Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1399)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1399)
    • 5 Star(1283)
    • 4 Star(81)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(19)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/07/2021

    Skrzynka była prawie idealna, z małymi ugniataniami. Mieszkam w północno-wschodnim wnętrzu, bazując na pierwszych testach telefon jest świetny, tylko dźwięk, który spadł. Ale myślę, że możesz to rozwiązać poprzez ustawianie się na komputerze. Z czasem przychodzę tu, aby uaktualnić ten produkt.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Zakupiony 17/6 otrzymał 1/7, po prawie 2 dniach użytkowania mogę powiedzieć, że jakość jest niezaprzeczalna i są bardzo wygodne, chociaż po ich zażyciu przez jakiś czas stają się nieco ciężkie Skrzynka dotarła do mnie w dobrym stanie w porównaniu z resztą i dostawa była bardzo szybka Jeśli chodzi o mikrofon muszę powiedzieć, że jakość jest niezaprzeczalna, oddaje głos bardzo dobrze i bez żadnego hałasu ani nie przyjmuje głosów w tle, wysoce polecane do rozmów lub spotkań na spotkaniu rgb nie używam go zbyt wiele, ponieważ jest to konieczne do połączenia słuchawek przez usb i jak kupiłem format 3,5 mm jack (który przy okazji, jest również kompatybilny ze smartfonami) nie używam go praktycznie Nic do zarzucenia, bardzo dobry produkt, niezaprzeczalna jakość, chociaż w długich sesjach robi się coś ciężkiego w uszach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Byłem bardzo zaskoczony tymi słuchawkami BlitzWolf, słuchawki, które kosztują bardzo niewiele, ale oferują tak wiele! Pakiet zawiera słuchawki oraz adapter jacka. Słuchawki mogą być również używane jako mikrofon tylko dlatego, że kabel dzieli się na 3 części, można ich używać, tylko z podnośnikiem słuchawkowym, z mikrofonem lub z mikrofonem. Kabel ma około 3 metrów długości i jest pokryty miękkim materiałem typu stofa. Mikrofon czuje się dobrze, nie jest wysuwany zamiast tego. Nie wiem, czy są na rynku dla tej figury lepsze słuchawki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Idealny, dźwięk miły, można go usłyszeć przy minimalnej głośności, nie jest zniekształcony, nie jest zimno i światło LED w końcu zgaśnie, jeśli komputer jest wyłączony. Dziekuje !!! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2022

    Jestem bardzo zadowolony z tych słuchawek marki Blitzwolf BW-GH1 i dźwięk z mikrofonu i głośnik brzmi bardzo dobrze, i dziękuję bardzo od Bangood i wysyłki, jak stwierdzono również bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2022

    Ten zestaw słuchawkowy jest bardzo dobrej jakości dźwięku i mocny z dobrym basem i dźwiękiem. Polecam ten produkt. Kupuję z Usb, a nie z jack 3.5mm z usb mamy efekt RGB wygląda dobrze. Problemem jest zestaw słuchawkowy z USB można go używać tylko z pc, a nie z własnym telefonem lub tabletem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Bardzo dobra i solidna konstrukcja. Doskonały i bardzo czysty produkt dźwiękowy VFM. Jakikolwiek produkt wziąłem z Blitzwolf jest fantastyczny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Dość akceptowalny produkt w cenie, jaką kosztuje. Działa dobrze i ma przyzwoity dźwięk w cenie. Świetny jako prezent dla młodszych, którzy nadal mają trochę nieostrożności z elektroniką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    First impression: solid. Really surprised that it works with the Nintendo Switch (plugged in the dock). Didn't test the microphone yet. It's pretty heavy but the pads are really comfortable. All in all I like it but more importantly my kid likes it(bought it for him).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Bardzo przyjazny dla budżetu zestaw słuchawkowy pc z dobrym dźwiękiem i ver dobry mikrofon. Jest idealny do gier, ale po długim czasie uszy będą boleć. W końcu za jego cenę nie mogę powiedzieć nic więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$30.79
    • US$32.99
    • US$19.79
    • US$23.59
    • US$125.99
    • US$41.99
    • US$34.99
    • US$25.99
    • US$31.89
    • US$41.79
    • US$23.09
    • US$39.59
    • US$26.39
    • US$31.89
    • US$45.99
    • US$27.49
    • US$61.99
    • US$17.99