Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/10/2021

    To krzesło jest bardzo dobre. Wszystkie materiały są wysokiej jakości. Pięciopunktowa rama dla kół jest bardzo stabilna. Wszystkie mechanizmy działają perfekcyjnie. Dla mnie najcenniejszym jest mechanizm, który może zmienić kąt oparcia. Bardzo podoba mi się również kombinacja wszystkich innych mechanizmów zginania w tył i w przód całego systemu, a także do delikatnego podnoszenia przedniej części siedzenia. Wspornik lędźwiowy ma bardzo szeroki zakres regulacji wysokości. Podłokietniki mają również bardzo dobre mechanizmy. Zagłówek bardzo dobrze sprawdza się, gdy jesteśmy zmęczeni. W jednej z recenzji przeczytałem, że jakość nie była zbyt wysoka. Ale mogę zapewnić, że tak nie jest. Jakość wykonania jest bardzo wysoka, wszystkie materiały są mocne. Wszystkie detale są bardzo mocno dołączone. Szyna wsporcza oparcia wykonana jest ze stali o grubości 8 mm. Jest to niezwykle mocna i masywna konstrukcja. Krzesło dużo waży. Jest odpowiedni dla osób niezbyt wysokich, jak i wysokich. Jest również odpowiedni dla osób cienkich i dużych. Myślę, że warto go kupić i polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Instrukcje montażu mogą być bardziej przejrzyste, ale po pewnym czasie wszystko poszło na miejsce pomyślnie. Krzesło jest bardzo wygodne i regulowane, tylko brak szansy na obracanie podłokietnika do wewnątrz/na zewnątrz i odpoczynek nóg też byłby fajny. Siedzenie jest bardzo wygodne! Bardzo się cieszę!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Pierwsze wrażenie jest bardzo dobre. Siedzenie jest szalenie wygodne, grube i wydaje się być bardzo trwałe. Korekty są bardzo przydatne, można upewnić się, że będzie pasować do każdego typu ciała. Wrócę z aktualizacją po kilku tygodniach stosowania.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Bardzo ładne krzesło za tę cenę zdecydowanie. Bardzo wygodne i bardzo regulowane. Powinno to poprawić instrukcję montażu. Teraz musimy sprawdzić, jak długo to trwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Niesamowicie szczęśliwy. Mam 185 cm dla kontekstu. Dobre podparcie lędźwiowe. Połączenie regulowanej wysokości pleców, wysokości głowy i lędźwiowej sprawia, że łatwo jest ustawić tył w prawo. Podstawa krzesła jest dobrze wyściełana - jest tam bardzo szczęśliwa i ma niewielką regulację przesuwania podstawy do przodu i do tyłu. Krzesło posiada dwa mechanizmy przechylania - przechylanie do tyłu . (co jest po prostu dobre, nie idzie zbyt daleko do przodu będzie moja skarga) I całe siedzenie i przechylenie z tyłu, które działa bardzo dobrze. Wszystko wydaje się być solidne. Moje jedyne wątpliwości polegają na tym, że podczas gdy wspornik lędźwiowy jest wyściełany, nie jest za płaski i pionowy. Nadal bardzo zadowolony z tego fotela.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Według ceny krzesło jest doskonałe i wygodne, szkoda, że transfer był słaby, co trochę uszkodził.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Doskonały produkt...super jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Dobry produkt, szybka dostawa, choć brakowało dużej części, co zajęło trochę czasu, ale obsługa klienta była bardzo pomocna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Super krzesło, wygodne i w pełni regulowane.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Mam 190 cm wzrostu, to dobry interes jak na te pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 190
    • Ft33 190
    • Ft36 509
    • Ft33 190
    • Ft46 467
    • Ft26 551
    • Ft36 509
    • Ft33 190
    • Ft66 383
    • Ft33 190
    • Ft36 509
    • Ft59 745
    • Ft28 543
    • Ft25 224
    • Ft49 787
    • Ft9 955
    • Ft42 816
    • Ft15 929