Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(546)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(546)
    • 5 Star(521)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/04/2021

    Bardzo dobra konstrukcja, solidna. Przyjechał z Czech w sześć dni. Spróbuję i wrócę z komentarzem. Blitzwolf okazuje się być bardzo dobrą i wysokiej jakości firmą. Każdy produkt, który kupiłem jest bez zarzutu i robi to, co mówi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Szybka wysyłka i robienie tego, co obiecuje doskonały produkt znanej i niezawodnej firmy!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Ten przełącznik jest dokładnie tym, czego potrzebuję. Mam niską moc HDMI wyjście i dwa monitory, które chcę używać na zakrętach, to nie jest w tym samym czasie. Najpierw próbowałem podzielić sygnał wyjściowy prostym rozdzielaczem kabli w kształcie Y, ale żaden z monitorów nie miał wystarczająco mocy, nawet jeśli drugi był wyłączony. Dzięki temu przełącznikowi mogę przełączyć się między dwoma monitorami i używać ich na zmianę. Dzięki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Szybko do Grecji!! Wykonany z tworzyw sztucznych, ale wystarczająco dobry!!! Wykonuje swoją pracę!!! Jest zgodny z opisem!! Jak widzicie na zdjęciach podłączyłem go za pomocą kabla HDMI i mam wyraźny sygnał w moim monitorze! To działa w porządku!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Super Rapido przybył z 19 Days Dos Eua do Brazylii. Uwielbiam to. Produkty Blitzwolf są jakością

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2020

    Doskonały produkt. Uczciwa cena i zapewnia to, co obiecuje, nie licząc nowoczesnego projektanta. Za pomocą prostego kliknięcia przełączasz się pomiędzy dwoma wyjściami HDMI, jak to było w moim przypadku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Cenny przetworzony przełącznik dwukierunkowy. Wszędzie aluminium. Działa bez problemów. Zmieniałem TV-Stick i Mini PC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Az anyagminőség és at összeszerelés minősége kiváló. A csatlakozókat kicsit szorosan lehet bedugni első alkalommal. TV-vel teszteltem 1080p felbontással.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Dotarł bardzo szybko do celu. Jest w idealnym stanie i mniejszy niż myślałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Πολύ καλή ποιότητα, ήρθε σχετικά γρήγορα το προτείνω

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 440
    • Ft67 176
    • Ft10 684
    • Ft8 242
    • Ft7 326
    • Ft7 631
    • Ft5 640
    • Ft3 661
    • Ft13 433
    • Ft5 991
    • Ft2 464
    • Ft3 524
    • Ft1 408
    • Ft7 439
    • Ft2 113
    • Ft5 188
    • Ft2 818
    • Ft5 799