Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2021

    Materiał wydaje się wystarczająco dobry w związku z ceną i stan percel był ok, dobre opakowanie! Krzesło jest bardzo imponujące i jest tym, czym się wydaje. RGB są bardzo piękne i są różne tryby. Moje jedyne niezadowolenie jest to, że w pewnym momencie zdalny odbiornik się pomieszał i RGB zrobił coś innego, co wcisnąłem w pilota, albo się zablokowały. Na przykład naciskam, aby przyspieszyć animację i animacja utknęła i nic nie robić. Innym razem wciskam jasność w górę lub w dół i światła się wyłączają i muszę je włączyć ponownie.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Wygodne siedzenie i doskonałe dostosowanie podłokietników i oparcia; wspaniały design i led rgb absolutnie fantastyczne.Recenzja YouTube moto-drono-pasione

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Krzesło wykonane z wysokiej jakości materiałów. Różne funkcje światła. Łatwy montaż za godzinę. Wygodne siedzenie. Wygląda solidnie, a wewnątrz styl jest całkiem trzeźwy bez świateł i chłodny ze światłami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Dobre krzesło do gry. W świetnej cenie. Dzieci są podekscytowane ładnym światłem. Skóra nie pachnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Bardzo wygodne krzesło z możliwością odchylenia oparcia. W opakowaniu znajdują się również poduszki lędźwiowe i szyjne, naprawdę dobrze wykończone! A więc... Fantastycznie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Spedizione super veloce 3 giorni! Ottima sedia ergonomica, buoni materiali e ben rifinita, da un un senso di robustezza

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Bardziej niż zachwycone. Łatwy w montażu i wygląda absolutnie fantastycznie. Dziękuję, że się cieszysz. Nathaniel jest bardzo szczęśliwy, tak jak ja. W gabinecie wygląda wyśmienicie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Fotel jest idealny bez żadnych wad, montaż jest bardzo prosty i w porównaniu do innych foteli do gier, które już zamontowałem również jakość wkładek, a śruby są lepsze. To naprawdę ładny zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Przybyło w 5 dni od zamówienia, ekstra piękne po zakończeniu montażu już kocham mój pierwszy fotel do gry RGB, jeśli ktoś jest zainteresowany wziąć krzesło, które przybywa w kilka dni Banggood jest wielki, naprawdę ekstra piękny 😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Wygodny fotel również łatwy w montażu efekt końcowy chłodzenie leds działa prawidłowo pakiet przybył przed oczekiwanym porad str

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 122
    • Ft37 926
    • Ft34 766
    • Ft34 766
    • Ft34 766
    • Ft28 444
    • Ft34 766
    • Ft41 087
    • Ft47 409
    • Ft17 697