Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(108)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(108)
    • 5 Star(100)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2021

    Pomimo tego, że na poczcie w Brazylii otrzymałam w zaledwie 14 dni. A ja po prostu uwielbiam produkty BlitzWolfa. Moje małe pudełka są dobrze spakowane i działają dobrze. Ledy pasują do ustawień gracza!! W kolejności...Produkt tak polecany!! Warte każdego centa!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Niektóre głośniki wyróżniające się przede wszystkim jakością materiałów, całkiem dobre jak na ich cenę, to prawda, że zarówno bas i treble są bardzo dobre, biorąc pod uwagę cenę, która jest jasna. Jedyna rzecz, że media dla mojego punktu widzenia są trochę niezauważone, ale są wybaczone, ponieważ cena jest bardzo dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Przyznaję, że spodziewałem się czegoś więcej, ze względu na jakość produktów, nic BlitzWolf. Konstrukcja skrzyni jest zadowalająca. Do tej pory nie znalazłem, jak zatrzymać przemianę kolorów w jednym kolorze. Ona jest na przemian losowo. Dźwięk nie jest tak dobry, jak się spodziewałem. Przybył z 12 dni roboczych w Natal RN.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Dobry i piękny produkt, rozsądny dźwięk, niezbyt mocny w porównaniu z jego wielkością fizyczną, nawet jeśli nie zakłóca dźwięku, szczerze oczekiwałem lepszej jakości dźwięku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Przedmiot jako opis, bardzo szybka dostawa, wygląda dobrze, dobre opakowanie, jakość dźwięku jest dobra w cenie, używanie ich w tej chwili i do teraz nie ma problemów z nimi. Światła RgB są miękkie i ładne wieczorem. Dzięki sprzedawcy i banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Brzmią znacznie lepiej niż się spodziewałem z całkowitej mocy 6W. Bardzo zadowolony z zakupu. Dla długowieczności produktu, jest to dla mnie plus, że nie ma wbudowanej baterii, ale działa na zasilaczu prądu stałego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    ..dla ich honoru są za dobrzy... Ładny, dobry prym-bas i piękne oświetlenie RGB... Z dobrej firmy. Powolna wysyłka z Czech ponad miesiąc...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Dźwięk jest po prostu doskonały, mając na uwadze, że nie jest to dźwięk słyszany na wysokościach, ale raczej dźwięk otoczenia dla Twojego ustawienia. Ale nawet jeśli ma być używany w wysokościach, to na pewno nie robi brzydkie, poważne są dobrze obecne, w porównaniu do małych pozytywek dźwiękowych. Gorąco polecam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Skrzynka dobrze wykonana, światła opuszcza pudełko z urokiem, bardzo dobra jakość dźwięku.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Świetny kemping, jakość dźwięku jest rozsądna

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 839
    • Ft10 950
    • Ft11 681
    • Ft9 855
    • Ft14 934
    • Ft6 934
    • Ft5 474
    • Ft13 274
    • Ft6 569
    • Ft4 312
    • Ft10 619
    • Ft13 938
    • Ft8 627
    • Ft9 623
    • Ft3 980
    • Ft3 648
    • Ft11 614
    • Ft15 598