Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(216)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(216)
    • 5 Star(186)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/08/2021

    Właśnie skończyłem składać krzesło i naprawdę mi się podoba. Zwłaszcza dno, które jest bardzo wygodne i materiał w podłokietniku. Jest bardzo regulowana. Dałbym 5 gwiazdek do produktu za dobrą cenę, ale daję 4 gwiazdki, ponieważ zagłówek był z 3 otworami w siatce i 1 małą wadą w siatce tylnego podparcia. Proszę sprawdzić załączone zdjęcia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Bardzo dobrze!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Krzesło jest naprawdę wygodne, solidne, dobre prowadzenie pleców z regulowaną podporą lędźwiową. Zagłówek jest łatwy do regulacji. Mocowanie krzesła przebiegło bardzo szybko i bez instrukcji, dość intuicyjne, pomimo braku dwóch małych śrub. Niewielkie uszkodzenia były w sieciowej części zagłówka pomimo dobrego opakowania towarów. Dostawa towaru odbyła się bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Entrega super rápida! vinda de armazém FR, chegou ao 3o dia útil logo pela manhã. caixa sem marcas e material todo bem acondicionado. cadeira robusta e material de boa qualidade. montagem fácil e rápida, bastaram certa de 26 minutos. tem apenas 2 marcas mas que passam bem despercebidas. agora é testar para verificar o conforto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Przesyłka dotarła kurierem. Montaż siatki, krzesło wygląda na wykonane z wysokiej jakości materiału. Siatka oparcia jest świetna na ciepłą pogodę, zobaczymy jak długo wytrzyma. Całkowita satysfakcja z produktu. Dziękuję za szybką dostawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Krzesło jest wygodne, łatwe w montażu i zwija się cicho. Ma odpowiedni rozmiar (mam 184cm i 85kg) i jest łatwy do przechylenia. Kiedy go rozpakowałam, kawałek plastiku, który gdzieś się odłamał, spadł na podłogę. Znalazłem brakującą część podczas montażu: na szczęście była tylko estetycznie uszkodzona. (można to zobaczyć na zdjęciach). Przy dostawie pudełko było nienaruszone, ale trochę brudne. Łącznie z weekendem dostarczono go do Budapesztu w ciągu 5 dni. Poza tą drobną wadą, krzesło jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Little imperfections and damages, but really good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Przesyłka dotarła kurierem. Montaż siatki, krzesło wygląda na wykonane z wysokiej jakości materiału. Siatka oparcia jest świetna na ciepłą pogodę, zobaczymy jak długo wytrzyma. Całkowita satysfakcja z produktu. Dziękuję za szybką dostawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Love this chair. Great adjustability and very comfy cushion to sit on. The tilt is amazing. Despite of the looks of the footrest it's very usable and comfortable. The quality is decent like every BlitzWolf product. However if you are very tall (>190 cm) the headrest may be too low for you even on the highest position.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Świetny produkt. Bardzo wygodny i łatwy w montażu. Bardzo solidne krzesło. Całkowicie warte swojej ceny. Zdecydowanie polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$103.99
    • US$99.99
    • US$129.99
    • US$95.99
    • US$119.99
    • US$149.99
    • US$99.99
    • US$99.99
    • US$99.99
    • US$219.99
    • US$99.99
    • US$29.99
    • US$129.99
    • US$99.99
    • US$149.99
    • US$29.99
    • US$23.99
    • US$65.99