Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(113)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(113)
    • 5 Star(99)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/05/2021

    It's a great monitor with indeed max. 165Hz with the display port connection. Very nice colours and contrast with quite good black homogenity. Easy to assemble. Comes a DP cable. It has 2 DP and 1 HDMI inputs. The Xiaomi has 1 HDMI input more but that has only 144Hz screen. The power brick is external as it has 12V DC input as opposed to Xiaomi that accepts AC.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Dobre kolory, szybki czas reakcji i 34 calowy panel (3440*1440) do pracy. Doskonały dodatek do moich urządzeń ze względu na wzrost przestrzeni poziomej, a także dobry monitor gry. Mój przyszedł z kablem Dp1.2 (powinno być 1.4, ale działa dobrze) więc zwykle używam go z kablem HDMI2.0.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Przesyłka trwała tylko 6 dni, aby dotrzeć! Ultra szybka dostawa. Jakość jest bardzo dobra. Brak martwych pikseli oraz produkt ogólny i doskonały ze specyfikacją owijania : 3440x1440 freesync / Gsync kompatybilny z prędkością 165 hz przy użyciu portu wyświetlacza. Cena też jest nie do pobicia. Polecam wszystkim, którzy szukają wszechstronnego monitora odpowiedniego do gier i bardzo wygodnego do edycji wideo. Dobra robota BlitzWolf!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    To jest naprawdę dobre jak na cenę. Backlight rgb jest bezcelowe, po prostu zmienia kolory i nie można go dostosować do tego samego koloru, co obraz na ekranie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    der Monitor ist heute bei mir angekommen, war 1A verpackt um innerhalb von 2 Arbeitstagen geliefert. Das Preis-Leistungsverhältnis ist Top der Monitor hat nur einen Pixelfehler. 👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Cudowny monitor, tańszy niż w wersji Xiaomi, ale z lepszą specyfikacją. Kabel DP w cenie. Trzeba kupić, jeśli można go dostać za <360€.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    świetny produkt, za cenę płatną 315 Euro, czyli pół wady, jeśli chcemy tak powiedzieć i mały czarny piksel, ale powiedzmy, że prawie niewidoczny, w prawym dolnym rogu monitora, Oznaczyłem go czerwoną opaską, ale jest naprawdę mały. W przeciwnym razie przetestowałem go z wideo 4K i pracy z nim na PC, jak również. Powiedzmy, że produkt jest wyśmienity. Oczywiście, gdyby wypalona dioda LED znajdowała się na środku monitora, poprosiłbym o wymianę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Pomimo katastrofy koronowej, przybyła wcześniej, niż się spodziewałem. Wyświetlacz jest również łatwy do zobaczenia i zadowolony z. Szkoda, że brakuje jednej kropki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Monitor arrived very fast (10 days or so) considering the current situation, it's as described, 0 dead pixels and also has HDR400 which is not listed in specifications page. I am very pleased with my purchase.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Veru dobre produkty, szybka dostawa.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$90.99
    • US$52.99
    • US$55.99
    • US$49.99
    • US$24.99
    • US$92.99
    • US$59.99
    • US$61.99
    • US$79.99
    • US$65.99
    • US$69.99
    • US$61.99
    • US$75.99
    • US$37.99
    • US$77.99
    • US$81.99
    • US$80.99
    • US$24.99