Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(252)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(252)
    • 5 Star(227)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/08/2021

    Przyznam się, że na początku bałem się, że nie przyjdę, nie tylko dlatego, że to był mój pierwszy zakup na stronie Bangood, a także dlatego, że został dłużej niż 7 dni bez aktualizacji zamówienia. Ale poza tym, przybył dobrze zapakowany i funkcjonujący, i 12 dni przed przewidywanym terminem!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Przybyli za 28 dni, oryginalna skrzynka producenta i zapieczętowana! Fone naprawdę dostarcza to, co obiecuje, lubię muzykę elektroniczną i to jest już drugi telefon, który kupuję z BlitzWolf! Silne, średnie i ostre, dobrze rozmieszczone! Objętość jest bardzo wysoka, ale umiarkowana! Nie wydmuchiwanie uszu, ale jakość jest rewelacyjna. Ustawienie 90% głośności jest niemożliwe do usłyszenia zewnętrznego dźwięku! Bateria, której używam 2 dni, prawie bezpośredni i jest na 60%. Jedyne czego nie możesz zrobić to wyłączyć światła, ale to mi nie przeszkadza. Połączenie jest bardzo stabilne i nawet chodzenie po domu, nie było żadnych zakłóceń. Czy to jest tego warte? Dla których cieszyłem się jakością i powagą, TAK! Uczciwa cena za wynik!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Świetne słuchawki, piękne i jakości. Bassy pięknie ekspresyjne i głębokie, ale nie przeszkadzające. Raczej mniejsze uszy, ale to pewnie nawyk. Możesz włożyć kartę micro SD. Hałas otoczenia sprawia, że jest super. Duża satysfakcja i polecam Świetne słuchawki, wysoka jakość i chłodny design. Bass nie byłby pomocny. Z jakiegokolwiek powodu można go znaleźć między innymi. Micro Sd Card może być również używany. Otoczenie noice średnio przemieszczone. Jestem bardzo szczęśliwa i szczęśliwa w ogóle.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Niestety, ma mniejszą poduszkę niż poprzednik (HP0), nie mam dużych uszu. Ale jeśli przetnę 1-2 cm, spełnia on specyfikację ucha (małżowina uszna nie może być schowana pod poduszką), w przeciwnym razie jest to nadal zaskakująco wygodne. Nie ma aktywnego filtrowania hałasu, ale oba typy są doskonałe do oddzielania zewnętrznych hałasów i nie przeszkadzamy innym nawet przy głośnej muzyce. Jest dużo mocniejszy niż HP0, więc zobaczymy jak długo wytrzyma. Dźwięk jest całkiem dobry, chociaż moja kopia jest trochę zbyt głęboka i nie wysoka, środek jest bardziej w tle. Większy akumulator, czytnik kart USD i niebieski ząb 5.0, który ma zasięg 25-30 m na zewnątrz, ale także wewnątrz, przynieść papierową formę. Dla tych, którzy nie lubią nieoficjalnego oświetlenia i wolą większe poduszki, polecam HP0, nawet jeśli mają mniejszą baterię. W sumie, to świetny kawałek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Doskonała słuchawka, jakość dźwięku jest świetna i niesamowita. Bateria ma dużą trwałość i urządzenie jest dobrze zbudowane. Negatywnym punktem jest to, że jest on całkowicie wykonany z tworzywa sztucznego, nawet z regulacji głowy (co może uczynić go kruchym) i że kolorowy led nie jest możliwy do wyłączenia podczas użytkowania. Ogólnie świetny telefon. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Ważne: Bluetooth nie jest najlepszy, jeśli dostaniesz się między ścianę, tracisz sygnał, po użyciu go w spotkaniach na PC, grach online, mikro jest zgubiony lub wyłączony. Recenzja: - Pakiet: OK. - Cechy według publikacji: ok. (Tj., ma wszystko, co mówi) - Zawartość pudełka: OK. - Cechy użycia: Czas pracy na baterii: doskonale, ⁇ Komunikacja: Słaby, ⁇, testowany na Smart TV, spowalnia dźwięk. W wirtualnym spotkaniu, zaczyna się dobrze, a następnie mikro jest wyciszony i dźwięk obniża jakość. Słuchaj muzyki: Doskonała ⁇, jakość dźwięku i bas brzmią świetnie. Podobało mi się. - Dodatkowe, komfort: Chciałbym, aby słuchawki były w stanie wyginać się nad osią, więc ucho nie będzie bolało, jeśli nosisz go przez jakiś czas. Ogólnie rzecz biorąc, - By posłuchać muzyki, Wspaniały ⁇ - Na spotkania lub telefon oglądać telewizję lub filmy, zły ⁇. W odniesieniu do przesyłki, dostawa była szybka, opakowanie jak zawsze, tylko w plastikowej torbie i pudełku bez żadnej ochrony. Obsługa klienta: Nie używałem go, dlatego nie wrzucam 5 gwiazdek. Będę testował urządzenie. Dzień dobry!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Wielka korzyść kosztowa. Telefon z dobrym basem i można poczuć żywotność małych pudełek. Bluetooth jest świetny. Ma dobre utajnienie i można go usłyszeć z odległości około 20 metrów. Budowa tbm jest dobra w cenie. Jest plastikowy, ale nie ma wybojów ani niedopasowanych rozcięć. Ale i tak myślę, że góra może być bardziej wytatuowana. Nie byłem opodatkowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Dostałem go dzisiaj, trochę mniejszy niż myślałem. Nie możesz narzekać na jakość materiału, twój głos jest w porządku. Plus za miejsce z kartami TF, ostatnio nie widziałem czegoś takiego na słuchawkach. W sumie to był dobry zakup.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Mega szybka dostawa w środę wieczorem, a w piątek o 7:40 telefon z GLS, który jest przed domem 👏👏👏👏👏👏 inaczej słuchawki, które kupiłem wcześniej, więc wiedziałem, że za te pieniądze sama satysfakcja gra ładnie, a latarka długo trwa. Synowie będą szczęśliwi, dziękuję 👍👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w 3 dni. Gls kuriérére śnieżne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 616
    • Ft8 654
    • Ft11 692
    • Ft10 039
    • Ft8 654
    • Ft12 891
    • Ft12 891
    • Ft10 039
    • Ft20 430
    • Ft6 231