Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(91)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(91)
    • 5 Star(79)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/08/2021

    Właśnie skończyłem składać krzesło i naprawdę mi się podoba. Zwłaszcza dno, które jest bardzo wygodne i materiał w podłokietniku. Jest bardzo regulowana. Dałbym 5 gwiazdek do produktu za dobrą cenę, ale daję 4 gwiazdki, ponieważ zagłówek był z 3 otworami w siatce i 1 małą wadą w siatce tylnego podparcia. Proszę sprawdzić załączone zdjęcia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Krzesło jest wygodne, łatwe w montażu i zwija się cicho. Ma odpowiedni rozmiar (mam 184cm i 85kg) i jest łatwy do przechylenia. Kiedy go rozpakowałam, kawałek plastiku, który gdzieś się odłamał, spadł na podłogę. Znalazłem brakującą część podczas montażu: na szczęście była tylko estetycznie uszkodzona. (można to zobaczyć na zdjęciach). Przy dostawie pudełko było nienaruszone, ale trochę brudne. Łącznie z weekendem dostarczono go do Budapesztu w ciągu 5 dni. Poza tą drobną wadą, krzesło jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Love this chair. Great adjustability and very comfy cushion to sit on. The tilt is amazing. Despite of the looks of the footrest it's very usable and comfortable. The quality is decent like every BlitzWolf product. However if you are very tall (>190 cm) the headrest may be too low for you even on the highest position.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Przesyłka dotarła kurierem. Montaż siatki, krzesło wygląda na wykonane z wysokiej jakości materiału. Siatka oparcia jest świetna na ciepłą pogodę, zobaczymy jak długo wytrzyma. Całkowita satysfakcja z produktu. Dziękuję za szybką dostawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Wow, co za świetne krzesło. Dostawa była bardzo szybka. Został dostarczony w ciągu jednego tygodnia z CZ do NL. To jest zdecydowanie nie do pomyślenia. Jakość cenowa jest super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Krzesło jest naprawdę wygodne, solidne, dobre prowadzenie pleców z regulowaną podporą lędźwiową. Zagłówek jest łatwy do regulacji. Mocowanie krzesła przebiegło bardzo szybko i bez instrukcji, dość intuicyjne, pomimo braku dwóch małych śrub. Niewielkie uszkodzenia były w sieciowej części zagłówka pomimo dobrego opakowania towarów. Dostawa towaru odbyła się bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Solidna jakość w cenie. Otrzymałam produkt dziś rano i jak na razie cieszę się z lędźwiowego i podparcia głowy. Poduszka do siedzenia również wydaje się bardzo wygodna. Nie dając 5 *, ponieważ podparcie głowy było trochę uszkodzone. Mam nadzieję, że obsługa klienta może zastąpić go nowym, ponieważ otrzymałem produkt dzisiaj i ledwo go używałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Moje zamówienie zostało zrealizowane dopiero tydzień po tym, jak za nie zapłaciłem. Zajęło mi to jeszcze półtora tygodnia. To wina pandemii. Proces montażu jest koszmar z dostarczonymi narzędziami i podręcznikiem, Wystarczy użyć zwykłego zestawu narzędzi i oglądać samouczek na YouTube lub gdzieś indziej. Co do samego krzesła, jest on dość wytrzymały i dostosowany. Odpoczynek łokcia nie obraca się na boki, tylko w górę lub w dół. Gdyby ta funkcja została poprawiona na przyszłość, dałbym tym 5 gwiazdek.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Bardzo dobrze!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Bardzo ladne krzeslo! Mocne i duże dla mojego ciała 70kg i 1,70cm! Podparcie lędźwiowe jest najgorszą częścią krzesła, ponieważ w zasadzie nic nie robi! Odpoczynek stóp jest w porządku, ale nie używałem go, bo nie jest zbyt wygodny! Montaż jest dość prosty!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 784
    • Ft36 062
    • Ft42 620
    • Ft36 062
    • Ft24 915
    • Ft32 784
    • Ft22 948
    • Ft65 571
    • Ft24 915
    • Ft17 702