Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(79)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2021

    Świetny wyświetlacz, który Blitzwolf myśli do gier, ale jest idealny do wszystkich innych zastosowań (użytkowanie biurowe, oglądanie multimediów itp.). Korzystam z tego wyświetlacza, aby wziąć udział w kursie online, uczyć się, oglądać filmy i seriale telewizyjne. Projekt jest bardzo ładny, a diody LED z tyłu sprawiają, że jest jeszcze bardziej interesujący. Wyświetlanie zawartości jest świetne, a obecność matowego szkła pozwala nie mieć żadnych irytujących odbić podczas użytkowania. Jakość wykonania jest bardzo dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Bardzo ciekawy monitor w cenie promocyjnej Black Friday, śmiem twierdzić że nigdzie na świecie nie można było dostać w takiej cenie monitora o takich parametrach, bardzo jasny zalecam ręczną konfigurację przy domyślnych ustawieniach pobiera 50W a to sporo na 25% jasności mamy już poniżej 30W a świeci dalej bardzo dobrze w jasnym pokoju, więc jest dobrze jak na 27' 144Hz 2.5k, sporo ustawień i tryb HDR w OSD o którym nigdzie nie piszą nawet na stronie producenta. Niestety nie mogę go za bardzo przetestować w grach bo nie mam dobrej karty. Do filmów o oglądania zdjęć FENOMENALNY za 800zł haha to jest promocja a nie wyprzedaż starego asortymentu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Ten produkt prawdopodobnie zasługuje na 5 gwiazdek w specyfikacji kategory pieniędzy. Bardzo dobrze zbudowany, ładnie zapakowany. Czas dostawy był świetny z magazynu. Wyświetlacz ma bardzo wysoką częstotliwość odświeżania, a rozdzielczość jest całkiem dobra. 1080 na 27 cali wyglądałoby tak dobrze. Jestem też całkiem zadowolony z wyboru portów, które posiada. Szkoda, że nie ma głośników i USB, ale w sumie jest w porządku. Nie mam żadnych defektów ani martwych pikseli. Ekran jest zaskakująco cienki Otrzymasz kabel portu wyświetlacza w pudełku, który jest ładny (1,5m i belive) Kolory moich oczu wydają się być zmyte, ale nie mogę narzekać na cenę. Jeśli potrzebujesz lepszego, powinieneś wybrać ips lub nawet ekran oled, które są o wiele droższe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Monitor jest bardzo dobry również jakość budowy jest wielki i rozdzielczość jest jak opisano, ale nie ma dwóch problemów. Po pierwsze, mam go z dwoma martwymi pikselami, co jest irytujące jako grafik, po drugie, nie sądzę, że to 144Hz, ponieważ jestem podłączony do mojego Gpu przez port wyświetlacza, ale daje mi tylko 120Hz. Nie wiem, gdzie jest problem. Również stosunek kontrastu jest trochę zły... to sprawia, że kolory bardziej zmyte. Ale ogólnie podoba mi się to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Produkt uzgodniony z jego ceną, dobrze pakowane i dobrych jakości i zobaczymy z upływem czasu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    its a great monitor, i have received with no damages (being honest just a little 2cm scratch at the back, but you can barely see it), it is a really good option, you guys can buy it without being afraid

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    Znakomity ekran pod kątem wartości. Chociaż jest przeznaczony do gier i świetny do edycji zdjęć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • jimVIP4
    GR
    03/12/2021

    Bardzo dobrze, zwłaszcza w latach 60-tych. Najlepszym rozwiązaniem jest

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Bardzo zadowolony z monitora. Używanie go do biura, więc nie mogę komentować szybkości odświeżania, ale kolory i rozdzielczość wyglądają akceptowalne. Zmiana rozmiaru 24" monitora FHD. Lubię mieć wiele wejść HDMI.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Szybka dostawa, monitor wygląda całkiem nieźle. Dotychczas nietestowane z pc tylko przez hdmi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$374.99
    • US$144.99
    • US$319.99
    • US$318.99
    • US$204.99
    • US$199.99
    • US$219.99
    • US$159.99
    • US$179.99
    • US$399.99
    • US$219.99
    • US$149.99
    • US$559.99
    • US$324.49
    • US$274.99
    • US$649.99
    • US$738.09
    • US$33.99