Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(226)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(226)
    • 5 Star(216)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2021

    Bardzo dobre słuchawki zarówno do grania i słuchania muzyki na pc, jestem zaskoczony, że za cenę są warte jakości, mam 2 tygodnie użytkowania i nie rozczarowuj, Bardzo dobre audio nawet bas, który jest tam, gdzie słuchawki najczęściej słabną, jakość dźwięku mikrofonu jest świetna, ma bardzo ostry dźwięk i komfort 10, Jeśli mam dodać, ale dla mojego gustu, to brak oprogramowania, które przynajmniej przeplata się między stereo a 7.1 i wyrównywaczem, który przystosowałby go do tego, jak użytkownik lubi dźwięk, a resztę nie mogę postawić żadnych problemów, bardzo zadowolony i polecany. Do tego dotarł 3 dni przed terminem. Odkupię Blitzwolfa bez wątpienia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Brzmi dobrze, z dobrym basem, ale nic poza oczekiwaniami, mikrofon działa normalnie, całkowicie plastikowy, więc trudno oszacować trwałość, trochę większy i cięższy niż się spodziewałem, kupiłem wersję 3.5 mm działa jak zwykłe stereo. Nie wiem, dlaczego wirtualna reklama 5.1.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    O produto chegou bem embalado, demorou um pouco a chegar pois o correio daqui perdeu ele no caminho pra minha casa ficando 15 dias com frase no rastreio dizendo que item não chegou na unidade. rsrsrs. mas fone bonito. cabo reforçado bem feito. Som bom e ajuste de som e dos leds no controle perto da mão. aprovado.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Posłanie i przyjazd do mojego kraju było bardzo szybkie, zajęło to dużo czasu, gdy przybyło do mojego stanu. Opakowania dotarły do stanu w dobrym stanie, wyjmując jedno i drugie ugniatane w pudełku,Więcej produkt bardzo dobrze zapakowany i działa w 100%. Słuchawki (słuchawka) bardzo piękne z tych RGB, nie ma sposobu ich ustawić, więcej w cenie ok super, rzeczy są dobre i lekkie, jest całkiem świetne, co jest świetne, że izoluje zewnętrzne dźwięki, Pokrywa całe ucho, co jest bardzo dobre, ponieważ przynosi większy komfort długiego użytkowania, dźwięk jest chłodny chrupiący, średnio przez cenę zapłaconą, mikrofon do q i dobre. Działa dobrze na jednym S i PC. Pamiętając, że za cenę jest bardzo dobry, nie mam na co narzekać, już kupiłem wiedząc, że będzie miał pewne ograniczenia, ze względu na jego wartość. Ogólnie rzecz biorąc, jest to bardzo piękne i wygodne można grać całkiem z nim bez męczące, z tym wsparciem stał się bardziej wspaniały pełen owoców (RGB). Miłość i polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Przybył bardzo szybko, są plastikowe, kupiłem USB 7,1 wersja, to słyszy bardzo dobrze ma bardzo dobre redukcje hałasu z zewnątrz, jestem naprawdę bardzo zadowolony z produktu i z ceny, dobrze zapakowany, i bardzo dobra jakość dźwięku, Nie ma co zazdrościć silnych marek, pozdrowienia od Peru Lima

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Chegou 16 dias corridos para o interior da Bahia !! Muito rápido mesmo, muito satisfeito com o frete e principalmente com o produto, comprei a versão Usb, e veio tudo certinho, produto com ótimo acabamento, sem rebarbas e com audio absurdamente bom e alto, muito grave mesmo, gosto bastante assim, confortável, apesar de ser um tiquinho pesado, mesmo assim não canso ao ficar com ele, realmente muito bonito, compraria de novo se eu precisasse, realmente recomendo pra quem gosta de jogar e ouvir musica ao mesmo tempo pelo conforto e pelos graves, sem falar do microfone dele que é de excelente qualidade, sai uma voz alta, limpa e clara, muito bom mesmo, microfone de headsets tops de linha, enfim, adorei o produto !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Są wyśmienite. Nie ważą, pasują idealnie, dźwięk jest równie doskonały, tłumią hałas na zewnątrz, kabel jest dość długi i pokryty tkaniną, a oświetlenie ma doskonałą jasność, aby nie przeszkadzać.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Słuchawki bardzo dobre, świetnie izoluje dźwięk zewnętrzny, wygodny, doskonały materiał, głośność dźwięku zbyt głośno do momentu ustawienia się maksymalnie, od do użycia jako pozytywka, kupiona 18 lutego i dotarła 4 marca do Parana

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Uwielbiam to. Wielka korzyść kosztowa. Używam go na Xbox One S i wygląda świetnie. To robi wielką różnicę, aby grać jednym z nich. Gratulacje Banggood i BlitzWolf, jestem fanem tej marki!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Fantastyczny produkt, najlepszy zestaw słuchawkowy, jaki kiedykolwiek miałem, doskonały mikrofon Jakość dźwięku nie może się nawet równać z moim starym Byłoby świetnie, gdybyś miał kontroler RGB

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 903
    • Ft5 934
    • Ft5 994
    • Ft7 584
    • Ft8 903
    • Ft11 212
    • Ft19 458
    • Ft9 563
    • Ft4 495
    • Ft9 233
    • Ft12 861
    • Ft4 945
    • Ft6 924
    • Ft6 594
    • Ft5 934
    • Ft8 903
    • Ft4 495
    • Ft14 990