Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(224)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(224)
    • 5 Star(206)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2021

    Bardzo piękny osobiście trochę ciężki, dźwięk jest idealny super czysty, grób zależy dużo od muzyki i można mieszać w komputerze, więc jest w porządku! Gorąco polecam, nie będziesz żałować.... Miał mały problem z Pocztą, która niestety długo trwało, aby przyjechać nieco ponad 2 miesiące oczekiwania, przyjazd do Brazylii był szybki. Pudełko trochę ugniatało produkt wewnątrz dobrze zapakowane cicho. (działa na mobilnym tbm)

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Uwierz mi, przybył do Goiânia w 12 dni. Bardzo szybko! Świetny produkt, z jakości Blitzwolf. Czysty dźwięk! Ponieważ ma Bluetooth, można połączyć mobilne, notebooki, między innymi urządzeniami. To jest wielki koszt x korzyści i nadal będzie opuścić konfigurację, którą składam w górę! Polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Szuper kis cucc, meglepően jó hangja van. Nagyon szép a kidolgozás, sehol egy sorja, pontosak az illeszkedések - a megszokott Blitzwolf minőség! Egy dolog idegesít: nem őrzi meg kikapcsoláskor a beállítást (fény és bemenet vélasztás), így ha nem BT módban és fényjátékkal ghasználnánk, akkor minden alkalommal át kell nyomkodni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Imádom. Max hangerőn fejemet leviszi. Hangzása is szép és nem torzít. Persze aki komolyabbhoz van szokva annak lehet kevés, de én nekem játékra youtube videókra esetleg pici zenére bőven megfelel. Egyébként is inkább fejhallgatót használok, de ha épp hangszóróra váltok, akkor ez tökéletesen elég. Mindenkinek merem ajánlani. Jah és van benne Bluetooth funkció is ami meglepett, mert nem is tudtam mikor megrendeltem. RGB viszont kamu mert csak piros, kék, zöld meg rózsaszínt valamint szivárvány színt. Egyébként nem tudok rosszat mondani rá.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Otrzymałem produkt niespodziewanie szybko.. Tu, gdzie mi się podobało, transport mówi, że przyjdzie o około miesiąc, ale biorąc pod uwagę, że to przyszło z Chin do Bahrajnu w jakieś 11 dni, to jest super.. Otrzymałem produkt dobry i nietknięty, okryty i zapakowany bardzo dobrze.. Naprawdę podoba mi się głośnik. Potrzebowałem tego przez jakiś czas jak miesiące.. Jest z lampkami RGB.. Tryb Bluetooth do parowania z telefonami i wygląda pięknie na ustawieniach z monitorem, czarny i RGB Lights naprawdę do tego dodają. Podobał mi się mój zakup i bardziej, że dostarczył mi szybko, cieszę się, że otrzymałam go przed przewidywanym terminem dostawy. Dziękuję za ofertę i rabat, jak również na koniec roku, i za hojną opłatę za dostawę Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Dam 4 gwiazdki, bo miałem problemy z dostawą, a opakowanie się ugniatało. Ale bardzo dobry produkt, duży koszt korzyści, dobry dźwięk mt i ładne mt światła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Dobry produkt, dźwięk jest fajny przez cenę, materiał nie jest najlepszy, ale nie jest całkiem zły, całkowicie polecam, jeśli nie chcesz wydać dużo pieniędzy, ale chcesz przebić dobry soundbar. Jedyną wkurzającą rzeczą jest chiński głos, który musisz usłyszeć za każdym razem, gdy włączasz go w 🤕

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Dobry produkt, głośny dźwięk, ten sam produkt co na zdjęciu. Niestety głos, który sygnalizuje, gdy włączasz lub wyłączasz funkcję bluetooth, przeszkadza wiele, całkowicie niepotrzebny głos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Wystarczyło trochę czasu, aby dotrzeć do odbiorcy, ale był to doskonały produkt stworzony przez Blitzwoif Super polecam, Dźwięk Quality Jest Wspaniały Projekt niezwykle piękny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Bardzo polecany produkt z stylem gracza i z dużą mocą, niektóre bardzo potężne basy i troble, być może piegi, że media są niezauważone, ma 10w mocy, ale szczerze mówiąc wydają się dużo więcej, ale w tej cenie nic nie znajdziesz, kompakt z dobrych materiałów jakość dźwięku znacznie więcej niż przyzwoita, produkt doradzony, jeśli nie chcesz wydawać dużo pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 410
    • Ft5 371
    • Ft6 715
    • Ft7 631
    • Ft5 707
    • Ft10 746
    • Ft9 066
    • Ft8 852
    • Ft7 936
    • Ft6 104
    • Ft11 601
    • Ft8 242
    • Ft15 448
    • Ft14 440
    • Ft10 684
    • Ft7 387
    • Ft5 035
    • Ft22 288