Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(118)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(118)
    • 5 Star(102)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2021

    Najlepsze krzesło do gier, jakie możesz kupić za te pieniądze. (Kupiłem go z Czech, wysyłka w mniej niż tydzień i bez opłat celnych.). Zalety: wygodne, tanie, dużo ustawień (wysokość, ramię, itp.) Wady: usunęli litery z poduszki głowy, Nawet na najniższej wysokości, jest wystarczająco wysoki (mam 6'8", a oni ledwo mogą położyć stopy w dół.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Chłopaki, najlepsze jest to, że pieniądze za $168 dostaję, w niecały tydzień i, oczywiście, podziękować Panagiotis z Unpackman Review

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Very worth it! You don't get better out of that much money. Good use of materials. Strong, quiet, comfortable. There is a small defect in the metal parts, but it is covered. And there may be a small sewing error at the backrest hole. But overall, it has a premium feel. It arrived in 6 days! Thank you Bangood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Produkt jest w porządku. /Dostawa była szybka. To ładne krzesło, jeśli lubisz krzesło do gier. Niestety miałem pecha i element, który przymocowuje siedzenie do nogi krzesła, wyszedł z lekko zgięty bokiem i nie był w stanie zmieścić jednej śruby. Po 3 dniach zmagania się z obsługą klienta, próbując wymienić uszkodzoną część, najlepszym rozwiązaniem było przeciśnięcie pręta metalowego na lewą stronę, aby zmieścić ostatnią śrubę... Po kilku godzinach zmagania się z młotkiem i brutalną siłą, których ja jako mała kobieta nie mam... W końcu udało nam się złożyć krzesło. Klient nie powinien mieć tyle kłopotów z montażem nowego krzesła, gdy problem jest zły stan jednej z części przez błąd fabryczny / transportowy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Niezłe krzesło, solidny projekt. Martwiłem się, czy wszystkie części zostały włożone do pudełka, ale wszystkie zostały znalezione. Budowa trwała 30 minut, a kolejne 10 na pozbycie się materiałów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Krzesło robi swoje. Warto tylko poinformować, że litery „Blitzwolf" na poduszce lędźwiowej zaczęły się zdejmować, a krzesło nie było używane przez miesiąc. Moim zdaniem rozwiązanie tego problemu nie było właściwym rozwiązaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Ekspresowa dostawa z magazynu w Czechach do Polski w mniej niż 5 dni, a także w wakacje! Po około dwóch tygodniach mogę pisać obiektywnie, spędzając większość czasu na fotelu (a nawet śpiąc), jest to najbardziej komfortowy fotel, z którym miałem kontakt. Dodatkowym plusem jest to, że materiał nie może być prawdziwa skóra, ale jest to materiał o wiele bardziej trwały i odporny na ścieranie niż typowa eko skóra, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Miałem go, zanim obiecałem! To ciężkie pudło i jest duże, ale ma w sobie materiał. Na podstawie instrukcji montażu nie jest trudny do zmontowania. Sprawdziłem to przed zamontowaniem, mam bezbłędny produkt. Krzesło: Jestem wysoki, mam 180 cm wzrostu, a moja stopa sięga wygodnie w dolnej pozycji. Przy 90 kilogramach, nie jest niewygodnie trzymać bokiem siedzenia, bardzo długo. Plecy są w końcu tak duże, że mogę położyć na nim głowę, poduszki są wygodne i utrzymują się po 3 godzinach siedzenia. Jego jedyną wadą jest to, że wykresy mogą trochę wrócić, to nie jest niepokojące. W sumie, dostałem zaskakująco dobre krzesło w podobnej kategorii (np. razer w sprzedaży 75) krzesło w znacznie lepszej cenie! Warto dać szansę, bo byłem wszędzie i próbowałem, ale żaden z nich nie osiągnął tego poziomu i były znacznie droższe. Mogę polecić ✌️ tylko dla 5*

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    Great chair for the money! Looks well made,stitching is clean. Lots of adjustments! Fast shipping.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Produkt jest bardzo dobry i ma wiele jakości. Ale krzesło przyjechało z tą zardzewiałą częścią, ale to nic, nie chcę mieć głowy, żeby je zwrócić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$99.99
    • US$119.99
    • US$99.99
    • US$169.99
    • US$99.99
    • US$119.99
    • US$89.99
    • US$19.99
    • US$135.99