Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(250)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(250)
    • 5 Star(216)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • MavVIP3
    GR
    13/05/2021

    Szybka dostawa z prywatnej poczty (kurier). Skrzynka była trochę nietknięta, ale elementy krzesła prawie nienaruszone. Znalazłem małe rozdarcie (2 cm) z boku dolnej części (poduszka) i bardzo małe zadrapanie na ramieniu, jak pokazano na zdjęciach. Dla mnie są ważne. Ogólnie jednak, krzesło jest w dobrym stanie. Chcę wspomnieć o dwóch rzeczach, innych niż opis: Pierwsza szerokość dolnej części to nie 68cm, ale niestety 52 cm. Drugi nachyla się nie tylko 135°, ale w dół, prawie 180°! Może to nie model GC-7. 😁 Generalnie jestem bardzo zadowolony!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Kiepskie usługi od sprzedawcy, to zajęło 27 dni, aby dotrzeć do Hiszpanii, kiedy ogłaszają, że przybywa w mniej niż tydzień. Siodło przybywa nie zamontowane, chociaż łatwo jest zamontować z cierpliwością, wydaje się dobrej jakości, jest wygodne i trzyma dużą wagę.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Kupiłem krzesło w promocji i powiedzieć, krzesło cena/jakość i brutalne. Jedna część, w której jeden z podnośników jest 2 mm dłuższy od drugiego, w której uniemożliwia wchodzenie pod biurko. Poza tym, to wynagradza wydane pieniądze. Polecam krzesło każdemu, kto szuka swojego fotela do gier. 5*

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Produkt jest niekompletny. Brak tuby łączącej krzesło z nogami i po kilku mailach z różnymi zdjęciami nie oferują mi żadnego akceptowalnego rozwiązania. Kazali mi szukać roli i zrobić kompost, bo dostawca zajmie zbyt długo. Kupiłem go dwa tygodnie temu na urodziny syna i nie ma szans, żebym go kiedykolwiek miał. Powinienem odzyskać pieniądze i je wycofać. Każda firma już by to zrobiła i wysłała mi kolejną.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Recebi a cadeira dentro do prazo prometido, o problema a que vem com um defeito na lateral do acento , vem descosido , no meu parecer é o ponto negativo que encontrei, já procedi à reclamação , estou à espera de uma resposta para podermos trocar por outra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Szép, kényelmes, masszív szék, a fiamnak vettem, ő elégedett vele és nagyon szereti!Jó ár- érték arány, valódi bőr!Ajánlom mindenkinek! Nice, comfortable and massive chair, i bought for my son, he like it and pleased with it!Good price value rate, genuine leather!I recommend for everybody!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Krzesło jest piękne, łatwe i szybkie w montażu, wraz z kluczem Allen, aby naprawić wszystkie obecne śruby.Tłok działa bardzo dobrze, a także wszystkie inne dostosowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Ten fotel do gier wygląda i czuć się premium...Bardzo zadowolony z zakupu i usług sprzedającego, Banggood, Deutsche Post i DHL... Dostarczenie z Polski do Hiszpanii zajęło tylko 5 dni bez podatku celnego...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Łatwy w montażu krzesło i dobre wykonanie bardzo wygodne i z tej ceny najlepiej kupić doskonałe szybkie usługi wysyłki i pakiet był w idealnym stanie góra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Very good design. Easy assembly even for amateurs. Good material. The only welcome I would have to this gaming chair and the fact that it is narrow, I measure 183cm, I weigh 90kg, but my thighs are just right ... to be even stronger had my problem putting my legs apart without feeling the pressure and restrictions sides of the chair. Otherwise, I highly praise the product. Rating 10/10 for me, we will see how long the material lasts (backrests, cushions, seating and other components). I definitely recommend people around 175-185cm weighing up to 95kg max, if you don't just have it on your navel and you're an athlete. :-D Velmi povedený dizain. Jednoduchá kompletace i pro amatéry. Dobrý materiál. Jedinou vítku, bych měl k této herní židli a to že je úzká, měřím 183cm, vážim 90kg, ale moje stehna jsou tak akorát ... být ještě silnější měl bých problém dát nohy od sebe, bez toho aniž bych cítil tlak a omezení po stranách židle. Jinak produkt velmi chválím. Hodnocení 10/10 pro mně, uvidíme jak dlouho vydrží materiál, (opěradla,polštářky,sezení a další komponenty). Určitě doporučuji lidem kolem 175-185cm váhy do 95kg max, pokud to nemáte jen na pupku a jste sportovci. :-D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft37 834
    • Ft22 068
    • Ft34 681
    • Ft34 681
    • Ft34 681
    • Ft28 374
    • Ft34 681
    • Ft40 987
    • Ft34 681
    • Ft85 126