Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(262)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(262)
    • 5 Star(241)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2020

    Otrzymałem go szybciej niż oczekiwałem!!! Opakowanie było idealne. Fabryka zadbała o dodanie piankowych wyściółek, nawet tych plastikowych do ochrony elementów. Instrukcje montażu były wystarczająco jasne. Po złożeniu wygląda świetnie. Jest wytrzymały i bezpieczny. Wygląda na to, że możesz usiąść na nim bez problemów. Problemem są plastikowe części, które są... plastik. Ale rama (stal) i deska są zarówno mocne i wyglądają dobrze. Normalnie oceniłbym to 4gwiazdki jako produkt, ale dam mu 5*, ponieważ jest w bardzo uczciwej cenie.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Doskonała jakość budowy. Bardzo silny po złożeniu. Zajęło około 20 minut, aby wykwalifikowana osoba zebrała się. Brakuje dwóch dziur w śrubie dla jednej z płyt łączących S6 w odwrocie góry. Po prostu przewierciłem i spieprzyłem to tam, gdzie jest napisane w instrukcji. Bardzo łatwe do zbudowania. Ręcznik mógłby zrobić większe zdjęcia, ale moje zdjęcia powinny pomóc każdemu, kto nie jest pewien kroku. Opakowanie było bardzo dobrze zrobione. Niektóre odpady zgodnie z oczekiwaniami, ale bardzo bezpieczne, a wszystkie części są trzymane bezpiecznie i zdrowo. Mocowania są dobrej jakości. Doradzałbym użycie bezprzewodowego śrubokręta z ustawieniem momentu obrotowego i końcówką P2, aby przyspieszyć budowę. Klucz Allen jest wystarczający dla śrubek przycisku lub można użyć własnego (M6 Allen). Części są dobrze oznakowane. Jestem teraz wielkim fanem Blitzwolfa. Na pewno kupi więcej ich sprzętu. Greg z Australii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Piękne, niesamowite biurko! Przesyłka do SUPPRISE, ARIZONA w Stanach Zjednoczonych zajęła tylko 5 days!!!!!!!!! Jakość jest najlepsza dla biurka. Tylko, że myślałem, że to biurko stojące.... Niestety to zwykłe biurko. Powinienem był poświęcić więcej uwagi, jeśli to w porządku, zachowam dla dziecka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    ottima scrivania, arrivata imballata abbastanza bene anche se un pezzo si è danneggiato comunque... la scrivania in sé è fatta bene ed è molto bella, comoda e stabile.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Bardzo dobrze, tylko szczegół, aby być doskonałym Miałem mały błąd przy montażu, ale z powodu szczegółów, część farby odsunęła się w jednym z metalowych elementów 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Szczerze, górna część myślę inaczej tutaj lub nie ważne gdzie nigdy wyczyny, ale tutaj muszę powiedzieć, że nie mogę narzekać część jest po prostu super łatwa jak na tę cenę i całkowicie piękna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Ein Bild wie 1000 Worte------A picture like a thousand words-------Μια εικόνα χίλιες λέξεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    El artículo se ha recibido en 8 días. Me ha molestado un poco que a los tres días de realizar el pedido, se ha aplicado una promoción y el precio ha bajado notablemente con respecto a los que me ha costado a mi, pero bueno, es lo que hay. Relativamente fácil de montar, aunque hay puntos en las instrucciones que no quedan claros. Se ve resistente y resulta bastante cómoda. En general, contento con la compra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    10 na 10.. To jest idealny stół do gry.. Wytrzymały i wysokiej jakości. Polecam to.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    For the price it's awesome, decent size, never knew how much I needed a cup holder and headset hook until I got one! Absolutely love it. Only took around 25mins to build with a T bar Allen key and cordless drill. It's pretty big, comfortably fits my desktop, 34" monitor and a 17.3" laptop. I bought it with the intention not to use the full size desk mat and just run the carbon fibre underneath but the desk top is in 2 pieces and has a gap running right down the middle, also the carbon fibre print is pretty tacky and a finger print magnet, so definitely run the desk mat. Very happy! Can't beat this value for money! I've ordered a few more BlitzWolf items after seeing the quality on this

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft40 080
    • Ft46 246
    • Ft27 438
    • Ft54 263
    • Ft8 013
    • Ft17 263
    • Ft18 497
    • Ft18 497
    • Ft14 797
    • Ft22 505
    • Ft12 947
    • Ft6 163
    • Ft11 405
    • Ft5 855
    • Ft46 863
    • Ft18 312
    • Ft10 172
    • Ft2 488