Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(223)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(223)
    • 5 Star(209)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/11/2020

    Świetne biurko w tej cenie. Bardzo szybka wysyłka do Polski - Tylko 4 dni od wysyłki z Niemiec. Góra stołu może być używana jako podkładka dla myszy. Nie trzeba używać dodatkowego podkładki na myszy. Łatwy w budowie. Dwie dziury w kablach. Posiadacz do słuchawek i nasadka do napojów można zamienić. Metalowe nogi, bardzo stabilne i mocne. Mam 27 calowy monitor i Fractal Desigh ATX Meshy C PC Box na górze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    ... Doskonałe biuro na stanowisko, które chciałem. Łatwy montaż, wszystko zgodnie z opisem. Dobrej jakości materiały w cenie. ..i szybka misja bez uszkodzeń!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Naprawdę ładne biurko, całkiem dobre opakowanie, ale nadal trochę uszkodzone. Wydaje się wystarczająco wytrzymały, ale trochę cieńszy metal, że można by założyć. W sumie dobre biurko w tej cenie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Primera Vez que compro en Banggod y ha sido esta mesa gamer, realmente estoy muy contento! todo muy bien ha tardado 5 dias laborales en llegar, estoy sorprendido! recomendados! muy fácil de armar!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Przesyłka przybyła bardzo wcześnie i bez żadnych problemów w doskonałym stanie. Własny produkt złożony bardzo szybko i jest idealny. Polecam i dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Otrzymane w 7 dni!! Jakość od pierwszego widoku wygląda fantastycznie, stół jest mocny i bezpieczny. To jest fajne wizualnie. Łatwy do jazdy sam, wziął mnie góra 30 metrów!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Zalecane, dobra jakość / cena, łatwe w montażu, indywidualnie owinięte śruby dla łatwej identyfikacji. Na tę kwotę nie mogę prosić o więcej, warto było czekać prawie 15 do 20 dni. dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Really good desk. Easy to mount. Good value for the money (got a discount) Très bon bureau. Facile à monter. Très bon rapport qualité/prix (prix promo)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Bardzo ładne biurko, było bardzo dobrze spakowane i szybko dostarczone. Budowa została wykonana w ciągu kilku minut. Niestety mały błąd w obrazie. Mimo to, jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Sehr sehr gut! Man sieht, daß auch mit günstigen Materialien eine Menge schöne und praktische Dinge machbar sind. Im Gruppenkauf für 75€ erstanden, Lieferung waren 4Tage, in10-15min aufgebaut und gestaunt wie stabil er steht. Die Oberfläche etwas pfleglich behandeln und alles bleibt prima!. Ein toller Game Tisch! Danke Banggood!!! Heute Abend wird gezockt :D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 938
    • Ft24 622
    • Ft41 039
    • Ft8 205
    • Ft56 825
    • Ft18 940
    • Ft50 511
    • Ft41 039
    • Ft17 677
    • Ft25 570
    • Ft25 254
    • Ft25 254
    • Ft19 571
    • Ft28 095
    • Ft15 782
    • Ft15 782
    • Ft13 572
    • Ft9 468