Opinie klientów

4.69 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/02/2021

    Instrukcje montażu mogą być bardziej przejrzyste, ale po pewnym czasie wszystko poszło na miejsce pomyślnie. Krzesło jest bardzo wygodne i regulowane, tylko brak szansy na obracanie podłokietnika do wewnątrz/na zewnątrz i odpoczynek nóg też byłby fajny. Siedzenie jest bardzo wygodne! Bardzo się cieszę!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Pierwsze wrażenie jest bardzo dobre. Siedzenie jest szalenie wygodne, grube i wydaje się być bardzo trwałe. Korekty są bardzo przydatne, można upewnić się, że będzie pasować do każdego typu ciała. Wrócę z aktualizacją po kilku tygodniach stosowania.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Doskonały produkt...super jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Super krzesło, wygodne i w pełni regulowane.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Mam 190 cm wzrostu, to dobry interes jak na te pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Krzesło jest wystarczająco dobre dla swoich pieniędzy, że inne krzesła robią dużo więcej. Ma wiele możliwości i nie pozostawia ci miejsca na znalezienie pozycji, która ci odpowiada, materiał jest mierny na dobre. Chciałbym, żeby miał lepszy materiał, używam go od miesiąca, i też jestem zadowolony z moich pleców. Koniec podręcznika nie jest łatwy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Krzesło (szczególnie poduszka) jest bardzo wygodne. Mówię to za każdym razem, gdy na nim siedzę. Korekty są trochę przesadzone, ale świetna cena (zakres 250 - 300 AU) za to, co dostajesz w porównaniu do innych. Poleciłbym to każdemu, kto szuka przyzwoitej zwęglony, która nie kosztuje Ziemi. Ramiona są wykonane z miękkiej gumy, więc nie bolą, gdy kładziesz na nich ręce, podobnie jak na gumowych matach, ale lepiej. Smacznego.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Very fast shiping and delivery! The chair is well build, it doesn't look very fancy, but is above all really top functional and fully adjustable, like much more expensive chairs. The only downside the inadequate documentation, but if somone is experienced there is no problem. Overall a very positiv purchase experience!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Zamówiłem wysyłkę z Czech a przyszło z Niemiec, przyszło po tygodniu. Krzesło dość ciężkie, kurier DHL aż się spytał co Pan tam zamówił. Dobrze zapakowane i zabezpieczone. Pierwsze wrażenie jak wyciągałem części z pudła, wow, fajna jakość, solidne metalowe części, plastiki dobrej jakości, sam materiał siedziska bardzo przyjemny. Siedzisko mega grube i wygodne. Jest instrukcja, ale wszystko jest proste w montażu. Ogrom regulacji mnie zadowala. Jedynie jak dla mnie szkoda, że krzesła nie da się obniżyć jeszcze trochę. Będę testował, ale jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Nie znajdziesz żadnego krzesła z taką ilością przepisów. Nie jest łatwo czuć się niekomfortowo na tym krześle. Siedzenie jest miękkie. Jednak za tę cenę musi mieć co najmniej jeden przekręt. Jakość materiałów i całkowita konstrukcja mogłaby być lepsza, chociaż nie mogę powiedzieć, że jest zła. Ogólnie rzecz biorąc, jest to wygodne krzesło, trudno/niemożliwe znaleźć coś podobnego w tej cenie. Stosunek kosztów do korzyści jest naprawdę wielki! Całkowicie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33,934
    • Ft24,679
    • Ft9,253
    • Ft30,232
    • Ft13,572
    • Ft6,784
    • Ft7,401
    • Ft5,859
    • Ft9,253
    • Ft67,872
    • Ft5,550
    • Ft6,167
    • Ft33,934
    • Ft11,104
    • Ft15,114
    • Ft24,679
    • Ft5,550
    • Ft7,803