Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(301)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(301)
    • 5 Star(289)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2021

    W porządku, działa. 4K w youtube na tv box jest odtwarzany w taki sam sposób jak w przypadku kablówki z boksu. Nie mogę sprawdzić 8K, dostawa do „Meest Express" w ciągu Днепропетровске 9 dni od zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Świetny kabel, czysty obraz. Dopuszczalna cena. Wysyłka: 15 dni. Nie próbowałem 8k. Wrażenie jest dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Próbowałem z soundbarem i telewizorem LG, ale nie zadziałało. Prawdopodobnie nie będzie obsługiwał kabla Hdmi (ark) (?). W każdym razie, niepotrzebny nie pójdzie!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Bardzo dobry produkt za taką cenę. Jakość materiałów. Przesyłka była bardzo szybka, nawet to była zwykła wysyłka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Bardzo dobrej jakości kabla, jak to opisano. Jestem zadowolony z tego produktu za jego cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Dobra jakość produktu, szybka wysyłka 15 dni, działa 100%. Dodaj darmowy prezent skanując kod QR.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Доставка менше двох тижнів. Кабель 3 метри, працює. Thanks!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Wysokiej jakości i trwały produkt! Uwielbiałem to! Nie testowałem go na wyświetlaczu 4K, ale ufam, że Blitzwolf nigdy cię nie zawiedzie. Szybka wysyłka, jak również, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Kabel przyszedł do mnie w idealnym stanie i działa bardzo lubię jego materiał i proste, mam nadzieję, że będzie trwać wiele lat

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Doskonały transport jest szybki i wszystko przybywa dobrze, polecam, produkt jest bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.47
    • US$8.04
    • US$132.81
    • US$6.99
    • US$9.19
    • US$10.38
    • US$6.99
    • US$10.38
    • US$12.99
    • US$9.23
    • US$9.23
    • US$9.23
    • US$31.38
    • US$11.54
    • US$17.31
    • US$19.62
    • US$19.99
    • US$323.00