Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    Bardzo dobre i wygodne krzesło. Bardzo dobra jakość za jego cenę Plusy: anatomiczny, wielki komfort, idealny do gier w tej cenie Wady: Opaski mogą mieć również skórzastą okładkę, a nie zwykły plastik. Potrzeba dużo czasu, może dni, aby dostosować fotel i znaleźć preferowaną pozycję komfortu. Wolałbym korektę z góry/w dół.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Piękne krzesło, dobre materiały i dużo wygodniejsze niż bw gc1. Czuję, że mogę tu zostać o wiele dłużej.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Dobra jakość premium.. Zły rozmiar siedzenia.. Powinien być szerszy.. Mam 186/ 105 kg i nie jest mi wygodnie! Ponadto krzesło jest za wysokie, nie mogę się dopiąć niżej, jak chcę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Γρηγορη αποστολή,πολυ καλή κατασκευή η καρεκλα το μόνο που θα ενοχλεί σε ψηλά άτομα είναι το πλάτος του καθίσματος εμποδίζουν λιγο οι σιδεριες που έχει από μεσα.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Ładne wykończenie. Powinniśmy być w stanie zablokować podłokietniki. Symulowana skóra z dobrej faktury

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Taki ciężki :) ale ładnie zrobiony. Może dla mnie za wysoko, nawet na niższej pozycji. Ale z dolną poduszką wydaje się lepiej. Nice i komforta le krzesło.Super szybka wysyłka, 3 dni w UE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Jakość jest godna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Wygodny i łatwy w montażu fotel. Zajęło to trochę dłużej niż przewidywano, ale było warto. Ładne wykończenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Doskonała jakość bardzo wygodna Bardzo dobra za cenę, którą kosztuje

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft34 070
    • Ft34 070
    • Ft24 777
    • Ft37 167
    • Ft27 875
    • Ft34 070
    • Ft49 557
    • Ft39 026
    • Ft34 070
    • Ft58 850
    • Ft34 070
    • Ft34 070
    • Ft46 460
    • Ft27 875
    • Ft27 875
    • Ft29 733
    • Ft27 875
    • Ft10 370