Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(919)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(919)
    • 5 Star(847)
    • 4 Star(61)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/07/2021

    Skrzynka była prawie idealna, z małymi ugniataniami. Mieszkam w północno-wschodnim wnętrzu, bazując na pierwszych testach telefon jest świetny, tylko dźwięk, który spadł. Ale myślę, że możesz to rozwiązać poprzez ustawianie się na komputerze. Z czasem przychodzę tu, aby uaktualnić ten produkt.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Naprawdę dobre. Lubię słuchawki, wydaje się jakości premium, a także design jest tak wygodny. Jeśli mogę powiedzieć, że jedynym problemem jest to, że są trochę cięższe od moich ostatnich słuchawek, inaczej produkt jest dobrej jakości, a także dostawa nie trzeba było wiele, aby dotrzeć. Zalecane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Jakość dźwięku jest bardzo dobra. Jak jakość budowy i kabla wygląda. Świetny do gier i muzyki. Długi kabel sprawia, że jest uniwersalny dla komputera blisko ławki lub dalej. Połączenie USB z piorunami RGB (jedynym minusem jest to, że nie można dezaktywować lub wybrać określonego koloru ). Pomimo jego wielkości, wydaje się być lekki podczas użytkowania. Po długich godzinach, czuję się niewygodnie w uszach (średniej wielkości głowa, ale używam okularów 24/7

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Świetna jakość, poważny dobrze zdefiniowany produkt z premiowym wykończeniem. Jakość mikrofonu jest jednak normalna, słuchawek wejściowych było najlepsze, jakie do tej pory widziałem. A najlepsze jest to, że wybrałem model kablowy P2, pojawił się adapter P3 do użycia w telefonie komórkowym lub na notebookach, które wejście mikrofonu i wyjście słuchawkowe są razem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Słuchawki wyglądają na duże, ale dobrze pasują, może poluzujesz metalowy pas i je opuścisz. Przetwarzanie wygląda dobrze. Kabel jest solidny, więc trwa. Grają ładnie, czysto, bez blaszanego dźwięku, próbowałem 7,1 kanałów audio z YouTube i działają. Bass mógłby być silniejszy, ale porównuję go do innych, które mam w domu. Ogólnie, idealne do gier za niewielkie pieniądze. Mikrofon może być wyłączony, plus światła są włączone, tak samo słuchawki, co mnie to nie obchodzi. Sprawdzę słuchawki od 3000 do 4000, których używa mój syn.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Doskonała jakość produktu! Posiada niesamowity dźwięk i bardzo dobry mikrofon w tej cenie. Jedynym przeciwwskazaniem produktu jest jego duży i nieco gruby uchwyt, ale ten jest mniej wytrzymały, ponieważ czyni go jeszcze bardziej odpornym. Z drugiej strony, produkt, którego bardzo polecam! Mogę grać i komunikować się z przyjaciółmi bardzo dobrze. Słuchawki są dość duże, niektórym może się nie spodobać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Zakupiony 17/6 otrzymał 1/7, po prawie 2 dniach użytkowania mogę powiedzieć, że jakość jest niezaprzeczalna i są bardzo wygodne, chociaż po ich zażyciu przez jakiś czas stają się nieco ciężkie Skrzynka dotarła do mnie w dobrym stanie w porównaniu z resztą i dostawa była bardzo szybka Jeśli chodzi o mikrofon muszę powiedzieć, że jakość jest niezaprzeczalna, oddaje głos bardzo dobrze i bez żadnego hałasu ani nie przyjmuje głosów w tle, wysoce polecane do rozmów lub spotkań na spotkaniu rgb nie używam go zbyt wiele, ponieważ jest to konieczne do połączenia słuchawek przez usb i jak kupiłem format 3,5 mm jack (który przy okazji, jest również kompatybilny ze smartfonami) nie używam go praktycznie Nic do zarzucenia, bardzo dobry produkt, niezaprzeczalna jakość, chociaż w długich sesjach robi się coś ciężkiego w uszach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Polecam! Świetna jakość produktu! Ciszej! Wejście USB! Tylko trochę za ciężkie! Musisz uważać, żeby tego nie upuścić, bo jeśli tak się stanie, to może się złamać! Bardzo wygodne, idealnie pasuje do ucha! Przybył szybko z CHINY do wnętrza Pernambuco był 17 dni aby dotrzeć! Super szybko i zobacz, poczta strajkowała!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Przybyli dość szybko. Są wytrzymałe, ale do tego nie są trudne, a przetwarzanie jest eleganckie. Nie ma ucisku na głowę, nie ma uszu. Zajęło mi chwilę, żeby je podłączyć, ale wszystko jest w porządku. Dźwięk jest doskonały w tej cenie. Mogę tylko polecić ❤

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Produto de ótima qualidade. Som como esperado, ainda não fiz modificações. Ótimo microfone, nítido e sem nenhum ruído, além de mostrar a voz próximo da real. Estou feliz com a aquisição. Foi postado rápido, passou rápido na alfândega mas demorou no estoque do RJ, sem taxas. Pelas comparações é melhor que o GH2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 985
    • Ft7 989
    • Ft11 986
    • Ft11 320
    • Ft7 989
    • Ft4 538
    • Ft16 648
    • Ft15 649
    • Ft7 656
    • Ft8 988
    • Ft8 988
    • Ft6 657
    • Ft9 321
    • Ft8 988
    • Ft12 319
    • Ft6 657
    • Ft7 566
    • Ft11 198