Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(434)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(434)
    • 5 Star(399)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2021

    Doskonała jakość budowy. Bardzo silny po złożeniu. Zajęło około 20 minut, aby wykwalifikowana osoba zebrała się. Brakuje dwóch dziur w śrubie dla jednej z płyt łączących S6 w odwrocie góry. Po prostu przewierciłem i spieprzyłem to tam, gdzie jest napisane w instrukcji. Bardzo łatwe do zbudowania. Ręcznik mógłby zrobić większe zdjęcia, ale moje zdjęcia powinny pomóc każdemu, kto nie jest pewien kroku. Opakowanie było bardzo dobrze zrobione. Niektóre odpady zgodnie z oczekiwaniami, ale bardzo bezpieczne, a wszystkie części są trzymane bezpiecznie i zdrowo. Mocowania są dobrej jakości. Doradzałbym użycie bezprzewodowego śrubokręta z ustawieniem momentu obrotowego i końcówką P2, aby przyspieszyć budowę. Klucz Allen jest wystarczający dla śrubek przycisku lub można użyć własnego (M6 Allen). Części są dobrze oznakowane. Jestem teraz wielkim fanem Blitzwolfa. Na pewno kupi więcej ich sprzętu. Greg z Australii

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Otrzymałem go szybciej niż oczekiwałem!!! Opakowanie było idealne. Fabryka zadbała o dodanie piankowych wyściółek, nawet tych plastikowych do ochrony elementów. Instrukcje montażu były wystarczająco jasne. Po złożeniu wygląda świetnie. Jest wytrzymały i bezpieczny. Wygląda na to, że możesz usiąść na nim bez problemów. Problemem są plastikowe części, które są... plastik. Ale rama (stal) i deska są zarówno mocne i wyglądają dobrze. Normalnie oceniłbym to 4gwiazdki jako produkt, ale dam mu 5*, ponieważ jest w bardzo uczciwej cenie.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Bardzo ładne biurko, mocne i wygodne. Wszystko jest zawarte w opakowaniu, które bardzo dobrze chroni produkt. Daje to możliwość umieszczenia buta i zestawu słuchawkowego w prawo lub w lewo, a także nie używać przedniej części i uzyskać 6 cm. Instrukcja jest w porządku i istnieje również kilka części zamiennych śrub. Dodałem kilka zdjęć dla odniesienia do montażu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Ein Bild wie 1000 Worte------A picture like a thousand words-------Μια εικόνα χίλιες λέξεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2022

    Dobry produkt naprawdę rekomenduję to biurko. Kawałki mają dobrą jakość i mocny stół. W wysyłce mieć dziurę w pudełku i mieć małe wgniecenie w biurku (widzisz na zdjęciach). Ale w ogóle wielkie biurko dla pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Dobre solidne biurko, zadowolony z produktu. - I to dość szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Jakość materiału, dziury, stabilność. Jego wymiary są dobre. Dostajesz narzędzie do pieprzenia. Mogę tylko polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Muszę powiedzieć, że jest po prostu świetnie! Dostarczone z Czech po dwóch dniach. Bardzo dobrze zapakowane. Łatwa i zrozumiała instrukcja montażu. Stół wygląda naprawdę świetnie. Lekka i stabilna. Za tę cenę, to naprawdę świetny prezent.Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • eSense
    PT
    26/10/2021

    Paczka się zepsuła, tak jak i stół. Nie wiem, co się dzieje w tych magazynach! Nadal bardzo dobry stół pomimo uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Jestem pod wrażeniem, jak dobre jest to biurko. Jest bardzo wytrzymały i wydaje się jego nad inżynieryjny w porównaniu do biurka IKEA, który kosztowałby dwa razy więcej, Łatwo było złożyć razem z prostymi do wykonania instrukcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$139.99
    • US$99.99
    • US$64.99
    • US$27.99
    • US$58.99
    • US$180.39
    • US$120.99
    • US$75.99
    • US$155.99
    • US$61.99
    • US$151.99
    • US$129.99
    • US$59.39
    • US$25.99
    • US$89.99
    • US$61.99
    • US$63.79
    • US$339.99