Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(443)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(443)
    • 5 Star(394)
    • 4 Star(33)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/08/2021

    Jakość premium. Blitzwolf, gratulujemy ci. Świetny koniec, aluminiowy zegarek. Dostępne w kolorze czarnym, srebrnym lub złotym. Używam trybu oszczędzania mocy i dwumiesięcznej baterii. Całkiem kompletny zegar, szkoda, że nie masz już pamięci wewnętrznej. Dla ceny i jakości jest super polecane.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Zegarek jest doskonały. 5 dni idealne . zarezerwowane 23 sierpnia 2021. Doręczony 16 września. 1.Sound- 5 gwiazdek 2. Wzór -5 * 3. ładowanie - 5 dni potwierdzenia 4. Niskobudżetowy wygląd inteligentny zegarek 5. Dzwonienie do pracy i rozmowa -5 * 6. Bransoletka łańcuszkowa - 5* 7. Na ekranie - 5* 8. Ogółem -5 Oryginalny produkt, ten .. Koszt: 3600+400 Jestem w Hyderabad w Indiach (ashiq).

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Za swoją cenę, to najlepsza rzecz, jaką można kupić. Przybył do Grecji bardzo szybko z Chin, zaledwie osiem dni temu. Opakowania są doskonałe. To jest piekny zegarek. Dokładność jego pomiarów zarówno dla tętna, jak i ciśnienia tętniczego jest bardzo dokładna. Jego łączność z komórką jest na bardzo dobrym poziomie. Jego cena jest bardzo dobra. Czarny kolor jest bardzo piękny w wyborze z bransoletką

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Mimo, że paczki popsuły mi się i musiałem je przykleić, zegar działa pięknie. Jest wyposażony w narzędzie, które pasuje do nadgarstka, ładowarkę i instrukcję. Połączenie Bluetooth działa dobrze, ale trzeba być ostrożnym, jeśli masz podwójny telefon sim, jak trzeba korzystać z telefonu komórkowego. Muzyka z zegara jest dodawane z komputera i masz do dyspozycji 120 MB (połączone z klaksonem, jak widać na zdjęciu). Pozostaje przetestować autonomię, na razie wygląda świetnie, GPS skonfigurowany w aplikacji, wiele trybów pracy, ale ten zegar nie będzie używany do ćwiczeń, dobrej rozdzielczości ekranu i 12 poziomów jasności. Wysoce zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Wyrażę swój punkt, dzieląc go na to, co dobre i złe, że znalazłem go do zegara, o którym mowa. To, co dobre, to: Zegarek był imponujący i miał niskie oczekiwania, ponieważ nie wydawał się być wysokiej jakości, ale był zupełnie odwrotnie. Posiada wielofunkcyjne funkcje, które mają droższe zegarki, chociaż są prostsze, ale funkcjonalne i jasne, aby mieć te najbardziej przydatne, jak: - Monitor tętna serca (który nie daje fałszywych odczytów) - Automatyczny monitor ciśnienia krwi. - Przebieg dystansu jest jak rozrusznik serca. - Możesz dzwonić. (używanie telefonu komórkowego jak większość zegarków z tą funkcją) - Możesz zapisać swoje kontakty i zadzwonić do nich bezpośrednio i więcej funkcji. Zegarek wyróżnia się nie tylko swoim oprogramowaniem, ale także sprzętem, chodzi mi o jego strukturę i sposób jego wykonania, wyróżnia się jako: - Jego częściowa odporność na wodę . (wspiera wodę dobrze, ale nie jest wykonana w ten sam sposób, jak wyspecjalizowany w tym) Co jest dobre dla naszego codziennego użytku. - Nie wydaje się, żeby był zrobiony z tanich materiałów, ale takie, które wytrzymują upływ czasu dobrze, pewne wyboje, i nie mają wad, bo są źle zrobione. - Jego wytrzymałość baterii jest dobra, w moim przypadku trwa około 4 dni przy średnim użyciu. Ma również aplikację, która, choć dla niektórych może być bardzo prosta lub bardzo prymitywna, uważam, że jest dość łatwa w użyciu, nie jest to duża rzecz, ale działa. /Złe: „Złe": Nie znajduje wielu złych punktów, ponieważ wypełnia wiele swoich zadań, ale uważam, że te punkty, które muszę podkreślić: - Jest coś, co mi się nie podoba i to, że pamięć wewnętrzna, którą masz jest bardzo ograniczona i nie możesz jej zmienić na taką, którą masz, a przynajmniej nie ma zewnętrznego szczeliny pamięci. /Krótszy punkt: Ponieważ wszystko zależy od ciebie, czy to jest twój smak, czy nie, ale dla mnie z tym, że dawałem, oceniam go z 4.5/5, ponieważ spełnia swoje funkcje prawidłowo i na pewno cię nie zawiedzie, jeśli go kupisz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Naprawdę chciałem zostawić 5-gwiazdkowy przegląd, ponieważ ten zegarek jest genialny i niesamowity. Czy warto kupować... Przeczytaj (lub przewiń) do końca tej recenzji!!!!! Jakość jest nie z tego świata w tym przedziale cenowym. Nic na nim nie wydaje się tanie ani łatwe do złamania. Nie waży dużo, ale nie jest też lekki i tani. Zegarek był bardzo łatwy do skonfigurowania za pomocą aplikacji dla zegarków Blitzwolf o nazwie H Band. Mam Samsung Note i nie miałem problemów z pobraniem lub podłączeniem urządzenia. Zegarek, który otrzymałem, był czarny skórzany pasek o szerokości 22mm. Paski mają łatwe w użyciu pręty sprężynowe, nie trzeba wymienić na inny pasek lub bransoletkę. Wybrałem nylon i skórzany pasek, który miałem na sobie. Czujnik ciśnienia krwi działa dobrze i powiedziałbym nawet, że jest dość dokładny, co najmniej na tyle, aby określić, czy masz wysokie lub niskie ciśnienie krwi, a może być wczesnym wykrywaniem wysokiego lub niskiego ciśnienia. Ten zegarek miał wiele twarzy zegarka do wyboru, a nawet możliwość korzystania z własnych zdjęć. Jakość wykonania jest fenomenalna. Teraz dałem tylko 4 gwiazdki, oprogramowania i aplikacji brakuje. Aplikacja, której używa ten zegarek, H Band, ma sporo problemów. Pierwsza to, że kiedy założyłem konto i zainstalowałem wszystko inne, nie można połączyć się z siecią. Niektóre funkcje po prostu nie są dostępne z tego powodu. Zegarek miał również problemy ze snem, w rzeczywistości nie zaczął nawet śledzić cyklów snu. Aplikacja i instrukcja nie dają żadnych jasnych instrukcji na temat funkcji śledzenia snu. To jedna z rzeczy, których najbardziej szukam w zegarku śledzenia zdrowia. Ciągle szukam, ale muszę się dowiedzieć, dlaczego nadajnik nie działa. Więc pytanie, które wszyscy chcą wiedzieć: czy warto go kupić? Ja mówię.... Absolutnie!! pomimo bled wypełnionej aplikacją ten zegarek jest wysokiej jakości i robi dokładnie tak, jak opisano. Porównywalny do niektórych zegarków z tymi samymi funkcjami, które mogą kosztować 10 razy więcej. Więc kupuj z ufnością

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Po 15 dniach użytkowania wszystko jest idealne, bateria bez tętna i ciśnienie krwi straciło bardzo niewiele. Pomiary snu zostały zsynchronizowane po kilku dniach. Jedynym minusem jest to, że istnieje opóźnienie w powiadomieniu o kilku sekundach, ale nie jestem szczególnie zainteresowany. Bezbłędna jakość konstrukcji we wszystkim i w przystępnej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Prawda jest bardzo dobry gadżet, a w szczególności doskonały smartwatch kosztowo-korzystny Naprawdę jeśli konkurować z innymi o cenę masz z pewnymi zaletami, chociaż aplikacja jest nieco rustykalna i może być ulepszona w czasie... Ale smartwatch jest naprawdę dobry i funkcjonalny, więc umieściłem go 5 gwiazdek po kilku tygodniach użytkowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Pierwszy smartwatch, który kupiłem tacie i był tak podekscytowany, że go posiada. Wizualizacja jest tak luksusowa & piękna, ale kiedy podnoszę rękę nie może zapalić ekranu. Punkt 9.5/10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Bardzo piękne i dobrej jakości doskonałe wykończenie, jak wszystkie produkty Blitzwolf, bardzo dobre na połączenia, nie ma nic do powiedzenia na temat tego bardzo dobrego produktu nawet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 934
    • Ft14 917
    • Ft20 337
    • Ft7 743
    • Ft13 215
    • Ft8 589
    • Ft17 947
    • Ft14 207
    • Ft8 589
    • Ft19 557
    • Ft21 553
    • Ft7 630
    • Ft11 563
    • Ft19 164
    • Ft10 572
    • Ft17 201
    • Ft12 224
    • Ft13 215