Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(404)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(404)
    • 5 Star(387)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/02/2022

    Posiada metalowe obudowy, solidne złącza i pleciony sznurek, który jest niezwykle gruby i trwały. Nie widziałem tak wytrzymałego kabla HDMI (2 metry), wydaje się, że będzie trwał przez wiele lat. Przetestowałem go na moim telewizorze Panny, PS4, odtwarzaczu DVD Philips i rozdzielacza HDMI. Działa dobrze bez problemów, a jakość obrazu jest znakomita. Obsługuje HDMI ARC, Dolby Atmos i DTS, testowałem na wysokiej klasy pasku dźwiękowym. Niestety nie jestem w stanie zobaczyć, że to 8K, 10K wydajności, ponieważ nie mam urządzenia, które obsługuje te protokoły, ale wkrótce je przetestuje. Zdecydowanie warto kupić, ponieważ jest to świetna inwestycja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Bardzo dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Próbowałem z soundbarem i telewizorem LG, ale nie zadziałało. Prawdopodobnie nie będzie obsługiwał kabla Hdmi (ark) (?). W każdym razie, niepotrzebny nie pójdzie!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    W porządku, działa. 4K w youtube na tv box jest odtwarzany w taki sam sposób jak w przypadku kablówki z boksu. Nie mogę sprawdzić 8K, dostawa do „Meest Express" w ciągu Днепропетровске 9 dni od zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Bardzo dobry produkt za taką cenę. Jakość materiałów. Przesyłka była bardzo szybka, nawet to była zwykła wysyłka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Świetnie, kabel jest jakość, żeby dostać się z Chin do Rzymu zajęło 15 dni. Szybka wysyłka i produkt wysokiej jakości. Zadowolona!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Działa dobrze nie ma problemu da 4k

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2022

    Jeśli jesteś fanem wysokiej klasy kabli HDMI, które są wykonane z najwyższej jakości materiałów, ale cena jest dla Ciebie problemem i chcesz niedrogiej alternatywy, która oferuje doskonałą wydajność i doskonałą jakość wykonania, powinieneś sprawdzić ten kabel HDMI BlitzWolf 8K. Jest starannie zwinięty w dużą torbę. Posiada podwójny pleciony przewód PETF ze wzmocnionymi powłokami aluminiowymi. Dwa pozłacane łączniki (typ A męski) czują się super mocne i mają odpowiednie wymiary. Kabel BW-HDC5 firmy BlitzWolf pozostaje na miejscu, gdy jest podłączony do portu HDMI. Średnica zewnętrzna (OD) kabla wynosi 6mm. Przetestowałem go za pomocą przełącznika rozdzielacza Baseus i dwóch monitorów telewizyjnych, aby podłączyć moje PS4, i dostarczył doskonały obraz z wyraźnymi szczegółami, jak widać na poniższych zrzutach ekranu. Działa również świetnie na wyświetlaczach 8K 60fps i rozdzielczości 10K 60fps (DSC).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Wysokiej jakości i trwały produkt! Uwielbiałem to! Nie testowałem go na wyświetlaczu 4K, ale ufam, że Blitzwolf nigdy cię nie zawiedzie. Szybka wysyłka, jak również, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Niezła kablówka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$5.99
    • US$26.99
    • US$12.12
    • US$25.40
    • US$12.12
    • US$9.99
    • US$10.04
    • US$22.02
    • US$15.39
    • US$10.99
    • US$25.99
    • US$6.99
    • US$8.59
    • US$8.99
    • US$9.99
    • US$12.64
    • US$68.99