Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(728)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(728)
    • 5 Star(696)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/09/2020

    Rozwiązał mój problem, używam w formacie 1 wejścia 2 wyjścia wideo. Teraz, naciskając przycisk HDMI Blitz Switch Wolf HDC2 mogę wybrać, czy używać monitora komputerowego, czy prowadzić obraz projekcji na ekranie. Świetny produkt polecam! Nie możesz włączyć dwóch monitorów w tym samym czasie, co mówi opis!

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Szybka wysyłka i robienie tego, co obiecuje doskonały produkt znanej i niezawodnej firmy!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Dotarł bardzo szybko do celu. Jest w idealnym stanie i mniejszy niż myślałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Πολύ καλή ποιότητα, ήρθε σχετικά γρήγορα το προτείνω

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Bardzo dobrze!!! Ma recenzję na https://youtu.be/auZdp6gSdV4

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Wykończenie przełącznika zaimponowało mi bardzo. Jest super dobrze zbudowany, pozornie dobrze wytrzymały i nie dostarcza obrazków/sztuków. Gdy jest w trybie 2 wejścia dla 1 wyjścia (konsola notebooka podłączona na monitorze) po naciśnięciu przycisku daje obraz około 2 sekund. Ale od teraz, obraca się w 100%. Nie wydaje się żadnego ocieplenia po pełnych dniach stosowania.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Doskonały produkt. Uczciwa cena i zapewnia to, co obiecuje, nie licząc nowoczesnego projektanta. Za pomocą prostego kliknięcia przełączasz się pomiędzy dwoma wyjściami HDMI, jak to było w moim przypadku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • DEFIS
    HU
    14/12/2020

    Jó minőségű,fèm termèk, megèri az árát.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Szybko do Grecji!! Wykonany z tworzyw sztucznych, ale wystarczająco dobry!!! Wykonuje swoją pracę!!! Jest zgodny z opisem!! Jak widzicie na zdjęciach podłączyłem go za pomocą kabla HDMI i mam wyraźny sygnał w moim monitorze! To działa w porządku!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2020

    Bardzo ładny włącznik HDMI. Wygląda i czuje się dobrej jakości, jak jestem przyzwyczajony do produktów BlitzWolf. Testowane w obie strony, działa bez zarzutu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.99
    • US$229.99
    • US$18.89
    • US$31.49
    • US$21.84
    • US$20.99
    • US$12.95
    • US$49.99
    • US$25.40
    • US$99.99
    • US$6.99
    • US$12.99
    • US$22.99
    • US$9.99
    • US$14.99
    • US$18.99
    • US$19.08
    • US$34.99