Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(246)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(246)
    • 5 Star(227)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2021

    Bardzo piękny osobiście trochę ciężki, dźwięk jest idealny super czysty, grób zależy dużo od muzyki i można mieszać w komputerze, więc jest w porządku! Gorąco polecam, nie będziesz żałować.... Miał mały problem z Pocztą, która niestety długo trwało, aby przyjechać nieco ponad 2 miesiące oczekiwania, przyjazd do Brazylii był szybki. Pudełko trochę ugniatało produkt wewnątrz dobrze zapakowane cicho. (działa na mobilnym tbm)

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Uwierz mi, przybył do Goiânia w 12 dni. Bardzo szybko! Świetny produkt, z jakości Blitzwolf. Czysty dźwięk! Ponieważ ma Bluetooth, można połączyć mobilne, notebooki, między innymi urządzeniami. To jest wielki koszt x korzyści i nadal będzie opuścić konfigurację, którą składam w górę! Polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Szuper kis cucc, meglepően jó hangja van. Nagyon szép a kidolgozás, sehol egy sorja, pontosak az illeszkedések - a megszokott Blitzwolf minőség! Egy dolog idegesít: nem őrzi meg kikapcsoláskor a beállítást (fény és bemenet vélasztás), így ha nem BT módban és fényjátékkal ghasználnánk, akkor minden alkalommal át kell nyomkodni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Imádom. Max hangerőn fejemet leviszi. Hangzása is szép és nem torzít. Persze aki komolyabbhoz van szokva annak lehet kevés, de én nekem játékra youtube videókra esetleg pici zenére bőven megfelel. Egyébként is inkább fejhallgatót használok, de ha épp hangszóróra váltok, akkor ez tökéletesen elég. Mindenkinek merem ajánlani. Jah és van benne Bluetooth funkció is ami meglepett, mert nem is tudtam mikor megrendeltem. RGB viszont kamu mert csak piros, kék, zöld meg rózsaszínt valamint szivárvány színt. Egyébként nem tudok rosszat mondani rá.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Otrzymałem produkt niespodziewanie szybko.. Tu, gdzie mi się podobało, transport mówi, że przyjdzie o około miesiąc, ale biorąc pod uwagę, że to przyszło z Chin do Bahrajnu w jakieś 11 dni, to jest super.. Otrzymałem produkt dobry i nietknięty, okryty i zapakowany bardzo dobrze.. Naprawdę podoba mi się głośnik. Potrzebowałem tego przez jakiś czas jak miesiące.. Jest z lampkami RGB.. Tryb Bluetooth do parowania z telefonami i wygląda pięknie na ustawieniach z monitorem, czarny i RGB Lights naprawdę do tego dodają. Podobał mi się mój zakup i bardziej, że dostarczył mi szybko, cieszę się, że otrzymałam go przed przewidywanym terminem dostawy. Dziękuję za ofertę i rabat, jak również na koniec roku, i za hojną opłatę za dostawę Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Dam 4 gwiazdki, bo miałem problemy z dostawą, a opakowanie się ugniatało. Ale bardzo dobry produkt, duży koszt korzyści, dobry dźwięk mt i ładne mt światła.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Całkiem niezły soundbar jak na jej pieniądze. Łatwe połączenie za pomocą kabla lub Bluetooth. Głośny i wyraźny dźwięk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Dobry produkt, dźwięk jest fajny przez cenę, materiał nie jest najlepszy, ale nie jest całkiem zły, całkowicie polecam, jeśli nie chcesz wydać dużo pieniędzy, ale chcesz przebić dobry soundbar. Jedyną wkurzającą rzeczą jest chiński głos, który musisz usłyszeć za każdym razem, gdy włączasz go w 🤕

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Dobry produkt, głośny dźwięk, ten sam produkt co na zdjęciu. Niestety głos, który sygnalizuje, gdy włączasz lub wyłączasz funkcję bluetooth, przeszkadza wiele, całkowicie niepotrzebny głos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Wystarczyło trochę czasu, aby dotrzeć do odbiorcy, ale był to doskonały produkt stworzony przez Blitzwoif Super polecam, Dźwięk Quality Jest Wspaniały Projekt niezwykle piękny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 122
    • Ft11 527
    • Ft11 462
    • Ft10 807
    • Ft4 255
    • Ft12 248
    • Ft11 789
    • Ft12 969
    • Ft11 167
    • Ft11 527
    • Ft9 365
    • Ft13 100
    • Ft9 169
    • Ft7 203
    • Ft10 807
    • Ft12 445
    • Ft9 824
    • Ft84 842