Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1730)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1730)
    • 5 Star(1590)
    • 4 Star(135)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2021

    Dobra dostawa, dotarła za 2 tygodnie. Do tej pory był świetny, jego wspaniały wygląd, wygodny do noszenia przez cały dzień, ma ładny ekran dotykowy i monitor pracy serca jest całkiem dokładny. Śledzenie kroków jest w porządku, a aktywność może być lepsza, czasem włącza się i wyłącza, podczas robienia rzeczy, i może być więcej rodzajów śledzenia sportu. Wszystkie i wszystkie świetne jakości za cenę.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    7/1 έγινε παραγγελία 25/1 παραλαβή..πολύ καλό ρολόι για τα λεφτά του..μετράει τα κλασσικά παλμούς, πίεση,αίμα,οξυγόνο κτλ...έχει διαφορά μενού για μετρησεις για αθλητικές δραστηριότητες.. δέχεται ειδοποιήσεις από το κινητό κανονικά χωρίς όμως να μπορείς να απαντήσεις είτε σε κλήση είτε σε μηνύματα..απλά τα βλέπεις και τα διαβάζεις..στα ελληνικά οι ειδοποιήσεις αλλά στο μενού δεν έχει τα ελληνικά σαν γλώσσα..ίσως σε κάποια αναβάθμιση..αρκετά φόντο για να διαλέξεις πως θα φαίνεται!το λουρί επίσης πολύ καλή ποιότητααξίζει για ένα απλό χαλαρό gadget!!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Doskonały produkt! Bardzo piękny, bateria działa długo, nie są dokładne podczas sprawdzania ciśnienia krwi, to było do przewidzenia. Byłem trochę sfrustrowany małą liczbą zegarków, ale te, które są obecne, są piękne. Ogólnie, polecam kupno. Smartwatch jest bardzo stylowy. Wskazówka: Kup więcej bransoletek na stronie, są bardzo piękne :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Doskonały smartwatch (śladownik fitness). Mam urządzenie od prawie dwóch tygodni i tylko raz naładowałem zegarek. Obecnie mam około 40% baterii. Wybrałem ten zegarek ze względu na 20mm paski zegarka i fakt, że mam wiele z poprzedniego zegarka, jak również wszystkie pozytywne recenzje podważające jego dokładność śledzenia zdrowia. Zgadzam się! Wszystkie odczyty wydają się być dokładne. Pasek do zegarka jest bardzo wygodny. Szkoda tylko, że nie ma zamków na klamrach. Co do śledzenia aktywności w aplikacji to wykonuje bardzo dobrą pracę i dokładnie śledzi i dobrze rysuje na mapie, ale to tylko śledzi podczas korzystania z aplikacji. W przeciwnym razie cały monitoring zdrowia nadal jest poza aplikacją.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Biorąc pod uwagę, że kocham Blizwolfa.. Kupiłem ten inteligentny zegarek bez wysokich oczekiwań biorąc pod uwagę niską cenę. Byłem bardzo zaskoczony i zadowolony. Materiały futerkowe, szkło dotykowe i taśma są wysokiej jakości.. Porównywalny z jednym z wysokich kosztów. System operacyjny działa bardzo dobrze jest szybki i stabilny, nawet reakcja ekranu dotykowego jest dobra. Działa świetnie! Ma dwie wielkie wady... 1. Przycisk obok obudowy ma funkcję wyłączania, jeśli naciśnie się na 2 sekundy i na razie nie jest modyfikowany przez oprogramowanie, więc często zdarza mi się, że podczas pracy, zginania lewego nadgarstka idę zrobić mimowolny nacisk na przycisk i włącza się smart. 2. Funkcja odczytu wyświetlacza poprzez przekręcenie nadgarstka jest ciofeca. Praktycznie nigdy się nie włącza, a ja muszę go włączyć przyciskiem. 2 większe wady z przyszłej aktualizacji firmware mam nadzieję.. cmq daj 4 gwiazdki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Co mi się w nim podobało: Tanie, nie drogie. Ma cichy alarm. * Liczy się &, co robię, by śledzić mój sen. * Rozmiar ekranu jest odpowiedni, nie za mały. * Długotrwała bateria, trwa około tygodnia, gdy w pełni naładowana. Dlatego nie muszę go często ładować. /Dostaję powiadomienia na mojej warcie. Przykład: cosapp wiadomości, wiadomości i kiedy ktoś do mnie dzwoni. Rzeczy, które mi się nie podobały: Nie ma zegara, tylko stopera. * Brak wbudowanego GPS, który muszę dokładnie śledzić aktywności na świeżym powietrzu. Nie ufam rytmowi serca. * Nie mogę usunąć czynności nagranych w aplikacji. * To nie automatycznie śledzi moich działań. Muszę zacząć śledzić moje działania ręcznie. Podsumowując, smartwatch ma podstawowe funkcje, a bateria wystarcza na tydzień po pełnym naładowaniu. Dobry zegarek za tą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Bardzo dobry zegar dla ceny, pomiary zdrowia są w normie, ma margines błędu. Nie ma możliwości zamiany monitorów innych niż te widoczne w reklamach. Jakość zegarka bardzo dobra, skórzany pasek wewnątrz jest plastikowy, więc nie ma co się martwić, że się zepsuje. Jest trochę powolny w odpowiedziach na podane polecenia. Wygląda na to, że wersja hl3 jest szybsza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Superou minhas expectativas pelo preço, mergulhei e nadei com ele e realmente é a prova de água, somente os sensores que não tenho certeza que são realmente precisos mas atendem bem pelo preço, pelo preço tem um bom acabamento e realmente é um relógio bom e barato, chegou para mim em 15 dias e não fui taxado, moro no Brasil, estado de Goiás!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Bardzo dobry zegarek, ma wiele funkcji, ładnie wygląda na nadgarstku. Pasek skórzany nie jest tak wygodny, ale łatwo znaleźć inne bransoletki do niego. Przybył za 13 dni, nietknięty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2020

    Świetny smartwatch, bardzo piękny jest bardzo wygodny i lekki. Wygląda jak drogi smartwatch i działa jak drogi smartwatch. Jest idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 659
    • Ft6 090
    • Ft22 235
    • Ft9 288
    • Ft2 129
    • Ft24 368
    • Ft36 248
    • Ft4 688
    • Ft8 222
    • Ft7 308
    • Ft10 050
    • Ft3 043
    • Ft3 653
    • Ft12 182
    • Ft5 176
    • Ft8 752
    • Ft10 964
    • Ft12 182