Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(76)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(76)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Produkt solidny z wytrzymałych plastikowych elementów, za cenę jest dobra, ale martwię się o trwałość siedzenia na dłuższą metę, mogę kupić poduszkę i włożyć ją pod siateczkę, ogólnie lekkie i bardzo wygodne krzesło zwłaszcza na dolnej części pleców. Skontaktuje się również z obsługą klienta, ponieważ myślę, że brakuje części na szczelinie na zagłówku z tyłu, która nie trzyma go prawidłowo Żegluga była idealna, zajęło może 6 dni roboczych od CZ do Portugalii

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    W tym przedziale cenowym jest to naprawdę dobre krzesło. Zmontowany w jakiś czas bez problemów. Podłokietniki można regulować tylko do góry i dołu - W opisie podano 2D rece na ramię, co NIE oznacza tylko wymiar w górę i w dół. Zagłówek nie powinien być właściwie naprawiony - nadal się unosi. Moja waga wynosi około 75kg i czasami powinnam poczuć mechanizm pod siedzeniem. W przeciwnym razie jestem zadowolony z tego krzesła i mam nadzieję, że będzie to trwało długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Szybka wysyłka; Łatwe zmontowanie, zrobił to sam w mniej niż 30 minut. Krzesło jest wygodne, regulowane na ramię, głównie z plastiku, teraz wszystko w porządku, ale zobaczmy jak to działa na dłuższą metę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Dobry produkt, wygląda bardzo dobrze. Bardzo wygodne, z pewnością jest wentylowane. Pachnie jak plastik. Mam 84 kg, ale siatka siedziska zwisa się do ramy uchwytu (littele, nie mylą).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Szybka wysyłka. Łatwy w montażu, mimo że podręcznik jest w języku chińskim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Świetne krzesło. bardzo wygodne dla mnie (mężczyzna, 175cm, 105kg) i mojej dziewczyny (samica, 170cm, 75kg). Regulacja jest idealna, ale szkoda, że nie poleciała wyżej. Siedzenie jest dość niskie nawet na najwyższym stanowisku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Świetne krzesło, moja córka je uwielbia. 15 min montażu... instrukcja obsługi w języku angielskim Tylko 9 dni do Grecji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Uszkodzony przyszedł

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Pasuje, dobrze przetworzony za cenę. Można szybko zapiąć razem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Nie kupuj tego krzesła, podstawa jest zbyt obwisła i nie może wytrzymać

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$99.99
    • US$69.99
    • US$135.99
    • US$189.99
    • US$69.99
    • US$39.99
    • US$18.99
    • US$17.99
    • US$1,329.99