Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1489)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(1489)
    • 5 Gwiazda(1366)
    • 4 Gwiazda(84)
    • 3 Gwiazda(14)
    • 2 Gwiazda(5)
    • 1 Gwiazda(20)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/07/2020

    Ekstremalna jakość słuchawek. Bardzo dobry ostry i poważny. Bezbłędny mikrofon. Przędza jest również wysokiej jakości, gruba i ma podwójną powłokę. Słuchawka, która na pewno wytrzyma długo. Polecam. Można kupić bez obaw, ponieważ jest to bardzo dobrze warte każdego centa ceny. (Jedynym złym punktem jest brak możliwości wyłączenia bocznych i mikrofonowych ledów, ale poza tym, jest to doskonała słuchawka)

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2020

    Niestety nawet opłacając ubezpieczenie taryfy i ubezpieczenie wysyłki produkt był w okropnych warunkach, zobacz zdjęcie, byłem bardzo rozczarowany tym. Co do produktu jego jakość jest imponująca, pozytywny punkt dla blitzwolf i negatywny dla Banggood i jego procesu transportowego.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Dobre słuchawki za twoją cenę. Nie ma poważnych tak mocnych, ale z pewnymi korektami wyrównywacza robi się naprawdę dobrze. Testowałem go z Dolby Access na Windows 10 i dobrze symuluje 7 kanałów. Jedynym wyjątkiem jest użyte opakowanie. Tylko czarna torba bez nawet folii bąbelkowej, aby chronić przed uszkodzeniem. Opublikowany 22/07 i wydany 12/08.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2020

    Produkt jest urządzeniem wysokiej jakości. Mam preorder. Przysłali to w dniu, w którym obiecali. I przyszedł w niecałe dwa tygodnie. Wykupiłem ubezpieczenie podatkowe, kiedy je kupiłem. Cieszę się, że dali mi ładunek, o którym wcześniej nie słyszałem. Przybył w krótkim czasie i przeszedł przez odprawę celną bardzo szybko. W Turcji Aras przywiózł ładunek. Mam to bez problemów z odprawą celną i bez podatków. Co do produktu, dźwięk i bas są bardzo dobre. Nie próbowałem mikrofonu. RGB na boku pali ich głowy. Nie mogłem znaleźć harmonogramu. To i tak nie ma dla mnie znaczenia. Możesz połączyć się tylko z USB. Kabel USB jest dobrej jakości i elastyczny. Jest solidna. Zasługuje na swoje pieniądze. Cieszę się, że to zrobiłem.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2020

    Są to jeden z najlepszych budżetowych słuchawek do gier, które replikują dźwięk z dużą dbałością o szczegóły w ramach wyjścia audio przez nich 50mm sterowniki. Większość słuchawek ma możliwość dźwięku otoczenia nawet przez sterowniki stereo, to wszystko zależy od tego, jak dobrze wyważone są poziomy audio i czy polarność między obu sterownikami jest dobra. Z tymi BW-GH1 mają nie tylko świetny dźwięk z wybuchami itp., ale pomagają wybrać wiele kierunkowych efektów dźwiękowych, jak ogień snajperski, kroki, wybuchy w oddali, a nawet małe rzeczy, jak wiejący wiatr, Liście szelestujące w odległości i kierunkach przepływu rzeki w danej grze. Jakość mikrofonu jest wyjątkowa, nie znalazłem zbyt dużego zniekształcenia głosu nawet podczas krzyku. Idealna do transmisji na żywo. Jakość budowania jest fantastyczna, duży wybór materiałów, które z pewnością nadają słuchawkom droższy wygląd premium. Urządzenie ma wytrzymały pvc zamknięty w kablu, który również wydaje się dość trwały, urządzenie sterownicze ma oświetlenie RGB, które zmienia się na wiele różnych kolorów. Zamiast tego pokrętło regulacji głośności znajduje się na tylnej części lewej jednostki kierowcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Skrzynka była prawie idealna, z małymi ugniataniami. Mieszkam w północno-wschodnim wnętrzu, bazując na pierwszych testach telefon jest świetny, tylko dźwięk, który spadł. Ale myślę, że możesz to rozwiązać poprzez ustawianie się na komputerze. Z czasem przychodzę tu, aby uaktualnić ten produkt.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Naprawdę dobre. Lubię słuchawki, wydaje się jakości premium, a także design jest tak wygodny. Jeśli mogę powiedzieć, że jedynym problemem jest to, że są trochę cięższe od moich ostatnich słuchawek, inaczej produkt jest dobrej jakości, a także dostawa nie trzeba było wiele, aby dotrzeć. Zalecane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Brak sensacyjnych słów pro telefon, dźwięk i mikrofon (to dlatego, że mój komputer nie ma 7.1) Bardzo dobrze zbudowany, wygodny, lekki, nie brzmi w uchu, mam nadzieję, że będzie dobrze!!! Dużo lepsze niż 400 prawdziwych słuchawek. Banggood rozczarował mnie tym, jak wysłała mi słuchawkę, bez zabezpieczenia, w jednej paczce, pojawił się w całości, nawet z uszkodzoną częścią estetyczną, w każdym razie, nie wiem jak dalej postępować. Jestem bardzo zdenerwowany. Na szczęście, szybko przyszedł przez pocztę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Jakość dźwięku jest bardzo dobra. Jak jakość budowy i kabla wygląda. Świetny do gier i muzyki. Długi kabel sprawia, że jest uniwersalny dla komputera blisko ławki lub dalej. Połączenie USB z piorunami RGB (jedynym minusem jest to, że nie można dezaktywować lub wybrać określonego koloru ). Pomimo jego wielkości, wydaje się być lekki podczas użytkowania. Po długich godzinach, czuję się niewygodnie w uszach (średniej wielkości głowa, ale używam okularów 24/7

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Wysokiej jakości Blitzwolf, który już znam o innych produktach. Podwózka była absurdalnie szybka. Opublikowali 28 lipca, przybyli 13 października. Kupiłem go dla mojego syna, aby grać wolny ogień, i bardzo mu się to podobało!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$349.99
    • US$107.99
    • US$22.99
    • US$63.99
    • US$96.99
    • US$49.99
    • US$29.99
    • US$17.99
    • US$52.99
    • US$13.99
    • US$159.99
    • US$22.99
    • US$51.99
    • US$98.98
    • US$22.99
    • US$94.99
    • US$149.99
    • US$19.99