Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(625)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(625)
    • 5 Star(551)
    • 4 Star(56)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/10/2020

    Dotarliśmy na RJ za trzy tygodnie. Słuchawki górne! Bardzo wygodne, doskonała jakość dźwięku do każdego rodzaju gier. Mikrofon jest odłączony, myślałem, że jest fajny, bo możesz go zdjąć, jeśli nie. Wysokiej jakości przędza wydaje się być bardzo odporna. Połączenie USB! Wkrótce przejrzę mój kanał YouTube, który chce tam szukać Technika Konsumentów!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Naprawdę mi się podobały, mimo że są plastikowe, wydają się całkiem solidne. Cena jest zaskakująca za dźwięk, który oferują. Opakowanie było bardzo dobre, w tym przypadku moje pudełko nie zostało trafione jak inne. Zajęło mi dokładnie 13 dni odkąd poprosiłem o dotarcie do mojego domu w Sonorze w Meksyku. Nie są to najlepsze aparaty słuchowe, jakie kiedykolwiek miałem, ale świetnie się spisują.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Telefon wygląda świetnie, a budowa jest bardzo solidna. Złącze USB jest bardzo dobre, mikrofon może być odłączony, więc nie przeszkadza ci, jeśli go nie używasz. Chwyt na głowie jest bardzo silny, więc nie mogę go nosić dłużej niż 1 godzinę, a jakość mikrofonu nie jest dobra, ale dobra rzecz jest taka, że nawet jeśli oddychasz na mikrofonie nie zostanie usłyszany. Świetny do gier strzelających, jak bas jest dobry, ale ogólnie do słuchania piosenek jakość nie jest niesamowita, jest całkiem w porządku. Sterownik audio pozwala na wyciszenie mikrofonu, wyciszenie dźwięku i zmianę głośności. Brak klawiszy multimedialnych do odtwarzania/pauzy lub następnej/prev piosenki. Jak na cenę jest to bardzo dobry przedmiot, nie można narzekać. Otrzymałem go bardzo szybko.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Bardzo dobre słuchawki, oprócz tego, że są jak dwa eleganckie bardzo dobra jakość obu materiałów z dźwiękiem w bardzo dobrej cenie Dla nas jedna z najlepszych jakości słuchawek cena Emulacji siedem. Jeden dla mnie. Nie widać jak na ten przedział cenowy jesteście spektakularnymi słuchawkami za te ceny, żeby powiedzieć, że żaden nie dostać się do wysokości Blitzwolfa. Zostawiamy Ci link naszego kanału, aby zobaczyć naszą recenzję można opracować cały jego potencjał i wszystko, co lubimy o słuchawkach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Jego dźwięk jest absurdalny. Ma świetną budowę, poduszki są bardzo wygodne w użyciu przez wiele godzin, nie raniąc uszu. Niestety mikrofon nie nadaje się do użytku, nawet źle, ale przynajmniej jest odłączony i będę w stanie dobrze się przełączać Najszybsza dostawa, jaką otrzymałem, dotarła w ciągu 11 dni od daty zakupu. Skrzynka była bardzo zraniona, ale produkt był nietknięty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Jakość dźwięku jest dobra. Posiada własną kartę dźwiękową, ponieważ używa interfejsu USB. Niezależne uruchamianie. Po podłączeniu twój system dźwiękowy jest wyłączony. To dlatego, że jest w nim wbudowana karta dźwiękowa. To nic złego. W rezultacie, to satysfakcjonujące, jeśli naginasz dźwięk w grach.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Bardzo jakość telefonu w materiale jednak nie działa na Xbox one zajęło 20 dni roboczych i nie byłem opodatkowany polecam jeszcze raz gratulacje blitzwolf i banggood dla swojej dobrej integralności usług.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    It's been almost 1 month since product arrival... Time to review! The box is beautiful, yet very simple, and it came with no damages just small crumples. When unboxing and revealing the product, although made mostly of plastic, it's well made and looks really strong and flexible The sound quality it's awesome (specially if using some external software like DFX), the microphone however should be better, you need to put the mic plug correctly and firm on the headphone, and the audio output looks like I'm talking from a radio or in a box, I'm still searching for a program that can fix this for a better voice quality. About the headphone in general, it doesn't feel quite comfortable if using for long hours, gladly the adjust helps to mitigate this problem. The RGB has its own standard effect, but is quite beautiful to the product. The control board works great, the volume is sensitive in a good way, and the on/off buttons for sound and mic answers quickly with the press. The phone wire is quite long for me and I can walk comfortably most of my bedroom with it. For its price, is pretty good, I recommend to buy it on sale!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Bardzo ładny i na tyle duży, by podążać za modą. Dobra jakość konstrukcji, miękka i wygodna poduszka do uszu. Może gdyby kontrole były trochę mniejsze, byłoby lepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Duża wartość dla pieniędzy: tłumi naprawdę dobrze, z wyjmowanym mikrofonem i ma wiele sterowania (wersja USB). Górna poduszka trochę przeszkadza i kablówka się kręci, ale to dla mnie brudne problemy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 476
    • Ft13 224
    • Ft8 476
    • Ft9 833
    • Ft16 955
    • Ft6 472
    • Ft11 528
    • Ft9 154
    • Ft6 102
    • Ft8 476
    • Ft7 119
    • Ft11 528
    • Ft5 084
    • Ft9 833
    • Ft9 493
    • Ft9 247
    • Ft4 622
    • Ft12 330