonały wystrój i komfort, waga nie przeszkadza, doskonała jakość materiału, doskonała bateria, nie trudzi się używaniem okularów. Tylko negatywne punkty: Po jakimś czasie bez dźwięku pozostaje w gotowości i qnd vc uruchamia wideo, na przykład na YouTube, uruchamianie dźwięku zajmuje około 2 sekundy, ale dźwięk nie wychodzi z synchronizacji, to nie jest coś, co tak bardzo przeszkadza. - Ponieważ gra/pauza jest dotykiem, czasami przypadkowo pauzę i kończy się pauzą muzyki lub wideo. - Mikrofon naprawdę jest dość zły, ale kupiłem świadomość tego negatywnego punktu, ustawić komputer do używania telefonu tylko jako wyjście i to już nie jest problem, szkoda, że na iphone nie mogę tego zrobić, więc nie używam do połączeń na nim. Dla wartości myślę, że te negatywne punkty nie obciążają, dlatego doskonałe korzyści kosztowe, można kupić ;)

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Najlepsza słuchawka jaką kiedykolwiek miałem, wysokiej jakości dźwięk bez piszczenia w ostatniej głośności. Bardzo dobrze zbudowany, bez zakłóceń, poważne i ostre węzły. Gratulacje Blitzwolf za doskonałej jakości i niedrogie produkty. Przepraszam, że nie powiedziałem, że bębny są dobre, to był więcej niż dzień muzyki i nadal 50% zostało, 👏👏👏👏

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Telefon dotarł w mniej niż 12 dni. Jest odpowiednio głośno, ale dla tych, którzy lubią poważne liście do życzenia, używając funkcji karty pamięci czułem się trochę lepiej w audio... Mikrofon jest dobry, dobrze odbiera dźwięki, ale brzmi trochę, jakbyś był w pudełku. Myślę, że moja ocena była trochę zaburzona, ponieważ mam już blitzwolf fye7, więc stworzyłem trochę więcej oczekiwań, ale w całości nie pozostawia to do życzenia. Podobało mi się to i wskazuje, ale zostawiam kilka minimalistycznych skarg. Uważam, że jest to wspaniały produkt.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    Bardzo dobrze! Jakość dźwięku zaimponowała mi, zwłaszcza poważne. Ma dobre wykończenie i uszczelnia dźwięk zewnętrzny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Jakość dźwięku jest świetna w tej cenie. Mocny bas, ale nie przytłaczający miękkich dźwięków. Jakość budynku jest w porządku (pełny plastikowy korpus, ale za tę cenę jest rozsądna). Wygodne, nie pcha ucha. Przyciski nie są dotykalne. Pojemność baterii jest bardzo dobra (użyłam go cały dzień). Ogólnie rzecz biorąc, jestem zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Fantastyczny dźwięk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.59
    • US$32.99
    • US$22.99
    • US$8.79
    • US$34.99
    • US$24.99
    • US$25.99
    • US$17.99
    • US$12.99
    • US$22.99