Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1928)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1928)
    • 5 Star(1751)
    • 4 Star(142)
    • 3 Star(29)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/08/2020

    Ogólnie rzecz biorąc, smartwatch jest bardzo dobry. Spełnia ona pytania zawarte w informacjach. Dobra jakość produktu. Bateria może być lepsza, ale nie pozostawia do życzenia ogólnie. Podsumowując, polecam produkt; i tak, kupiłbym inny, gdybym go potrzebował. Dla Brazylii, start trwał 17 dni, a ja nie zapłaciłem opłaty celnej, ani poczty.

    Komentarze (23)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Ładny zegarek z bransoletką fitness. Wyglądają stylowo. Czas jest synchronizowany ze smartfonem za pomocą aplikacji, która może być zainstalowana, zgodnie z kodem QR z instrukcji. Firmware jest uaktualniany poprzez aplikację. Duża liczba pokrętła była zadowolona (pobierz i zainstalowany w aplikacji). Szkoda, że można wybrać tylko jedną tarczę z dodatków, które nadpisują poprzednią. Autonomia zegara zadowolona. Nie wiem, może tylko w moim przypadku, ale można włączyć ekran tylko przyciskiem bocznym lub ruchem nadgarstka (stukanie na wyłączonym ekranie, to nie działa). Trochę mnie to zasmuciło. Istnieje wiele trybów sportowych. Krokometr działa prawidłowo. Jasność jest regulowana i wystarcza w 50% w ciągu dnia i 25% w ciemności. Sen liczy się dokładnie (co najmniej liczba godzin). Ten zegarek jest dobry. Jakość marki BlitzWolf cieszy mnie z ich wszystkich produktów, które kupiłem. Ogólnie polecam ten model BW-HL3 jako pierwszy zegarek z funkcją bransoletki fitness.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2020

    Piękna i solidna. Kolor jest mieszaniną ołowianej szarości i brązu, wszystkie matowe, które pozostawia jeszcze piękniejsze. Obręcz zabezpiecza płótno na płaskich powierzchniach, ponieważ krawędź znajduje się około milimetra wysoko nad szkłem. Wizjer jest bardzo jasny i w zależności od wybranego modelu tła, widać z daleka. Posiada fundusze, które można pobrać na komórkę i wczytać na smartwatcha. Jest duży (ale to zależy od punktu widzenia), ale nie jest ciężki. Aplikacja działa dobrze, ale sprawia wrażenie, że może więcej wyciągnąć ze smartwatcha, oprócz używania portugalskiego, który staje się zabawny. W ciągu 24 godzin od pierwszego pełnego naładowania, używałem wiele razy, monitorując sen i serce, mierząc ciśnienie krwi, dotlenienie, zmieniając ekrany, wszystko, a poziom baterii nawet się nie zmienił... Co budzi wątpliwości w tej chwili.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2020

    Absolutnie oszałamiający smartwatch, idealny do łączenia z biznesowym wyglądem lub tylko jako dodatek do dnia na dzień. Dobrze zbudowany, metalowa rama i skórzane paski nie wydają się tanie w żaden sposób i dodają wytrzymałości. Waga jest również dobra, ponieważ zapewnia dobre samopoczucie zegarka na dłoni. Posiada wszystkie podstawowe cechy do śledzenia zdrowia i ćwiczeń oraz dobrą komunikację jednokierunkową z urządzeniem. Mówię w jedną stronę, ponieważ nie ma możliwości wpływania na smartfona w jakikolwiek sposób, ale może tak jest lepiej. Przydało by się dodanie funkcji, która pozwala na używanie zegarka jako pilota z kamerą, ale szczerze mówiąc nie czuję, że to wielka pomyłka. Twarze zegarka są ograniczone, ale czyste i różne oblicza mogą być stosowane przy połączeniu z różnymi stylami. Włącza/wyłącza się bardzo szybko i ma dobrą pojemność baterii. Ogólnie polecam ten zegarek każdemu, kto szuka stylowego i funkcjonalnego produktu, który ma rozsądną cenę i z kilku ledwie zauważalnych kompromisów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    To o wiele lepsza jakość zegarka niż model BW-AT1. Już czuje jakość pod względem wagi, materiału i własności. Ciśnienie krwi odczytuje czujniki jak tlen. To nie minus, biorąc pod uwagę cenę. Z dodatkowymi funkcjami, jak wsparcie Bluetooth 5.0 i śledzenie snu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Produkt zajął zbyt dużo czasu na wysyłkę. Zakup dokonałem 08/24/20 i został wysłany/wysłany tylko dnia 10/15/2020. Po wydelegowaniu, przybył stosunkowo szybko do Brazylii w dniu 22/10/2020. Ogólnie rzecz biorąc, smartwatch jest bardzo dobry, jakość jest bardzo dobra! Spełnia ona pytania zawarte w informacjach. Akumulator z moim użyciem jest zadowalający, trwa średnio tydzień. Polecam produkt pomimo opóźnienia w wysyłce. Nie zapłaciłem opłaty celnej, ani poczty.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2020

    Przyzwoity produkt, powiedziałbym, dostawa była szybka do ZEA około 2 Tyg od momentu zamówienia! Zegarek jak na razie działa dobrze! Łatwy i szybki do ustawienia z aplikacji GloryFit, przed użyciem naładowanego przez 2 godziny zgodnie z zaleceniami! Sprawdzi dalej na baterii i wydajność zegarka w odpowiednim czasie podczas korzystania przez jakiś czas zegarek i będę uaktualniać później!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2020

    Zegarek jest doskonałą wartością cenową. Istnieje kilka funkcji, które działają bardzo dobrze. Powinien być w stanie ustawić i alarmować w zegarku, bur trzeba użyć aplikacji do tego. Chociaż to świetna wartość dla specyfikacji.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Πολύ όμορφο ρολόι ακριβής όλες οι λεπτομέρειες όπως περιγράφονται λίγο ανακριβής η ένδειξη βημάτων καλή αυτονομία μπαταρίας!!Νομίζω ότι χρειάζεται αναβάθμιση λογισμικού...καλή συσκευασία και πολύ γρήγορη αποστολή!! γι'αυτό τον λόγο 5 αστέρια!!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Kocham ten zegarek za pieniądze. Polecam to. Tydzień po tym jestem z tego zadowolony. Odrób lekcje przed zakupem. Ale jeśli zastanawiasz się, czy ten zegarek jest rozsądnej jakości, to zapewniam cię, że jest. Zegarek nie jest 'premium' jak jabłko czy zegarek Samsunga. Jakość integracji z telefonem i zestaw funkcji na zegarku jest mniejsza od tych. Ale za 1/5 ceny, jestem bardzo zadowolony z zakupu. Długo czekałem na zakup taniego smart zegarka, ponieważ nie byłem pewien, jak jakość będzie za niską cenę. Udało mi się znaleźć youtube unboxingowe filmy z BW-HL2 (chociaż w końcu kupiłem HL3). Przekonało mnie, że funkcje zegarka są wystarczająco dobre dla moich celów. Jedno, co zrobiłem, żeby zrozumieć, czy ten zegarek pasuje do mnie, to dostać aplikację, która działa z zegarkiem. Byłem w stanie zobaczyć wszystkie różne funkcje, które obsługuje aplikacja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.74
    • US$43.32
    • US$49.99
    • US$26.99
    • US$43.03
    • US$17.99
    • US$8.99
    • US$33.12
    • US$46.99
    • US$13.49
    • US$20.99
    • US$29.99
    • US$35.99
    • US$169.99
    • US$49.99
    • US$25.99
    • US$69.99
    • US$164.44