Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1815)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(1815)
    • 5 Star(1650)
    • 4 Star(132)
    • 3 Star(28)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Πολύ όμορφο ρολόι ακριβής όλες οι λεπτομέρειες όπως περιγράφονται λίγο ανακριβής η ένδειξη βημάτων καλή αυτονομία μπαταρίας!!Νομίζω ότι χρειάζεται αναβάθμιση λογισμικού...καλή συσκευασία και πολύ γρήγορη αποστολή!! γι'αυτό τον λόγο 5 αστέρια!!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Produkt zajął zbyt dużo czasu na wysyłkę. Zakup dokonałem 08/24/20 i został wysłany/wysłany tylko dnia 10/15/2020. Po wydelegowaniu, przybył stosunkowo szybko do Brazylii w dniu 22/10/2020. Ogólnie rzecz biorąc, smartwatch jest bardzo dobry, jakość jest bardzo dobra! Spełnia ona pytania zawarte w informacjach. Akumulator z moim użyciem jest zadowalający, trwa średnio tydzień. Polecam produkt pomimo opóźnienia w wysyłce. Nie zapłaciłem opłaty celnej, ani poczty.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    W pakiecie nie brakuje, zegar działa, tlen we krwi pracuje, tętno pracuje i porusza się dynamicznie, ciśnienie krwi działa w porządku, tylko po porównaniu ze wskaźnikiem ciśnienia krwi jest inne A co gorsze, jego twarz zegarka nie może być dodawana przez aplikacje Do kombinezonów

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Zegar jest taki sam jak opis, mogę powiedzieć, że na zdjęciach, które traci i żyje, jest jeszcze piękniejszy. Posiada wszystkie możliwości wymienione w opisie, połączenie odbywa się bezpośrednio z telefonem i stosunkowo długi zasięg. To jest warte jego pieniędzy z jakością i potencjałem, jaki ma.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Kocham ten zegarek za pieniądze. Polecam to. Tydzień po tym jestem z tego zadowolony. Odrób lekcje przed zakupem. Ale jeśli zastanawiasz się, czy ten zegarek jest rozsądnej jakości, to zapewniam cię, że jest. Zegarek nie jest 'premium' jak jabłko czy zegarek Samsunga. Jakość integracji z telefonem i zestaw funkcji na zegarku jest mniejsza od tych. Ale za 1/5 ceny, jestem bardzo zadowolony z zakupu. Długo czekałem na zakup taniego smart zegarka, ponieważ nie byłem pewien, jak jakość będzie za niską cenę. Udało mi się znaleźć youtube unboxingowe filmy z BW-HL2 (chociaż w końcu kupiłem HL3). Przekonało mnie, że funkcje zegarka są wystarczająco dobre dla moich celów. Jedno, co zrobiłem, żeby zrozumieć, czy ten zegarek pasuje do mnie, to dostać aplikację, która działa z zegarkiem. Byłem w stanie zobaczyć wszystkie różne funkcje, które obsługuje aplikacja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Wielkie dzięki Banggood, ponieważ odpowiedź i obsługa klienta była szybka. Każdego dnia jestem bardziej zaskoczony Banggood ze względu na liczbę marek wybranych jako poziom jakości. Ale najbardziej kocham Banggood i jego marki to szybkość jego dostaw. Do Chile nie ma więcej niż 10 dni. To najlepsze, a ty zawsze śledziłeś produkt. Jeśli chodzi o model BW HL3 jest bardzo kompletnym zegarem wejściowym w środku gamma i bardzo dobrą jakością w stosunku do ceny. Musi dostroić oprogramowanie i problemy firmware, że zegar spada w pewien sposób. Ale jest on silny i o wiele lepszy niż jego poprzednik, HL2. Jest na równi z Solarem, chociaż jest bardziej intuicyjny. Chciałbym, aby BW udzieliła większego wsparcia swoim produktom i uaktualnieniom. Popraw tłumaczenie na aplikacje i produkty. Ale obsługa i szybkość są niezwykłe. Polecam Banggood i produkt. Zdjęcia są takie same jak te na stronie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Zajęło to trochę dłużej niż termin, ale to dzięki naszej poczcie. Dotarł w idealnym stanie (nie ugniatany w pudełku) i testuję. Nie podobał mi się jeden szczegół: zegarki były w paczce bez większych zabezpieczeń (nie miały plastiku z bąbelkami), ale są na pozór nienaruszone. Do tej pory otworzyłam tylko jedno pudełko i spodobał mi się produkt. Kiedy testuję go lepiej i otwieram drugie pudełko, wrzucam więcej szczegółów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Mam wiele zegarków BlitzWolf, a ten jest najlepszy. Duży, ostry i jasny ekran IPS. Dokładne tętno, ciśnienie krwi i poziom tlenu. Wiele twarzy zegarka dostępnych za pośrednictwem aplikacji. Na baterii działa bardzo dobrze. Strap nie jest najlepszy, ale może być łatwo zmieniony. Nie zapomnij usunąć folii ochronnej z tylnego czujnika! Ogólnie, nie można dostać lepszego zegarka w tej cenie. Bardzo polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Wszystkie funkcje działają dobrze, nie ma żadnych skarg. Dziękuję bardzo dostawcy. Zegarek jest naprawdę fajny. Jedyne, co było mylące, to czas dostawy, ponad dwa miesiące, chociaż jest to godzina ниынишний może być spisana na COVID-19.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    molto bello fatto benissimo. non riceve i emoji e gif wathsapp. solo 4 sfondi ma fatti molto bene. nel complesso ottima spesa. arrivato in meno di 15gg

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 728
    • Ft11 935
    • Ft8 993
    • Ft9 758
    • Ft8 393
    • Ft9 892
    • Ft14 366
    • Ft16 444
    • Ft13 233
    • Ft8 618
    • Ft11 281
    • Ft7 793
    • Ft9 892
    • Ft10 387
    • Ft9 904
    • Ft12 732
    • Ft11 991
    • Ft6 594