Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(537)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(537)
    • 5 Star(479)
    • 4 Star(43)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2021

    Zadowolona z produktu! Ten smartwatch jest łatwy w użyciu aplikacja już tłumaczona na portugalski, istnieje kilka twarzy zegarka, idealny rozmiar zegarka dla średniego/cienkiego nadgarstka, jak w moim przypadku. Cecha dzwonienia i odbierania połączeń telefonicznych doskonale działa: mikrofon i głośniki są dobrej jakości! Odnosząc się do czujnika monitorującego, który testuję, przedstawił spójne dane zgodnie z oczekiwaniami!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Doskonałe dla jego honoru. Pomiary są dość dokładne w porównaniu z innymi modelami o tej samej wartości. Jakość bardzo dobra, jak większość produktów Blitzwolf. Osobiście, nie podoba mi się, że logo jest ciągle widoczne. Ogólnie bardzo zadowolony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Pasuje wygodnie, łatwy w użyciu i konfiguracja jest szybka. Nawet nie pamiętasz, jak go nosisz, dopóki nie poczujesz, że wibruje lub jeśli przypadkowo trafisz w coś rękę. 😁😁 Z żywotnością baterii, nie odtwarzaj muzyki zbyt długo, bo bateria padnie. Użyłem go prawie dwa dni przed wyczerpaniem baterii. Synteza telefonu działa świetnie, a jakość głosu jest doskonała. Podczas odtwarzania muzyki musisz podkręcić swoje urządzenie, tj. głośność telefonu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Patrzę z moim zegarkiem kocham wszystkie lalki chłopiec kupić inny polecam to jest wspaniałe narzędzie i za tą cenę to więcej niż dał dla mnie kosztuje dużo więcej za jego jakość dzięki bangood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Szybkość dostawy była znakomita. Otrzymałem go w ciągu 10 dni.Produkt działa w porządku. Wygląda z klasą, jak na razie jest w porządku. Z wyjątkiem tego, że kabel ładujący jest zaciśnięty, a nie magnetyczny. Nie wiem, czy są jakieś inne kable do ładowania. To nie jest często, ale jest przerwa. Angielski nie jest trudny w użyciu, ale nie ma obsługi języka tureckiego. Mam nadzieję, że zostanie naprawiony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    A qualidade do material é boa para 15€. Menos bom: Quando o relógio conectado com o telemóvel, após chamadas, todo o áudio do telemóvel é reproduzido no relógio (vídeos, músicas, conversas wattsapp...) não havendo privacidade e gasta a bateria muito rapidamente. Sempre que utilizar YouTube ou outra aplicação de áudio tem de desconectar o telefone do relógio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Po prostu niesamowite dla pieniędzy jest największą wartością Bardzo lekkie, bardzo dobre połączenie z apką wiele wyborów jako strona główna, można dzwonić i odbierać je,box był w doskonałym stanie dziękuję banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Az óra az árát figyelembe véve nagyon jó vétel volt. Kicsit hiányzik, hogy nincs benne telefon keresés funkció, az még beleférhetett volna. Számos óralap közül lehet választani. A töltése kicsit fura, de meg lehet szokni a csipeszes módszert. A telefonon látható, ha készen van a töltés. A fitness képességeit nem fogom kihasználni, de a telefonálás funkciót igen és ez meglepően jól működik. Szuper a mikrofonja és a hangszórója is jobban szól, mint egy Huawei Watch GT2-nek, persze annak töredék áráért. Tisztán lehet hallani a beszélgetést mindkét irányban. Ajánlott vétel! 👌

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Zegarek nie jest oczywiście porównywalny z produktem premium, ale w przypadku niskich wymagań jest całkowicie wystarczający. Funkcja zegarka jest również świetna, zegarek może zrobić prawie wszystko z zakresu premium.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Jak opisano w ogłoszeniu, opakowanie całkowicie nietknięte i bez żadnego wgniecenia. Dostawy dość szybko, zamawiane w gospodarstwie (01/04) i dotarł dzisiaj (06/04) nawet z wakacji krajowych.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.99
    • US$45.99
    • US$69.72
    • US$42.98
    • US$65.97
    • US$30.46
    • US$18.99
    • US$58.99
    • US$66.99
    • US$36.79
    • US$45.14
    • US$39.99
    • US$36.79
    • US$49.99
    • US$39.99
    • US$36.49
    • US$49.99
    • US$28.99