Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(81)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(81)
    • 5 Star(75)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2021

    Pomimo tego, że na poczcie w Brazylii otrzymałam w zaledwie 14 dni. A ja po prostu uwielbiam produkty BlitzWolfa. Moje małe pudełka są dobrze spakowane i działają dobrze. Ledy pasują do ustawień gracza!! W kolejności...Produkt tak polecany!! Warte każdego centa!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Niektóre głośniki wyróżniające się przede wszystkim jakością materiałów, całkiem dobre jak na ich cenę, to prawda, że zarówno bas i treble są bardzo dobre, biorąc pod uwagę cenę, która jest jasna. Jedyna rzecz, że media dla mojego punktu widzenia są trochę niezauważone, ale są wybaczone, ponieważ cena jest bardzo dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Przedmiot jako opis, bardzo szybka dostawa, wygląda dobrze, dobre opakowanie, jakość dźwięku jest dobra w cenie, używanie ich w tej chwili i do teraz nie ma problemów z nimi. Światła RgB są miękkie i ładne wieczorem. Dzięki sprzedawcy i banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    ..dla ich honoru są za dobrzy... Ładny, dobry prym-bas i piękne oświetlenie RGB... Z dobrej firmy. Powolna wysyłka z Czech ponad miesiąc...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Dobry i piękny produkt, rozsądny dźwięk, niezbyt mocny w porównaniu z jego wielkością fizyczną, nawet jeśli nie zakłóca dźwięku, szczerze oczekiwałem lepszej jakości dźwięku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Dźwięk jest po prostu doskonały, mając na uwadze, że nie jest to dźwięk słyszany na wysokościach, ale raczej dźwięk otoczenia dla Twojego ustawienia. Ale nawet jeśli ma być używany w wysokościach, to na pewno nie robi brzydkie, poważne są dobrze obecne, w porównaniu do małych pozytywek dźwiękowych. Gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Skrzynka dobrze wykonana, światła opuszcza pudełko z urokiem, bardzo dobra jakość dźwięku.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Korzystałem z pudeł na moim PC i bardzo go polubiłem, polecam.Wysokość dźwięku jest świetna i wykończenie góry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Świetny kemping, jakość dźwięku jest rozsądna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Bardzo na górze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 474
    • Ft7 868
    • Ft8 474
    • Ft11 501
    • Ft6 657
    • Ft15 316
    • Ft5 325
    • Ft7 323
    • Ft7 566
    • Ft4 538