Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(118)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(118)
    • 5 Star(91)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/03/2021

    Szybka wysyłka. Łatwy w montażu, mimo że podręcznik jest w języku chińskim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Szybka wysyłka; Łatwe zmontowanie, zrobił to sam w mniej niż 30 minut. Krzesło jest wygodne, regulowane na ramię, głównie z plastiku, teraz wszystko w porządku, ale zobaczmy jak to działa na dłuższą metę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Produkt solidny z wytrzymałych plastikowych elementów, za cenę jest dobra, ale martwię się o trwałość siedzenia na dłuższą metę, mogę kupić poduszkę i włożyć ją pod siateczkę, ogólnie lekkie i bardzo wygodne krzesło zwłaszcza na dolnej części pleców. Skontaktuje się również z obsługą klienta, ponieważ myślę, że brakuje części na szczelinie na zagłówku z tyłu, która nie trzyma go prawidłowo Żegluga była idealna, zajęło może 6 dni roboczych od CZ do Portugalii

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    W tym przedziale cenowym jest to naprawdę dobre krzesło. Zmontowany w jakiś czas bez problemów. Podłokietniki można regulować tylko do góry i dołu - W opisie podano 2D rece na ramię, co NIE oznacza tylko wymiar w górę i w dół. Zagłówek nie powinien być właściwie naprawiony - nadal się unosi. Moja waga wynosi około 75kg i czasami powinnam poczuć mechanizm pod siedzeniem. W przeciwnym razie jestem zadowolony z tego krzesła i mam nadzieję, że będzie to trwało długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Pasuje, dobrze przetworzony za cenę. Można szybko zapiąć razem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    I am pretty impressed by the chair. Even tho it is mostly plastic it is very well made. Everything came packed nicely and well protected. The assembly was easy (everything fit together). The chair is a bit on the lower side, but compared to my old one it is pretty much the same size. Sitting is comfortable. I hope the sitting net will stay firm long term. Well done BlitzWolf :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Świetne krzesło, moja córka je uwielbia. 15 min montażu... instrukcja obsługi w języku angielskim Tylko 9 dni do Grecji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Uszkodzony przyszedł

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Dobry produkt, wygląda bardzo dobrze. Bardzo wygodne, z pewnością jest wentylowane. Pachnie jak plastik. Mam 84 kg, ale siatka siedziska zwisa się do ramy uchwytu (littele, nie mylą).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Bardzo ładne jak na cenę, kocham to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$109.99
    • US$99.99
    • US$119.99
    • US$8.99
    • US$99.99
    • US$99.99
    • US$159.99
    • US$135.99
    • US$89.99
    • US$95.99