Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/06/2021

    To naprawdę dobre krzesło, na pierwszy rzut oka, kiedy składałem krzesło, wyglądało na zbyt szerokie, ale jest w porządku, jest wygodne, jest bardzo ładny design i podoba mi się to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Zapewnia wygodne, przestronne i stabilne miejsca. Łatwy w montażu. Typowa jakość BlitzWolf. Doskonały produkt, polecam go innym, aby go kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    ok👍

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Podoba mi się to krzesło BW Chodź szybko DHL

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Super łatwy w montażu, i dobry zakup za pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Opakowanie było idealne, montaż niezwykle prosty. Jakość budowy wygląda naprawdę solidnie, zwłaszcza w cenie (płatna 60€). Samo krzesło jest wygodne, oferuje przyzwoitą postawę, wysuwane podłokietniki są chłodne i wydajne. Chciałbym sprawdzić wysokość przed zamówieniem, jeśli jesteś dużą osobą lub jeśli stolik jest bardzo wysoki, ponieważ jest to małe krzesło, a nawet z regulacją nie daje dużo wysokości siedzenia. Ale pasuje idealnie do mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Szybka dostawa, produkt w idealnym stanie. Łatwy w montażu (przewodnik po angielsku), wszystko było wliczone w cenę plus dwie dodatkowe śruby! Krzesło wygląda chłodno i jest wytrzymałe. To nie jest dla dużych i ciężkich ludzi. (Mam 175 cm, 75 kg i czuje się dobrze) Price Mądry to doskonałe krzesło!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    La sedia si presenta bene, è comoda e poco ingombrante. Le plastiche sembrano essere resistenti ma solo col tempo si potrà verificare. Montaggio molto semplice.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Szczere krzesło i staranne przetwarzanie/budowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Bastante Confortável👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 299
    • Ft33 299
    • Ft30 271
    • Ft24 216
    • Ft33 299
    • Ft45 408
    • Ft24 216
    • Ft60 545
    • Ft36 326
    • Ft33 299
    • Ft33 299
    • Ft63 573
    • Ft33 299
    • Ft88 701
    • Ft12 712
    • Ft45 408
    • Ft23 005
    • Ft4 408