Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(316)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(316)
    • 5 Star(285)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/08/2021

    Jakość premium. Blitzwolf, gratulujemy ci. Świetny koniec, aluminiowy zegarek. Dostępne w kolorze czarnym, srebrnym lub złotym. Używam trybu oszczędzania mocy i dwumiesięcznej baterii. Całkiem kompletny zegar, szkoda, że nie masz już pamięci wewnętrznej. Dla ceny i jakości jest super polecane.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Naprawdę chciałem zostawić 5-gwiazdkowy przegląd, ponieważ ten zegarek jest genialny i niesamowity. Czy warto kupować... Przeczytaj (lub przewiń) do końca tej recenzji!!!!! Jakość jest nie z tego świata w tym przedziale cenowym. Nic na nim nie wydaje się tanie ani łatwe do złamania. Nie waży dużo, ale nie jest też lekki i tani. Zegarek był bardzo łatwy do skonfigurowania za pomocą aplikacji dla zegarków Blitzwolf o nazwie H Band. Mam Samsung Note i nie miałem problemów z pobraniem lub podłączeniem urządzenia. Zegarek, który otrzymałem, był czarny skórzany pasek o szerokości 22mm. Paski mają łatwe w użyciu pręty sprężynowe, nie trzeba wymienić na inny pasek lub bransoletkę. Wybrałem nylon i skórzany pasek, który miałem na sobie. Czujnik ciśnienia krwi działa dobrze i powiedziałbym nawet, że jest dość dokładny, co najmniej na tyle, aby określić, czy masz wysokie lub niskie ciśnienie krwi, a może być wczesnym wykrywaniem wysokiego lub niskiego ciśnienia. Ten zegarek miał wiele twarzy zegarka do wyboru, a nawet możliwość korzystania z własnych zdjęć. Jakość wykonania jest fenomenalna. Teraz dałem tylko 4 gwiazdki, oprogramowania i aplikacji brakuje. Aplikacja, której używa ten zegarek, H Band, ma sporo problemów. Pierwsza to, że kiedy założyłem konto i zainstalowałem wszystko inne, nie można połączyć się z siecią. Niektóre funkcje po prostu nie są dostępne z tego powodu. Zegarek miał również problemy ze snem, w rzeczywistości nie zaczął nawet śledzić cyklów snu. Aplikacja i instrukcja nie dają żadnych jasnych instrukcji na temat funkcji śledzenia snu. To jedna z rzeczy, których najbardziej szukam w zegarku śledzenia zdrowia. Ciągle szukam, ale muszę się dowiedzieć, dlaczego nadajnik nie działa. Więc pytanie, które wszyscy chcą wiedzieć: czy warto go kupić? Ja mówię.... Absolutnie!! pomimo bled wypełnionej aplikacją ten zegarek jest wysokiej jakości i robi dokładnie tak, jak opisano. Porównywalny do niektórych zegarków z tymi samymi funkcjami, które mogą kosztować 10 razy więcej. Więc kupuj z ufnością

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Zegarek jest doskonały. 5 dni idealne . zarezerwowane 23 sierpnia 2021. Doręczony 16 września. 1.Sound- 5 gwiazdek 2. Wzór -5 * 3. ładowanie - 5 dni potwierdzenia 4. Niskobudżetowy wygląd inteligentny zegarek 5. Dzwonienie do pracy i rozmowa -5 * 6. Bransoletka łańcuszkowa - 5* 7. Na ekranie - 5* 8. Ogółem -5 Oryginalny produkt, ten .. Koszt: 3600+400 Jestem w Hyderabad w Indiach (ashiq).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Prawda jest bardzo dobry gadżet, a w szczególności doskonały smartwatch kosztowo-korzystny Naprawdę jeśli konkurować z innymi o cenę masz z pewnymi zaletami, chociaż aplikacja jest nieco rustykalna i może być ulepszona w czasie... Ale smartwatch jest naprawdę dobry i funkcjonalny, więc umieściłem go 5 gwiazdek po kilku tygodniach użytkowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Pierwszy smartwatch, który kupiłem tacie i był tak podekscytowany, że go posiada. Wizualizacja jest tak luksusowa & piękna, ale kiedy podnoszę rękę nie może zapalić ekranu. Punkt 9.5/10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Po 15 dniach użytkowania wszystko jest idealne, bateria bez tętna i ciśnienie krwi straciło bardzo niewiele. Pomiary snu zostały zsynchronizowane po kilku dniach. Jedynym minusem jest to, że istnieje opóźnienie w powiadomieniu o kilku sekundach, ale nie jestem szczególnie zainteresowany. Bezbłędna jakość konstrukcji we wszystkim i w przystępnej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Bardzo piękne i dobrej jakości doskonałe wykończenie, jak wszystkie produkty Blitzwolf, bardzo dobre na połączenia, nie ma nic do powiedzenia na temat tego bardzo dobrego produktu nawet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    For now, the watch looks excelente, good construction with the look of a more expensive watch. All functions seem to work without problems, very easy to connect to your phone. Accessory to shorten the bracelet was very useful. The best watch I have worn so far in this value range.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Dobry inteligentny zegarek, ładny design i dobre wykorzystanie materiału.Narzędzie do paska zegarka jest bezużyteczne. Funkcje zegara są dobre, ale osobiście mam to, czego brakuje, jak sygnał pogody, GPS, miernik tlenu we krwi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • danVIP3
    GB
    16/07/2021

    Apsolut genialny zestaw poszedłem po Silver z Blitzwolf pro, jak ten zegarek jest absolutnie niesamowity jest głośny, może zobaczyć twoje kroki prawidłowo, kiedy to śledzi trening i jak trzeba fizycznie wstać i chodzić nie można przecisnąć nadgarstkiem i zrobić krok, który Myśl była genialna, bo mam kilka opasek, gdzie możesz po prostu siedzieć i udawać, że zrobiłeś kroki w dzień, których nie możesz zrobić z tym zegarkiem. Ma ogromny głośnik pod taśmą i jest naprawdę głośny mogę dzwonić przez cały bluetooth mogę słuchać muzyki możesz robić zdjęcia rodzinie przez to, jak twój telefon jest na selfie statyd. Blitzwolf i bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft7 457
    • Ft14 702
    • Ft6 999
    • Ft16 866
    • Ft8 590
    • Ft14 332
    • Ft13 085
    • Ft11 334
    • Ft12 728
    • Ft15 252
    • Ft13 597
    • Ft15 803
    • Ft19 587
    • Ft21 051
    • Ft11 121
    • Ft11 974
    • Ft9 545
    • Ft9 227