Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1269)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1269)
    • 5 Star(1184)
    • 4 Star(70)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/07/2021

    Kupiłem go, bo był pierwszy i dobre recenzje. Rzeczywiście uczucie, że podczas trzymania jest droższe. Jest ciężki cały metalowy korpus, ekran jest duży i więcej niż akceptowalny, ale nie najwyższa rozdzielczość. Ekran dotykowy jest wystarczająco reaguje, ale częstotliwość odświeżania ekranu nie jest idealna. Ma kilka podstawowych ustawień/funkcji, które są wystarczające dla moich potrzeb, śledzenie pracy serca, snu i powiadomienia. Moje wady są takie, że nie można zmienić menu, które widać z aplikacji i nie można dodać więcej aplikacji, o których się informuje. Ponadto, ze względu na jego rozmiar, ekran jest bardzo czuły i aktywuje się bez potrzeby, więc mechanizm blokady ekranu byłby mile widziany, ale go nie ma. Ogólnie, biorąc pod uwagę cenę mogę ominąć te problemy i powiedziałbym, że jest super. Bateria jestem 7 dnia po pełnym naładowaniu i nadal ma 50%. Więc jeśli dostanę 12-14 dni, to byłoby super.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Watch are good, look solid made. they lack of the screen lock and charging indicator, random touch always wake up screen at night, every app inside seems to be simple to use. Sadly you need app to adjust kinda every setting. We tried to compare it with Mi Band 5 and it tracks kilometers and steps little worse. But they are nice and look quality made. Apple like menu looks cool. Definitely worth the 25 dollars.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Marka Blitzwolf jest świetna. Możesz przenieść ten produkt przez większe menu, przewijając ekran w lewo górny lub dolny w prawo. Możesz uruchomić klawisz koła z boku tylko klikając. Jasność ekranu jest czysta w świetle słonecznym. Zdecydowanie polecam....

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Przyjechał za 22 dni do BR. Po pierwszym pełnym naładowaniu, naładowałem go ponownie po 26 dniach z umiarkowanym użyciem. Ekran jest dobry i oferuje dobre opcje pomiaru stanu zdrowia. 4 opcje sportowe. Moja jedyna skarga dotyczy skór, których nie ma wiele. Mam nadzieję, że w krótkiej aktualizacji aplikacji dodadzą więcej opcji. Aplikacja jest bardzo kompletna. Jest to bardzo korzystne dla umiarkowanego zastosowania, które nie wymaga GPS.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Na podstawie dobrej faktury, początkowo byłem sceptyczny zarówno w sprawie dostawy przez Bangood nigdy nas nie kupił, jak i na fakturze smartwatcha, ale kiedy już dotarłem, całkowicie zmieniłem zdanie, transport bardzo szybko przestrzegał czasu dostawy 3-5 dni, Naprawdę piękny zegarek i bardzo solidne poczucie, wygodne i eleganckie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Świetny smartwatch, ale w porównaniu z jego ceną. BlitzWolf ma być gratulowany. Moja jednostka ma drobny skazę kleju, ale nic, co wpływa na odporność wody. Przybył bardzo szybko, nawet po strajku, tylko 11 dni roboczych do odebrania. Banggood ma być gratulowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    To jest piękne!!! Patrz zgodnie z opisem, model i niesamowity kolor. Był dobrze zapakowany, a zegar w małym pudełku, które uważam za praktyczne i bezpieczne... Uważny sprzedawca i przybył bardzo szybko do Brazylii. Perfekcyjnie kupię więcej „tak", by odsprzedać tu w Brazylii. Kochał zegar, kolor i w ogóle, super polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Zegar z doskonałą korzyścią kosztową, bardzo kompletny z monitorowaniem bicie serca, ciśnienia krwi i nasycenia tlenem. Banggood jest gratulować w transporcie logistycznym, Kupiłem zegarek 3 listopada i 23 listopada 2020 był dostarczany do mojego domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Za tą cenę jest w porządku. Produkt posiada jakość. To było z drobnymi zadrapaniami na części, w której masz czytelnika. A opcja ekranu zwrotnego, aby zobaczyć czas, już nie działa. Nie wiem dlaczego.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Ma inteligentny zegarek. Ogólnie, wygodnie, dobrze siedzieć pod ręką. Podłączone do aplikacji FitCloudPro za pierwszym razem. Wyświetlenie, które czytamy. Ustaw nową tarczę na wyświetlaczu. Zestaw: smartwatche, ręczny (z wyjątkiem rosyjskiego), kabel. Testuję. P.S. Funkcjonalność jest tam, tak jak w przypadku innych analogów i droższych zegarków. Porównuję liczby i ich prawdziwość. Puls, pogoda, sport, wiadomości, sen, stoper, zdrowie, muzyka, ustawienia itp.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 216
    • Ft16 642
    • Ft11 539
    • Ft7 802
    • Ft22 957
    • Ft8 852
    • Ft10 684
    • Ft15 866
    • Ft17 390
    • Ft12 474
    • Ft8 242
    • Ft22 328
    • Ft14 456
    • Ft6 104
    • Ft11 387
    • Ft10 074
    • Ft12 211
    • Ft10 684