Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1494)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1494)
    • 5 Star(1381)
    • 4 Star(88)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/07/2021

    Kupiłem go, bo był pierwszy i dobre recenzje. Rzeczywiście uczucie, że podczas trzymania jest droższe. Jest ciężki cały metalowy korpus, ekran jest duży i więcej niż akceptowalny, ale nie najwyższa rozdzielczość. Ekran dotykowy jest wystarczająco reaguje, ale częstotliwość odświeżania ekranu nie jest idealna. Ma kilka podstawowych ustawień/funkcji, które są wystarczające dla moich potrzeb, śledzenie pracy serca, snu i powiadomienia. Moje wady są takie, że nie można zmienić menu, które widać z aplikacji i nie można dodać więcej aplikacji, o których się informuje. Ponadto, ze względu na jego rozmiar, ekran jest bardzo czuły i aktywuje się bez potrzeby, więc mechanizm blokady ekranu byłby mile widziany, ale go nie ma. Ogólnie, biorąc pod uwagę cenę mogę ominąć te problemy i powiedziałbym, że jest super. Bateria jestem 7 dnia po pełnym naładowaniu i nadal ma 50%. Więc jeśli dostanę 12-14 dni, to byłoby super.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Watch are good, look solid made. they lack of the screen lock and charging indicator, random touch always wake up screen at night, every app inside seems to be simple to use. Sadly you need app to adjust kinda every setting. We tried to compare it with Mi Band 5 and it tracks kilometers and steps little worse. But they are nice and look quality made. Apple like menu looks cool. Definitely worth the 25 dollars.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Marka Blitzwolf jest świetna. Możesz przenieść ten produkt przez większe menu, przewijając ekran w lewo górny lub dolny w prawo. Możesz uruchomić klawisz koła z boku tylko klikając. Jasność ekranu jest czysta w świetle słonecznym. Zdecydowanie polecam....

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    menu w języku Polskim. Wiele tarcz do wyboru więc każdy znajdzie coś dla siebie plus można stworzyć własną tarczę. Działa bez żadnego zarzutu 5: dzień na jednym ładowaniu. Dodatkowo dla kobiet usługa monitorująca cykl miesiączki plus powiadomienia o zbliżającej się miesiączce. wszystkie powiadomienia przychodzą na bieżącą. zasięg około 10 metrów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Łatwy zegarek, łatwe połączenie, łatwe obsługa. Wiele razy można nawet umieścić zdjęcia. Dzięki!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Świetny produkt w tej cenie. Jasność jest wystarczająca do sprawdzenia czasu i wykorzystania zegarka w bezpośrednim świetle słonecznym. Zakres Bluetooth jest bardzo dobry. Liczenie kroków jest dość poprawne - nie liczy się kroków, gdy idziesz i trzymaj rękę nieruchomo, ponieważ, na przykład, coś niesiesz. Pozostałe funkcje pomiarowe działają dobrze. Kilka wad zegarka: 1. Nie można wyłączyć i włączyć i sprawdzić budzik z zegarka 2.Ekran włącza się po dotknięciu ekranu, co może być czasami problemem. 3. Brak funkcji oszczędzania baterii. 4. Brak funkcji „nie przeszkadzać" - musisz wyłączyć bluetooth w telefonie, jeśli nie chcesz powiadomień, gdy śpimy, ustaw czas w aplikacji, kiedy zegarek nie powinien się włączyć po ruchu nadgarstka - trochę zabawy podczas snu. Ekran dotykowy nadal się włączy po dotknięciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    ...dobry zegarek od znanej i wiarygodnej firmy... ... Wygląda ładnie..z dobrym ekranem i połączeniem koniecznym do aplikacji.. ..dobrej jakości materiały i konstrukcja.. wszystko zgodnie z opisem.. dobra autonomia baterii około siedmiu dni.. Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP1
    SA
    27/07/2021

    Dostarczone bardzo ostro jestem pod wrażeniem obsługi i zegarka w dobrym stanie, teraz zobaczmy jak ten zegarek będzie działać, ale jestem w pełni zadowolony z usługi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Przybyłem szybko... zajęło to 12 dni życia w stolicy São Paulo.... gdyby nie głupie opóźnienie poczty stąd w moim mieście przyjechałbym z 8 dni... super polecam sprzedawcę. Każdy, kto chce odpowiedzieć na pytania 11956394996

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    /Kocham cię, /Świetny zegarek Bardzo praktyczna i bezpieczna bransoletka magnetyczna, numery i litery na ekranie o dobrym wymiarze, bardzo intuicyjna, pozwala wybrać układ ekranu głównego, bardzo niezawodne działanie fizyczne i parametry zdrowia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.98
    • US$63.51
    • US$39.99
    • US$28.99
    • US$36.79
    • US$36.94
    • US$35.99
    • US$45.03
    • US$25.55
    • US$49.99
    • US$68.99
    • US$23.09
    • US$18.99
    • US$47.65
    • US$34.99
    • US$33.41
    • US$58.99
    • US$229.99